- 27 Ekim 2020
- 746
- 231
- 53
- 30
- Konu Sahibi Kivircikkhatun
Kizlar ovulasyon testi almak istiyorum. Kullananlar lütfen yardimci olabilir mi hangi marka onerirsiniz şimdiden sag olun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birgebenin gunlugu varya kendi markalarini satiyolar takiptede yardimci oluyolar.Bi bak istersen .Kizlar ovulasyon testi almak istiyorum. Kullananlar lütfen yardimci olabilir mi hangi marka onerirsiniz şimdiden sag olun.
Laboquick markasını kullanıyorum çok memnunum. Net sonuç çıkıyor. İnternetten 24’lü ya da 30’lu şekilde 50 tl’ye alabiliyorsunuz.Kizlar ovulasyon testi almak istiyorum. Kullananlar lütfen yardimci olabilir mi hangi marka onerirsiniz şimdiden sag olun.
Tesekkur ederiimLaboquick markasını kullanıyorum çok memnunum. Net sonuç çıkıyor. İnternetten 24’lü ya da 30’lu şekilde 50 tl’ye alabiliyorsunuz.
Bende innovita marka kullanıyorum gerçekten çok hassas tavsiye ederim :)Kizlar ovulasyon testi almak istiyorum. Kullananlar lütfen yardimci olabilir mi hangi marka onerirsiniz şimdiden sag olun.
pik olmamış henüz. C ile aynı koyulukta olduğunda işte bu diyeceksiniz. Ama birkaç güne pik olacak gibi duruyor.Merhaba hanımlar bugün temizliğimin birinci günü adetten itibaren saydığımda da 7. Gün Laboquick marka test aldım 20 li. Bugün 11 de yaptım kağıdında da öyle yazıyordu. Sonucum sizce nedir. İlk defa kullanıcam çatlama sorunum vardı dört ay tedavi gördüm çatladı ama hamile kalmadım. Clife macun kullanıyorum iki aydır. Bu ayda ovü testleri ile beraber devam edeyim dedim macuna. Kağıdını okudum ama çokta bir şey anlamadım renkler yakın olduğu için. Yardımcı olur musunuz?
C çizgisi kontrol çizgisi, testin doğru çalışıp çalışmadığı bu şekilde anlaşılıyor. C çizgisi her zaman koyu çıkar.Merhaba hanımlar bugün temizliğimin birinci günü adetten itibaren saydığımda da 7. Gün Laboquick marka test aldım 20 li. Bugün 11 de yaptım kağıdında da öyle yazıyordu. Sonucum sizce nedir. İlk defa kullanıcam çatlama sorunum vardı dört ay tedavi gördüm çatladı ama hamile kalmadım. Clife macun kullanıyorum iki aydır. Bu ayda ovü testleri ile beraber devam edeyim dedim macuna. Kağıdını okudum ama çokta bir şey anlamadım renkler yakın olduğu için. Yardımcı olur musunuz?
Teşekkür ederimC çizgisi kontrol çizgisi, testin doğru çalışıp çalışmadığı bu şekilde anlaşılıyor. C çizgisi her zaman koyu çıkar.
T çizgisi de lh değerini gösteriyor. yani yumurtlama gününde t çizgisi c kadar ya da c'den daha koyu oluyo. Sizinki silik çıkmış. Her zaman böyle çıkabilir, vücutta lh hormonu bulunduğu için. Koyu görene her gün aynı saatte en az 2 saat öncesinden sıvı alımını keserek yapın.
Bahsettiğim kadar koyu olduğunda yumurtlama gerçekleşiyo. Daha sonra tekrar silik çizgi görene kadar teste devam edin, o da çatlama olduğunu gösteriyo.
Şu an yumurtlama görünmüyo. Yapmaya devam edin zaten daha çok erken
Teşekkür ederimpik olmamış henüz. C ile aynı koyulukta olduğunda işte bu diyeceksiniz. Ama birkaç güne pik olacak gibi duruyor.
Evet siparis verdim sagolunBirgebenin gunlugu varya kendi markalarini satiyolar takiptede yardimci oluyolar.Bi bak istersen .
Hayirli ugurlu gelsin insaallah rica ederimEvet siparis verdim sagolun
Laboquick markasını kullanıyorum çok memnunum. Net sonuç çıkıyor. İnternetten 24’lü ya da 30’lu şekilde 50 tl’ye alabiliyorsunuz.
Testler anlık en doğru sonucu gösteriyor. Takvim ortalama cevapla yaniltiyor. Teste göre degerlendirdiyseniz yeterli.Merhaba bende onu kullanıyorum birşey sorabilirmiyim ben testlerde yumurtlama gördüm 3 gün degerlendirdik ama takvime göre dün gösteriyor bizde malesef dün ve bugün degerlendiremicez kaçırmış mı oluyorum takvime göre mı baz mi almalıyım cevao için şimdiden teşekürler
Onda çift çizgi gördüm an 3gun değerlendirdik takvimde dün gözüküyor çok teşekkür ederim cevabibiz icinTestler anlık en doğru sonucu gösteriyor. Takvim ortalama cevapla yaniltiyor. Teste göre degerlendirdiyseniz yeterli.
Ben aksam 9 da yapıyorum acaba bende mi yanlis yapiyorumKizlar selam sormak istedigim bi soru var bu ovulasyon testi sabah mi aksam uzerimi yapilmali sizce?
iki gundur sabah 2. Idrarla 11 gbi yaptiklarim esit aksam ustu 6 7 gibi yaptiklatim silik cikiyo