- 30 Aralık 2022
- 101
- 38
- 22
- Konu Sahibi hasretkaldim
Merhaba arkadawlar ilk defa bu ay ovulosyon testi yapıyorum adetimin 9 cu günü ilaç tedavisi alıyorum yumurtlama mi acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım adet bitdikden sonra ovulasyon testi yapılır her gün düzenli şekilde ben mesela hep 14 cu gün yumurtladigimi düşünürdüm amma adetin 9 cu günü pik gördümMerhaba birsey sormak istiyorum ovülasyon testini regl bitince döngüye göre mi takip ediliyor mesela döngünün 13. 14. Günü yumurtlama yanlış anlatmış olabilirim anlayanlar yardimci olabilir mi
evet canım mutlaka değerlendir buğünü ve çatladığı günü,yani yumurta çatladıgında tüplerde sperm olsun:)Merhaba arkadawlar ilk defa bu ay ovulosyon testi yapıyorum adetimin 9 cu günü ilaç tedavisi alıyorum yumurtlama mi acaba?Eki Görüntüle 3196560
Yaaa çok teşekkür ederim bu gün yapdigim teste bu şekilde cikdi catladigi anlamına mı geliyorevet canım mutlaka değerlendir buğünü ve çatladığı günü,yani yumurta çatladıgında tüplerde sperm olsun:)
Birde tetsler kaldıkça hepsi aynı tonda gorseniyor ilk 10 dakikada çıkan testi doğrudur?evet canım mutlaka değerlendir buğünü ve çatladığı günü,yani yumurta çatladıgında tüplerde sperm olsun:)
Teşekkür ederim bende bugün başlayacağım Allah nasip ederseCanım adet bitdikden sonra ovulasyon testi yapılır her gün düzenli şekilde ben mesela hep 14 cu gün yumurtladigimi düşünürdüm amma adetin 9 cu günü pik gördüm
bende 21 ğünde görmüştumCanım adet bitdikden sonra ovulasyon testi yapılır her gün düzenli şekilde ben mesela hep 14 cu gün yumurtladigimi düşünürdüm amma adetin 9 cu günü pik gördüm
evet canım çatlamış gibi yarında yine test yap.değerledirdin dimi::)Yaaa çok teşekkür ederim bu gün yapdigim teste bu şekilde cikdi catladigi anlamına mı geliyorEki Görüntüle 3197084
Ya çok teşekkür ederim canım dün degerlendiremedik bu akşam inşallah degerlendiricemevet canım çatlamış gibi yarında yine test yap.değerledirdin dimi::)
canım benim şöyle diyim,yumurta çatladıgında tüplerde spermin hazır olması gerek,en son enzaman ilişki olduYa çok teşekkür ederim canım dün degerlendiremedik bu akşam inşallah degerlendiricem
bu videoyu izle canım nedemek istediğimi anlarsın hem komik,hemde açıklayıcı tabi açılırmı bilmiyorm ama bi deneYa çok teşekkür ederim canım dün degerlendiremedik bu akşam inşallah degerlendiricem
Dün deyil onda önceki güncanım benim şöyle diyim,yumurta çatladıgında tüplerde spermin hazır olması gerek,en son enzaman ilişki oldu
Azerbaycanliyamda inşallah doğru anlatdimDün deyil onda önceki gün
bu videoyu izle canım nedemek istediğimi anlarsın hem komik,hemde açıklayıcı tabi açılırmı bilmiyorm ama bi dene
yumurtaçatladıgı ğünün bir önceki günü olduysa süper canım hayırlı olsun, bende pco var vanım merak etme pco hamile kalmaya engel değil sadece takip etmek gerekli,Çok teşekkür ederim canım anladım doktor gün aşiri iliwki önerdi fermara kullanıyorum yumurtlama olduğu günün öncesi iliwki oldu bu günde iliwki olucak inşallah bu ay hamile kalır pcos var men tedavi aliyorum
Çok teşekkürleryumurtaçatladıgı ğünün bir önceki günü olduysa süper canım hayırlı olsun, bende pco var vanım merak etme pco hamile kalmaya engel değil sadece takip etmek gerekli,