Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 23 de yumurtama olmuş çatlama günü de dahil değerlendirmeye başlayın hemen kaçırmayın sakın 12 gün sonra da erken gebelik testi ile hayırlı haberler alın inşallahKızlar uzun süredir deniyorum hep silikti testler ama bugün yumurtlama olmuş mu bakar mısınız?
Ay çok teşekkür ederim biraz geç oldu yumurtlamayı görmek şüphe ettim bendeEvet 23 de yumurtama olmuş çatlama günü de dahil değerlendirmeye başlayın hemen kaçırmayın sakın 12 gün sonra da erken gebelik testi ile hayırlı haberler alın inşallah
Geç erken ne fark eder rahat olun yumurtama oldu ve inşallah çok güzel sonuçlar alacaksınızAy çok teşekkür ederim biraz geç oldu yumurtlamayı görmek şüphe ettim bende
Inşallah canım inşallahGeç erken ne fark eder rahat olun yumurtama oldu ve inşallah çok güzel sonuçlar alacaksınız
Evet çatlamış gözüküyor canımBenimde dündü yumurtlama günü bugün çatlamış galiba dimi hanımlar silikleşmiş bugünü de değerlendirdik daha gerek varmı acaba
Eki Görüntüle 3121330
Silikleşene kadar devam edin 1 2 güne silinirKızlar benim testim silikleşmedi bugün de koyu bakar mısınız devam mı edecem böyle yapmaya
Silikleşene kadar değerlendirmem mi gerek? Yarım silik çıkarsa yarını da değerlendirip bıraksam yeterli olacak mı peki?Silikleşene kadar devam edin 1 2 güne silinir
Silik gördüğün zaman o günü de değerlendir canım yeterli sonrası size kalmışSilikleşene kadar değerlendirmem mi gerek? Yarım silik çıkarsa yarını da değerlendirip bıraksam yeterli olacak mı peki?
Silikleşene kadar devam et canım silindiği günü de değerlendirSilikleşene kadar değerlendirmem mi gerek? Yarım silik çıkarsa yarını da değerlendirip bıraksam yeterli olacak mı peki?
Bugün silikleşti canım. Allah büyük inşallah güzel haberi alırım. Artık bırakıyorum demi testiSilik gördüğün zaman o günü de değerlendir canım yeterli sonrası size kalmış
İnşallah güzel haberler alırsın canım testi yapmana gerek yok artık silikleşmiş hayırlı haberlerle inşallah 12 gün sonra erken gebelik testi yapabilirsin Allah bu ay inşallah seninde benimde yüzümüze bakar da birer tane bebiş verirBugün silikleşti canım. Allah büyük inşallah güzel haberi alırım. Artık bırakıyorum demi testi
Amin canım benim bat ne zaman seninİnşallah güzel haberler alırsın canım testi yapmana gerek yok artık silikleşmiş hayırlı haberlerle inşallah 12 gün sonra erken gebelik testi yapabilirsin Allah bu ay inşallah seninde benimde yüzümüze bakar da birer tane bebiş verir
Amin canım benim bat ne zaman senin
Yaaa inşallah canım ya haber verelim birbirimize14 eylül ayy şans getirsin bize bu tarih inşallah
Tamam canım.Yaaa inşallah canım ya haber verelim birbirimize