Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovülasyon testi
- Konu Sahibi Lavinya0
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Ağustos 2023
- 5.794
- 6.601
- 118
Merhaba, ovulasyon testi yumurtlama gününü gösteren bir testtir. İlk idrarla yapılmamalı 12.00 ile 20.00 arasında herhangi bir saat diliminde yapabilirsin. Testten 2 saat önce sıvı alımını durdurmalısın. Her gün aynı saatte yapman yumurtlamayı yakalayabilmek açısından önemli. Her gün aynı saatte yapmalısın. Yumurtlamanın pik olması iki çizgininde eşit koyulukta ya da çıkan çizginin,sabit çizgiden daha koyu olması gerekmektedir. Yani iki çizgiyi eşit yakalarsan o gün yumurtlama meydana geliyor demektir. Ertesi günde silikleşmeye başlayacaktır. Yumurtlama gördüğün günü ve sonrası üç günü çok güzel değerlendirmelisin. Çünkü sperm vücutta 72 saat canlı kalabilmekte. O yüzden spermin sağlıklı yumurtaya ilerlemekte. 3 gün değerlendiriyorsun. Yumurtlama dan bir önceki gün de değerlendirilebilir. Yani en yüksek hamile kalma oranı budur.
- 28 Ekim 2022
- 6.728
- 17.149
- 178
- 28
- 28 Ekim 2022
- 6.728
- 17.149
- 178
- 28
- 12 Temmuz 2022
- 24.849
- 3
- 89.155
- 528
- 8 Ağustos 2023
- 5.794
- 6.601
- 118
Evet ovulasyon uygulaması da yumurtlama takibi yapıyor. Bazı insanlar vücutlarını iyi tanıyamadıklarından yumurtlama gününü bilmeyebilirlerOvulasyon uygulamasını hiç kullanmadım yumurtlama günlerimi takip ettim.
şuan hamileyim zaten .
- 28 Ekim 2022
- 6.728
- 17.149
- 178
- 28
- 8 Ağustos 2023
- 5.794
- 6.601
- 118
İlk kez bu ay kullandım,pik gördüm değerlendirdim. Yumurtlama sonrası da yukarıda anlattıklarım dışında bir bilgi vereyim. Yumurtlama gördükten sonra çok sıcak su ile duş alınmaması gerekir sperm sıcağı sevmez ve tutunmasını engeller. Tutunması için de 7 gün boyunda muz ve avakado yiyebilirsiniz.Merhabalar Ovülasyon testi hakkında bilgi verirmisiniz ? Bu testi yaparak hamile kalan var mi aranızda ? Nasıl bir yol izlediniz
Çok detaylı anlatmışsınız çok teşekkür ederim adet dönemim bitince burdan görsellerini paylaşsam yardımcı olurmusunuz ?Merhaba, ovulasyon testi yumurtlama gününü gösteren bir testtir. İlk idrarla yapılmamalı 12.00 ile 20.00 arasında herhangi bir saat diliminde yapabilirsin. Testten 2 saat önce sıvı alımını durdurmalısın. Her gün aynı saatte yapman yumurtlamayı yakalayabilmek açısından önemli. Her gün aynı saatte yapmalısın. Yumurtlamanın pik olması iki çizgininde eşit koyulukta ya da çıkan çizginin,sabit çizgiden daha koyu olması gerekmektedir. Yani iki çizgiyi eşit yakalarsan o gün yumurtlama meydana geliyor demektir. Ertesi günde silikleşmeye başlayacaktır. Yumurtlama gördüğün günü ve sonrası üç günü çok güzel değerlendirmelisin. Çünkü sperm vücutta 72 saat canlı kalabilmekte. O yüzden spermin sağlıklı yumurtaya ilerlemekte. 3 gün değerlendiriyorsun. Yumurtlama dan bir önceki gün de değerlendirilebilir. Yani en yüksek hamile kalma oranı budur.
Söylediğiniz gibi ilerleyecem Allah herkese nasip etsin insallah güzel haberlerinizi bekliyorumİlk kez bu ay kullandım,pik gördüm değerlendirdim. Yumurtlama sonrası da yukarıda anlattıklarım dışında bir bilgi vereyim. Yumurtlama gördükten sonra çok sıcak su ile duş alınmaması gerekir sperm sıcağı sevmez ve tutunmasını engeller. Tutunması için de 7 gün boyunda muz ve avakado yiyebilirsiniz.
- 27 Nisan 2023
- 28
- 13
- 3
- 35
- 8 Ağustos 2023
- 5.794
- 6.601
- 118
TabikiiÇok detaylı anlatmışsınız çok teşekkür ederim adet dönemim bitince burdan görsellerini paylaşsam yardımcı olurmusunuz ?
- 8 Ağustos 2023
- 5.794
- 6.601
- 118
Bugün regli oldum. İnşallah Kasım a Sizden de güzel haberler bekliyorumSöylediğiniz gibi ilerleyecem Allah herkese nasip etsin insallah güzel haberlerinizi bekliyorum
İnşallahBugün regli oldum. İnşallah Kasım a Sizden de güzel haberler bekliyorum
- 12 Temmuz 2022
- 24.849
- 3
- 89.155
- 528
Koyulaşacak gibi duruyor devam edinadetim ekim 2siydi 30 günde bir adet olurum yumurtlamak 18ine denk gelmesi lazımdı ama hala pik olmadı teste devam edeyim mi yoksa bu ay yumurtlama olmaya bilirim ki bi fikir cevap verir misiniz bilgisi olanlar
- 27 Nisan 2023
- 28
- 13
- 3
- 35
Teşekkürler tamam pik görene kadar devam ozamanKoyulaşacak gibi duruyor devam edin
- 12 Temmuz 2022
- 24.849
- 3
- 89.155
- 528
Beynim döndü bi 17 bi 18 olunca :) 18'inde yani dün yumurtlama olmuş evet. Bugün yaptınız mı, silikleşmeye başladıysa bugün çatladı da demek, bugünü ve yarını da değerlendirmeniz iyi olurMerhaba ovülasyon testimi ekliyorum. Bilgili arkadaşlar yorumlayabilir mi? 18 Ekim 22.40 (dün) değerlendirdik ama doğru mu yaptım?Eki Görüntüle 3320408
Ay haklısınız evet. Paylaştıktan sonra farkettim bu sabah ve bu akşam yaptıklarımı ekliyorum. SilikleştiBeynim döndü bi 17 bi 18 olunca :) 18'inde yani dün yumurtlama olmuş evet. Bugün yaptınız mı, silikleşmeye başladıysa bugün çatladı da demek, bugünü ve yarını da değerlendirmeniz iyi olur
Eklentiler
- 12 Temmuz 2022
- 24.849
- 3
- 89.155
- 528
Evet çatlama olmuş, bu 2 gün peş peşe, eğer şansınız yoksa bugünü atlayıp yarını da değerlendirirseniz süper olurAy haklısınız evet. Paylaştıktan sonra farkettim bu sabah ve bu akşam yaptıklarımı ekliyorum. Silikleşti