Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen geç yumurtluyoruz bu normal ayrıca test şuan da pik değil. Testi her gün tekrarlayın ve yapmadan iki saat önce sıvı alımını kesinArkadaşlar merhaba Reglimin 20. Günü ve yaklaşık bir haftadır ovülasyon testi yapıyorum hep silikti. Bu akşamki böyle çıktı. Sizce pik mi, reglime 8-10 gün var ve hala yumurtlamamış yeni yumurtlayacak olabilir miyim ??
Bende bu marka testlerden kullandim 7. Hunu pik 8. Gunude catlama olmuş gibiHanımlar merhaba, bu ay ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum. Adetim 5 gün sürdü. Biter bitmez testlere başladım ve bugün 9. Günü yaptım sonuç bu yorumlar mısınız acaba ? Eki Görüntüle 3139443
Bende öyle düşündüm ve bugünleri değerlendirdik. Bu kadar erken yumurtlamam çok şaşırttı açıkçası. Sizin gebelik var mı acaba ?Bende bu marka testlerden kullandim 7. Hunu pik 8. Gunude catlama olmuş gibi
Benimde 30 eylulde yumurtam catladi nasil regli bekliyorumBende öyle düşündüm ve bugünleri değerlendirdik. Bu kadar erken yumurtlamam çok şaşırttı açıkçası. Sizin gebelik var mı acaba ?
İnşallah sizin içinde gebelik gerçekleşmiştir. İyi ki ovülasyon testi yapmışım yoksa kaçıracaktım yumurtlamayıBenimde 30 eylulde yumurtam catladi nasil regli bekliyorum
Bende ilk defa yaptım adetim duzenli 2 gun pik oldu 28 29 eylulde 30 eylulde catladi bugün 4. Günümİnşallah sizin içinde gebelik gerçekleşmiştir. İyi ki ovülasyon testi yapmışım yoksa kaçıracaktım yumurtlamayı
Kaç aydır deniyorsunuz peki ?Bende ilk defa yaptım adetim duzenli 2 gun pik oldu 28 29 eylulde 30 eylulde catladi bugün 4. Günüm
Bir hamilelik gecirdim dis gebelikdi 2 aydir deniyorum tekrardan bu ay ovulasyon testi yaptım piki gördümKaç aydır deniyorsunuz peki ?