Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silikleşmeye başladığında çatlama demekKızlar ovülasyon testi deniyorum bu ay, bilgisi olan yardımcı olabilir mi. Bu köyü çizgi yumurtlama mı yoksa çatlama mı?
Yükselmeye başlamış henüz pik değil canım diğeri gibi olması lazım. Ama yarına koyulaşır gibi geliyorKızlar ovülasyon testi deniyorum bu ay, bilgisi olan yardımcı olabilir mi. Bu köyü çizgi yumurtlama mı yoksa çatlama mı?
Bu 18 Ekim
Merhaba benim testimi de yorumlar mısınız 2 gün önce yaptığım t çizgisi yok denecek kadar siliktiYumurtlamanız henüz gerçekleşmemiş. T çizgisi ve C çizgisi tam olarak aynı koyulukta olmalı. Yumurtlama öncesi gün aşırı ilişkiye başlayın. Çift çizgi gördüğünüz gün yumurtlanızın pik günü yumurtanın bir günde de çatlayabilir üç günde de çatlayınca test silikleşmeye başlar. Testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını bırakın daha sonra yapın. Testleri sabah 10'dan sonra ve akşam 8 den önce yapın gün içinde hormon daha çok salgılanır o yüzden.
Merhabalar bende ayın 18 inde ilk yumurtlama gününü gördüm 22 sinde çatlamayı gördüm 30 unda kan verdim ve gebelik çıkmadı. Ne zaman adet olmam gerekiyor bu hesaba göre ya da hamile olma ihtimali var mı hala kesin yok mudurYumurtlamanız henüz gerçekleşmemiş. T çizgisi ve C çizgisi tam olarak aynı koyulukta olmalı. Yumurtlama öncesi gün aşırı ilişkiye başlayın. Çift çizgi gördüğünüz gün yumurtlanızın pik günü yumurtanın bir günde de çatlayabilir üç günde de çatlayınca test silikleşmeye başlar. Testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını bırakın daha sonra yapın. Testleri sabah 10'dan sonra ve akşam 8 den önce yapın gün içinde hormon daha çok salgılanır o yüzden.