• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar bugün temizliğimin birinci günü adetten itibaren saydığımda da 7. Gün Laboquick marka test aldım 20 li. Bugün 11 de yaptım kağıdında da öyle yazıyordu. Sonucum sizce nedir. İlk defa kullanıcam çatlama sorunum vardı dört ay tedavi gördüm çatladı ama hamile kalmadım. Clife macun kullanıyorum iki aydır. Bu ayda ovü testleri ile beraber devam edeyim dedim macuna. Kağıdını okudum ama çokta bir şey anlamadım renkler yakın olduğu için. Yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• 9E60DC6F-84E3-4B28-8069-55B6A5FA7B09.jpeg
    9E60DC6F-84E3-4B28-8069-55B6A5FA7B09.jpeg
    48,3 KB · Görüntüleme: 93
Merhaba hanımlar bugün temizliğimin birinci günü adetten itibaren saydığımda da 7. Gün Laboquick marka test aldım 20 li. Bugün 11 de yaptım kağıdında da öyle yazıyordu. Sonucum sizce nedir. İlk defa kullanıcam çatlama sorunum vardı dört ay tedavi gördüm çatladı ama hamile kalmadım. Clife macun kullanıyorum iki aydır. Bu ayda ovü testleri ile beraber devam edeyim dedim macuna. Kağıdını okudum ama çokta bir şey anlamadım renkler yakın olduğu için. Yardımcı olur musunuz?
pik olmamış henüz. C ile aynı koyulukta olduğunda işte bu diyeceksiniz. Ama birkaç güne pik olacak gibi duruyor.

C çizgisi kontrol çizgisi, testin doğru çalışıp çalışmadığı bu şekilde anlaşılıyor. C çizgisi her zaman koyu çıkar.

T çizgisi de lh değerini gösteriyor. yani yumurtlama gününde t çizgisi c kadar ya da c'den daha koyu oluyo. Sizinki silik çıkmış. Her zaman böyle çıkabilir, vücutta lh hormonu bulunduğu için. Koyu görene her gün aynı saatte en az 2 saat öncesinden sıvı alımını keserek yapın.

Bahsettiğim kadar koyu olduğunda yumurtlama gerçekleşiyo. Daha sonra tekrar silik çizgi görene kadar teste devam edin, o da çatlama olduğunu gösteriyo.

Şu an yumurtlama görünmüyo. Yapmaya devam edin zaten daha çok erken ♥️

C çizgisi kontrol çizgisi, testin doğru çalışıp çalışmadığı bu şekilde anlaşılıyor. C çizgisi her zaman koyu çıkar.

T çizgisi de lh değerini gösteriyor. yani yumurtlama gününde t çizgisi c kadar ya da c'den daha koyu oluyo. Sizinki silik çıkmış. Her zaman böyle çıkabilir, vücutta lh hormonu bulunduğu için. Koyu görene her gün aynı saatte en az 2 saat öncesinden sıvı alımını keserek yapın.

Bahsettiğim kadar koyu olduğunda yumurtlama gerçekleşiyo. Daha sonra tekrar silik çizgi görene kadar teste devam edin, o da çatlama olduğunu gösteriyo.

Şu an yumurtlama görünmüyo. Yapmaya devam edin zaten daha çok erken ♥️
Teşekkür ederim ❤️☺️

Kızlar merhaba benim adetimin 11.günüydü dün. Ovulasyon testi çift çizgi çıktı iki çizgide kopkoyu. Bu sabah ilişki oldu. Ondan önce yaptıklarım ikinci çizgi ilkine göre daha silikti. Bugün yaptım yine ikinci çizgi silik. Yumurtam çatlamış mı oluyor? Yine devam ediyim mi ilişkiye ilk defa test ile takip yapıyorum kafam karıştı kusura bakmayın

Siz ce bugün pik mi? Ya ben hiç anlamıyorum bugün adetle beraber 9. Gün biri yardımcı olabilir mi? Ortada ki fazla idrar yüzünden ana rengi pembe olmuş.

Eklentiler

• 46258428-5918-4FD5-BE55-F88BA8CFDC07.jpeg
    46258428-5918-4FD5-BE55-F88BA8CFDC07.jpeg
    148,7 KB · Görüntüleme: 73
Kizlar selam sormak istedigim bi soru var bu ovulasyon testi sabah mi aksam uzerimi yapilmali sizce?
iki gundur sabah 2. Idrarla 11 gbi yaptiklarim esit aksam ustu 6 7 gibi yaptiklatim silik cikiyo 😒

Merhaba bende onu kullanıyorum birşey sorabilirmiyim ben testlerde yumurtlama gördüm 3 gün degerlendirdik ama takvime göre dün gösteriyor bizde malesef dün ve bugün degerlendiremicez kaçırmış mı oluyorum takvime göre mı baz mi almalıyım cevao için şimdiden teşekürler
Laboquick markasını kullanıyorum çok memnunum. Net sonuç çıkıyor. İnternetten 24’lü ya da 30’lu şekilde 50 tl’ye alabiliyorsunuz.

Merhaba bende onu kullanıyorum birşey sorabilirmiyim ben testlerde yumurtlama gördüm 3 gün degerlendirdik ama takvime göre dün gösteriyor bizde malesef dün ve bugün degerlendiremicez kaçırmış mı oluyorum takvime göre mı baz mi almalıyım cevao için şimdiden teşekürler
Testler anlık en doğru sonucu gösteriyor. Takvim ortalama cevapla yaniltiyor. Teste göre degerlendirdiyseniz yeterli. 🌸

Back