Ovülasyon testi

papatya51

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2023
118
25
13
29
Kızlar merhaba ovulasyon testini ilk defa bu ay yapıyorum.adetimin bugün 16. günü. Adetim bitti ertesi gün teste başladım. Bu attığım test dün yaptığım testti. Tam c kadar koyu değil diye değerlendiremedik dünü bugün tam koyu çıkar ümidiyle yapmıştım bugünde ama bayağı silik çıktı. İkisini de ekliyorum fotoğraflarını. Koyu olan dün silik olan bugün. Kaçırdım mı yani yumurtlama gününü şimdi ben bilenler yardımcı olabilir mi lütfen

Eklentiler

• IMG_20240131_112006.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 196
  • IMG_20240201_111240.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 196
Adetin ertesi günü başlayıp düzenli olarak yaptınız mı ? Öyleyse kaçırmanız mümkün değil.
Yumurtlama için ikisinin de aynı koyulukta ya sa max çizgisinin daha koyu olması gerekiyor.
Aynı koyulukta olmadıktan sonra çok önemli değil.
Bence henüz yumurtlamanız olmadı.
Benim de 12. Gün biraz koyu çıktı ama tam değildi yumurtluyorum sandım bi saat sonra test yaptım silikti şu an 14. Gündeyim henüz yumurtlama yok bazen lh de dalgalanmalar oluyor sanırım.
Değerlendirin ama testi yapmaya da devam edin bence.
Bir de akıntıdan anlıyorlar genelde benim kürtaj sonrası şaştı biraz. O yüzden akıntı falan da bi geliyor bi gelmiyor.
Sizde o şeffaf uzayan akıntı oluyorsa onu takip edin.

Evet akıntı oluyo 2 3 gündür dünden beri göğüs hassasiyeti de var. Devam ederim tabi yapmaya ama oldu gibi yumurtlama

kizlar eşimde sperm sorunu var ovulasyon testi ile takipteyim ben de pik gününü ve diğer gün çatlama oluyo bnde piki değerlendirip ertesi gün boş sonraki günü mü değerlendirmem lazim bu ay ilk kez bi dolu bi boş ilerliyoruz

yorumluyabilirmısınız acaba

Eklentiler

• IMG_5090.jpeg
    65,4 KB · Görüntüleme: 177
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…