Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır o zaman ikiside koyu olunca yumurtlama oluyo daha sonra ikinci çizgi silikleşincede çatlama oluyor.hayır. vucutta normal zamanda da LH hormonu bulunuyo bu yüzden hafifte olsa çıkıyo. Yumurtlama zamanı bu hormon çok yükseliyo ve iki çizgide aynı koyulukta oluyo. daha sonra lh hormonu kesilip çatlatma hormonu devreye giriyo buda testte tekrar silik çizgi olarak azaldıgı için çatlama oluyo tatlım. adet bitiminden sonra başlanıp pozitif ve çatlama görene kadar teste devam
Aynen öyle. silik olması hiç önemli değil. iyice koyulasınca fotosunu atarsan yardımcı olayım :))Tamamdır o zaman ikiside koyu olunca yumurtlama oluyo daha sonra ikinci çizgi silikleşincede çatlama oluyor.
Tamamdır çok teşekkürlerAynen öyle. silik olması hiç önemli değil. iyice koyulasınca fotosunu atarsan yardımcı olayım :))
Henüz yumurtlama olmamış ikisi aynı renk olmalıkızlar ovulasyon testimde 3. gün bu ne anlama geliyor sizce. cok sağolun
Eki Görüntüle 3156043
Bende de bu şekilde şuan ikinci çizgi silikkızlar ovulasyon testimde 3. gün bu ne anlama geliyor sizce. cok sağolun
Eki Görüntüle 3156043
cok teşekkür ederim, diğer gün hiç çizgi yoktu. yavas yavas yanıyor ama.Henüz yumurtlama olmamış ikisi aynı renk olmalı
evet bugun yarın yanar artık o zamanBende de bu şekilde şuan ikinci çizgi silik
Kızlar merhaba bişey sorucam cumartesi günü adetim bitti bugün bel ağrım var ve Ovulasyon testi yapmak istedim ilk defa Ovulasyon testi kullanıyorum ve ikinci çizgi silik çıktı yani yumurtlama yakın zamanda gerçekleşicek demek mi oluyo bu?
İki çizgi de aynı koyulukta aynı renk olunca yumurtlama oluyor bunlar değilEki Görüntüle 3156540 Bu ne demek oluyo kızlar yardımcı olur musunuz? İlk defa kullandım
Sanırım daha yumurta çatlamamış oluyo bende bu ay ilk defa kullanıyorum da anca öğreniyorum neyin ne anlama geldiğini ama ikisi aynı koyulukta olunca yumurtlama oluyo daha sonra ikinci çizgi tekrar silikleşmeye başladığında da çatlama oluyo bildiğim kadarıylaEki Görüntüle 3156540 Bu ne demek oluyo kızlar yardımcı olur musunuz? İlk defa kullandım
Teşekkür ederim peki ilişki için yumurtlamayı mı çatlamayı mı baz alıcaz?Sanırım daha yumurta çatlamamış oluyo bende bu ay ilk defa kullanıyorum da anca öğreniyorum neyin ne anlama geldiğini ama ikisi aynı koyulukta olunca yumurtlama oluyo daha sonra ikinci çizgi tekrar silikleşmeye başladığında da çatlama oluyo bildiğim kadarıyla
Teşekkür ederim ilişki için hangisi önemliİki çizgi de aynı koyulukta aynı renk olunca yumurtlama oluyor bunlar değil
Çatlama çünkü yumurta çatladıktan sonra döllenme olurTeşekkür ederim peki ilişki için yumurtlamayı mı çatlamayı mı baz alıcaz?