- 20 Eylül 2023
- 74
- 27
- 31
-
- Konu Sahibi merve metin
Gebelik testi yaptın mı canım hiç?
Sat benim de 2 ekim ben de bugün pik gördüm 5 gündür günaşırı ilişki oldu bide yarın sabah değerlendiricez. Sperm içerde 2-3 gün yaşıyor. Zaten çatlama olduğunda içerde hazırda sperm beklemesi şansı daha çok artırıyor. İmkanın varsa yine de bu akşam yada yarın değerlendirmeye çalış. Umarım tutarEvet baya pik görmüşsün sen benim bir kere gördüm 13 Ekim sabahı ilişkiye girebildim o gün testi yaptım pik çıktı bakalım ya umarım olur
İnşallah bakalım ya değendiricem inşallah amin teşekkür ederimSat benim de 2 ekim ben de bugün pik gördüm 5 gündür günaşırı ilişki oldu bide yarın sabah değerlendiricez. Sperm içerde 2-3 gün yaşıyor. Zaten çatlama olduğunda içerde hazırda sperm beklemesi şansı daha çok artırıyor. İmkanın varsa yine de bu akşam yada yarın değerlendirmeye çalış. Umarım tutarİnşallah isteyen herkese nasip olsun
Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adetim 12 ekimdi hala olmadım adet bi kaç gün daha geçsin tekrar test yapacamGebelik testi yaptın mı canım hiç?
Son durum ne oldu? Bence daha önceki günlerde de pik görmüşsün.
2-3 pik olmuş sonra çatlamış canım hadi inşallah güzel haberler alırsınselam kızlar bende de pcos var düzensiz regl oluyorum 2 senedir bebek düşünüyoruz en son rahim filmi temiz çıktı 60 gündür regl olmadım akıntım da değişiklik fark edince test yapayım dedim. 2 ve 3 olarak yazdığım günleri değerlendirdik sadece 15 Ekim rest tapamadım şehir dısındaydım sizce yumurtlama olmuş mu
Hayır canım test yapma moralin bozulmasın stres yaşama boşunaAy canım hadi inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın beklemedeyim test yapıp negatifi görmek psikolojimi bozdu her dakika test yapasım geliyor
Canım sen test yaptın mı seninde pik olan günler var baya insallah yakalamışızdır doğru günleriHayır canım test yapma moralin bozulmasın stres yaşama boşunaÇatlamadan sonra 14.gün test yap varsa çıkar çıkmazsa üzülme geç döllenme olabilir adet gecikmesinde tekrar test yap o zaman kesin sonuç alırsın İnşallah gebelik haberini alırsın canım
Doğru günleri hep değerlendirdim canım 12 ekimde kan verdim negatif çıktı ama ben erken verdim kanı sabredemedim adet günümdü ama çatlamanın 11.günüydüCanım sen test yaptın mı seninde pik olan günler var baya insallah yakalamışızdır doğru günleri
Amin canım Yaşayan bilir çok iyi anlıyorum o yüzden seni her ay yeni bir ümitle başlıyoruz beslenmemize dikkat etmemiz gerekiyor şekeri hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum ama istediğim gibi olmuyor tabi düşünmekten rüyalarıma giriyor artık yumurtlama zamanı avakado ceviz vs tüketmek gerekiyormuş 65 gündür adet olmadım hala bir umut bekliyorumDoğru günleri hep değerlendirdim canım 12 ekimde kan verdim negatif çıktı ama ben erken verdim kanı sabredemedim adet günümdü ama çatlamanın 11.günüydünegatifi görünce moralim bozuldu 15i gecesi adet oldum sandım ama burada bi kaç kişiye sordum yerleşme kanaması olabilir dediler adet gibi değil çünkü peçeteye geliyor lavaboya gittiğimde geliyor ama pede asla bulaşmıyor 2 gün bu şekilde sürdü dünde pede çok az kahverengi leke geldi ve bitti test yap diyen çok var ama negatif çıktı ya kanda yapmaya korkuyorum yine negatif görecem diye Rabbim kucağımızı biran önce doldursun o güzel haberi almayı nasip etsin inşallah