- 11 Temmuz 2022
- 403
- 268
- Konu Sahibi Manisa4545
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba öncelikle 3 ünde de yumurtuluyor görünüyorsunuz değerlendirin ve teste devam edinTestime bakabilir misiniz ilk defa ovülasyon testi yaptım ama anlamıyorum anlayan arkadaşlar Bilgi verebilir mi lütfen
Merhaba öncelikle 3 ünde de yumurtuluyor görünüyorsunuz değerlendirin ve teste devam edi
adetten kaç gün sonra ovülasyon testine başlamalıyım ve yumurtlama olmazsa tek çizgi mi çıkıyor.Merhaba öncelikle 3 ünde de yumurtuluyor görünüyorsunuz değerlendirin ve teste devam edin
Adet bittikten sonraki gün başlamanız gerekiyor. T çizgisi C çizgisi kadar koyu veya daha koyu olduğunda yumurtlamış oluyorsunuz sonraki gün yaptığınızda T çizgisi silikleşmişse yumurtanız çatlamış demektir.adetten kaç gün sonra ovülasyon testine başlamalıyım ve yumurtlama olmazsa tek çizgi mi çıkıyor.
çok teşekkür ederim inşallah bu çabalar boşuna çıkmaz.Adet bittikten sonraki gün başlamanız gerekiyor. T çizgisi C çizgisi kadar koyu veya daha koyu olduğunda yumurtlamış oluyorsunuz sonraki gün yaptığınızda T çizgisi silikleşmişse yumurtanız çatlamış demektir.
Amin inşallah Allah hepimizi sevindirsinçok teşekkür ederim inşallah bu çabalar boşuna çıkmaz.
Merhaba öncelikle doktorlar ovulasyon testini doğru bulmuyor ama bende kullandım iki çizgide net görünmesi gerekiyor ikinci çizgi silik görülebilir o yumurtlama günü değil demek oluyor ve hamilelik testiyle alakası yok ama test yaptığınız da c tarafı değilde sadece t tarafı çizgiyse bi ihtimal hamilelik belirtisiymişTestime bakabilir misiniz ilk defa ovülasyon testi yaptım ama anlamıyorum anlayan arkadaşlar Bilgi verebilir mi lütfen
Size özelden yazdım nasıl yapmanız gerektiğiniadetten kaç gün sonra ovülasyon testine başlamalıyım ve yumurtlama olmazsa tek çizgi mi çıkıyor.
Hayırlı olsun bana da nasip olur inşallahOvulasyon testiniz pik gösteriyor gösterdiği günü ve ondan sonraki iki günü değerlendirin bende ovulasyon testi kullandım bu ay hamileyim
amin inşallah ben bir düşük yaptım üç ay öncesinde düşükten sonra hemen olur yine dediler ama olmayınca ovulasyn kullandım demekki günleri tutturamıyormuşuz :)Hayırlı olsun bana da nasip olur inşallah