Z ztrkkkk94 Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2021 91 31 3 2 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ztrkkkk94 #1 Merhaba arkadaşlar yumurtam çatlamamış dün yumurtlamıştım. Polikistikover var acaba ondanmı çatlamadı ne yapmam lazım çatlaması için Eklentiler ADBB41A9-35A3-4FA8-BDB5-09F07149CD8F.jpeg 78,1 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba arkadaşlar yumurtam çatlamamış dün yumurtlamıştım. Polikistikover var acaba ondanmı çatlamadı ne yapmam lazım çatlaması için
O olurbigun Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2021 724 541 18 2 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ztrkkkk94 #2 ztrkkkk94 .!.: Merhaba arkadaşlar yumurtam çatlamamış dün yumurtlamıştım. Polikistikover var acaba ondanmı çatlamadı ne yapmam lazım çatlaması için Genişletmek için tıkla... Belki ilerleyen günlerde çatlayacaktır siz yine de değerlendirin doktora gidiyorsanız doktorunuzdan çatlama iğnesi talep edebilirdiniz
ztrkkkk94 .!.: Merhaba arkadaşlar yumurtam çatlamamış dün yumurtlamıştım. Polikistikover var acaba ondanmı çatlamadı ne yapmam lazım çatlaması için Genişletmek için tıkla... Belki ilerleyen günlerde çatlayacaktır siz yine de değerlendirin doktora gidiyorsanız doktorunuzdan çatlama iğnesi talep edebilirdiniz
Z ztrkkkk94 Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2021 91 31 3 2 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ztrkkkk94 #3 olurbigun .!.: Belki ilerleyen günlerde çatlayacaktır siz yine de değerlendirin doktora gidiyorsanız doktorunuzdan çatlama iğnesi talep edebilirdiniz Genişletmek için tıkla... Dr gitmeden başka yöntemi var mı? Havuç yenmesi iyi gelir çatlar diyorlar işe yarar mı sizce
olurbigun .!.: Belki ilerleyen günlerde çatlayacaktır siz yine de değerlendirin doktora gidiyorsanız doktorunuzdan çatlama iğnesi talep edebilirdiniz Genişletmek için tıkla... Dr gitmeden başka yöntemi var mı? Havuç yenmesi iyi gelir çatlar diyorlar işe yarar mı sizce
O olurbigun Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2021 724 541 18 2 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ztrkkkk94 #4 ztrkkkk94 .!.: Dr gitmeden başka yöntemi var mı? Havuç yenmesi iyi gelir çatlar diyorlar işe yarar mı sizce Genişletmek için tıkla... Evet ben de okudum onu deneyin ise yarar insallah
ztrkkkk94 .!.: Dr gitmeden başka yöntemi var mı? Havuç yenmesi iyi gelir çatlar diyorlar işe yarar mı sizce Genişletmek için tıkla... Evet ben de okudum onu deneyin ise yarar insallah
Z ztrkkkk94 Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2021 91 31 3 2 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ztrkkkk94 #5 olurbigun .!.: Evet ben de okudum onu deneyin ise yarar insallah Genişletmek için tıkla... İnşallah
Cookiie Canımın minik parçası 💜 Güzel kızım 🐣 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Kasım 2019 20.593 35.871 598 2 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ztrkkkk94 #6 Yapmaya devam edin bir iki güne çatlardır.