Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoook var ben ama boş olduMerhaba ovulasyon testi ile hamile kalan var mi
Mutlaka ovülasyon dene çok fazla hamile kalan var kaç kez aşılama tüp bebek sonrasında olmayıp ovülasyon sayesinde kalanlar varAşılama oldum tutmadi ..ovulasyon testi ile.mi takip etsem napsam bende şaşırdım artik
Deneyebilirsiniz, yumurtlamanızı öğrenmiş olursunuz. Regli tarihinizden 14 gün çıkarttığınız zaman yumurtlama gününüzü buluyorsunuzAşılama oldum tutmadi ..ovulasyon testi ile.mi takip etsem napsam bende şaşırdım artik
Ben varım 5 ay oldu evleneli 2 ay hap atmıştım olmadı 2 ay da korunmadan olmadı acelem yoktu ama denemek için ovulasyon testi aldım ilk denemede olduMerhaba ovulasyon testi ile hamile kalan var mi
Bnde şuan ovulasyon testi kullanıyorum ilk 3 ucgun çift çizgi vardı değerlendirdik sonra 4 gün silik çıkmıştı 5 gün de tek çizgi vardı acaba bnmki de tutmuş olabilir mi?Ben varım 5 ay oldu evleneli 2 ay hap atmıştım olmadı 2 ay da korunmadan olmadı acelem yoktu ama denemek için ovulasyon testi aldım ilk denemede oldu
Bende merak ediyorum okuyorum çok kalan olmuş inşallah bizlerde öğrenip takip edip hayırlısı ile hamile kalırızMerhaba ovulasyon testi ile hamile kalan var mi