Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
resim varsa ekle hepsini sıralayıp öyle yorumlayalımKızlarr ovülasyon hakkında sorum olucak 28 günde bir adet oluyorum 13. Gün ve 14. Gün ovülasyon pozitif çıktı hala çatlamadı mı yani yardımcı olur musunuzzzz
resim varsa ekle hepsini sıralayıp öyle yorumlayalım
Evet en son ki bugüne aiten sonda ki bugüne mi ait benim 2 gün boyunca pik olur çatlar seninde öyle ola bilir yarın çatlar
yarın tekrar yap çatlar yarınaEvet en son ki bugüne ait
Teşekkür ederimyarın tekrar yap çatlar yarına
pozitif çıktığı gün dahil çatladığı güne kdr değerlendirmelisinTeşekkür ederim
Pozitif çıktığı günden 1 gün önce değerlendirmiştim yani 12. Gün 13. gün pozitif çıkınca değerlendirmedim bugün değerlendirdim yarın tekrar değerlendirmem gerekir mi?
Ben çatlayana kadar degerlendirdim öatladıktan sonraki günde degerlendirdimTeşekkür ederim
Pozitif çıktığı günden 1 gün önce değerlendirmiştim yani 12. Gün 13. gün pozitif çıkınca değerlendirmedim bugün değerlendirdim yarın tekrar değerlendirmem gerekir mi?
Evet bugün yaptığın son fotoğraftaki mi canım? 3. Gün yazan yani. Eğer oysa çatlama olmuş. Bence bugünü de değerlendir. Kaçırmamışsındır.Merhaba kızlar benimde sorum olacak lütfen bilen varsa beni bilgilendirebilir mi? 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum 1.gün koyuya yakındı 2.gün her iki çizgide eşit şekilde koyulaştı pik gördü, bugün 3.gün ve diğer çizgi yok denecek kadar az, yumurtam çatlamış mı oluyor ? 7 ocakta regl oldum ve 1 hafta sürdü bitti, uygulama kullanıyorum oradada döngümünde 15.günündeyim gösteriyor Ve ayın 17-20-21 günlerini değerlendirdik, günümü kaçırmış mıyım yakalamış mıyım bilen birisi aydınlatsın lütfen![]()
Evet bugün yaptığın son fotoğraftaki mi canım? 3. Gün yazan yani. Eğer oysa çatlama olmuş. Bence bugünü de değerlendir. Kaçırmamışdır.
Normal bence bi sorun yoktur merak etmeyin. Pik olan günleri ve sonrasında çatlatma olan günü değerlendirdiyseniz yarına gerek olmaz bence. Pik günü ve sonrası çatlatma önemli diye biliyorum. Siz ne zamandır gebelik düşünüyorsunuz?Evet canım 3.gün yazan son yaptığım hatta az evvel bitane daha yaptım iyice silikleşmişti normal mi bilmiyorum, bugünü değerlendirdik yarında değerlendirmemiz gerekir mi bi anda silikleşmesi normal mi bilemedim
Normal bence bi sorun yoktur merak etmeyin. Pik olan günleri ve sonrasında çatlatma olan günü değerlendirdiyseniz yarına gerek olmaz bence. Pik günü ve sonrası çatlatma önemli diye biliyorum. Siz ne zamandır gebelik düşünüyorsunuz?
Yani önemli olan az çok olması değilki yumurtlama günlerin de olması. Sonrası da kısmet tabi. İlk ayda tutturanda varBiz 1 buçuk yıllık evliyiz bayadır aklımızda var ama ilk defa bu ay kendimi hazır hissettim ve denemek istedim yumurtlama günlerimi bilmiyordum, ovulasyon testinide ilk defa yaptım, karnım ağrıyordu 2-3 gündür şans eseri içimden denemek geçti salı günü yaptım 1.görselde ki olan hafif koyuya yakındı, çarşamba günü yaptım tam koyu çıktı o günü değerlendirdim ve perşembe bugün yine yaptım testi siliğe çok yakındı bugünüde değerlendirdik, yarında değerlendirmeyi düşünüyorum ama bu kadar az denemede olur mu hiç bi fikrim yok sizlere sormak istedim
Doğru diyorsunuz, Allah hepimizin gönlüne göre versin inşAllahYani önemli olan az çok olması değilki yumurtlama günlerin de olması. Sonrası da kısmet tabi. İlk ayda tutturanda varbiz de 2-3 aydır denemedeyiz:)
İnşallah canım en kısa zamandaDoğru diyorsunuz, Allah hepimizin gönlüne göre versin inşAllahTez zamanda yormadan, yıpratmadan herkese nasip etsin bu güzel duyguları
İnşAllah güzel gelişmeler paylaşabiliriz buradan
![]()