• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon Testi

ogretmenhanim16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2024
12
2
1
32
Merhaba hanımlar.
Eşim ile çocuk istiyoruz. Bu ay ovulasyon testini ilk kez yaptım. O yüzden tam yorumlayamıyorum. Okuduğum kadarıyla t çizgisinin c ile aynı koyulukta ya da daha koyu olması yumurtlamayı gösteriyormuş. Benim yaptığım testleri fotoğraf olarak ekliyorum. Tam t çizgisi koyulaşmadan silikleşmeye başladı. Buna göre bu ay yumurtlama olmadı mı?

Adet düzensizliğim ya da herhangi bir rahatsızlığım yok.
Son adet tarihim 29 Mart.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Eklentiler

• IMG_7538.webp
    IMG_7538.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 152
Merhaba hanımlar.
Eşim ile çocuk istiyoruz. Bu ay ovulasyon testini ilk kez yaptım. O yüzden tam yorumlayamıyorum. Okuduğum kadarıyla t çizgisinin c ile aynı koyulukta ya da daha koyu olması yumurtlamayı gösteriyormuş. Benim yaptığım testleri fotoğraf olarak ekliyorum. Tam t çizgisi koyulaşmadan silikleşmeye başladı. Buna göre bu ay yumurtlama olmadı mı?

Adet düzensizliğim ya da herhangi bir rahatsızlığım yok.
Son adet tarihim 29 Mart.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
9 10 11 degerlendirmişssiniz dir umarım :)

Yani çok dikkat edemedim diyorsanız muhtemelen 9-10 yumurtlama 11'de çatladı. Döngünüz kaç gün?
Merhaba 1 senedır denıyoruz ama olmadı tedaviye baslıcaz doktorum adet 3. Gunu gel dedi adetım 21. Gunun progesteron 0.25 çıktı yanı 13 Mayıs'ta.
17 Mayıs bende. Sefaf akıntı gelmeye başladı supelendım hıc olmadı kadar gelıyordu 19 Mayıs ovulasyon testi aldım ve yaptım cıft cızgı cıktı bugun adet gunum aslında adet olmadım ovulasyona 19 Mayıs basladım bugun 23 Mayıs adet gunum olmadı sızce yumurtam catlamısmı

Eklentiler

• IMG-20240523-WA0005.webp
    IMG-20240523-WA0005.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 46
Back
X