Hamile olabilirsiniz bence bu kadar uzun süre koyu çıkmaz , bi gebelik testi yapınBu ay ovülasyon testine başladım ilk başlarda silik çıkıyordu fakat birkaç gün sonrasına çizgiler 10dakika içinde koyulaşmaya başladı bazı günlerde sabah ve akşam olarak yaptım ama sonuç hep aynı yaklaşık 1haftadır da bu şekilde çıkıyor bu kadar uzun sürmesi normal mi
Pcos değilsin değil mi? Adetin kaçıncı günü?Bu ay ovülasyon testine başladım ilk başlarda silik çıkıyordu fakat birkaç gün sonrasına çizgiler 10dakika içinde koyulaşmaya başladı bazı günlerde sabah ve akşam olarak yaptım ama sonuç hep aynı yaklaşık 1haftadır da bu şekilde çıkıyor bu kadar uzun sürmesi normal mi
Bugün yaptım ama sonuç negatifHamile olabilirsiniz bence bu kadar uzun süre koyu çıkmaz , bi gebelik testi yapın
O zaman pkos olabilir ya bi doktora danışabilirsin normalde 1-2 gün böyle olup hemen silikleşmeye başlıyor testler 1 hafta yumurtlama göstermemesi lazımBugün yaptım ama sonuç negatif
Canım sonucun noldu ? Ovülasyon testleri işe yaradı mı sence ? Ben de dün denemeye başladımBu ay ovülasyon testine başladım ilk başlarda silik çıkıyordu fakat birkaç gün sonrasına çizgiler 10dakika içinde koyulaşmaya başladı bazı günlerde sabah ve akşam olarak yaptım ama sonuç hep aynı yaklaşık 1haftadır da bu şekilde çıkıyor bu kadar uzun sürmesi normal mi
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Herhangi bir sorun da yok. Gebelik testi de yaptım negatif.. hala aynı mı devam ediyor musunuz testlereBu ay ovülasyon testine başladım ilk başlarda silik çıkıyordu fakat birkaç gün sonrasına çizgiler 10dakika içinde koyulaşmaya başladı bazı günlerde sabah ve akşam olarak yaptım ama sonuç hep aynı yaklaşık 1haftadır da bu şekilde çıkıyor bu kadar uzun sürmesi normal mi
Yumurtlama günümü tespit ettim canım şuan beklemedeyimCanım sonucun noldu ? Ovülasyon testleri işe yaradı mı sence ? Ben de dün denemeye başladım
Umarım çok güzel haberlerini alırızYumurtlama günümü tespit ettim canım şuan beklemedeyim
Canım sen adet oldun mu bu ay benim de böyle hep çift çzgi çıkıyor pcostwn şüphelendimNet olarak bu şekilde olması gerekiyo daha öncekilerde belliydi ama hafif soluk gibiydi adetime 8gün varken yumurtlama oldu
Evet oldumCanım sen adet oldun mu bu ay benim de böyle hep çift çzgi çıkıyor pcostwn şüphelendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?