• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tugba0042

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2018
58
24
88
34
Merhaba kızlar ovulasyon testine başlamak istiyorum ama hangi marka daha güvenilir bilmiyorum fikirlerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırmısınız 🤗

Laboquik alabilirsin. Tam günü gününe gösteriyor bende hiç şaşmadan. N11’den alıyorum ben. 30lu-40lı paket şeklinde satılıyor. Öyle olunca ucuza da geliyor.

Merhaba kızlar ovulasyon testine başlamak istiyorum ama hangi marka daha güvenilir bilmiyorum fikirlerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırmısınız 🤗
İnstagramda bir gebeningünlügü diye bi sayfa var eczacı Ebru abla ovülasyon testi satıyo ve çocu kişi gebe kaldı ve ilgileniyor herkesle göz atmanı isterim sayfasına bende bu ay almayı düşünüyorum

Laboquik alabilirsin. Tam günü gününe gösteriyor bende hiç şaşmadan. N11’den alıyorum ben. 30lu-40lı paket şeklinde satılıyor. Öyle olunca ucuza da geliyor.
Evet bende n11 den aldım 30 ovülasyon testi bide 10 tane gebelik testi hediye olandan aldım benimkinin markası ovula

bende n11 den aldım 30 ovülasyon testi bide 10 tane gebelik testi hediye olandan aldım benimkinin markası ovula vede 39 tl

Merhaba. Bugün adet başlangıç günüm ama herhangi bir belirtim henüz yok Ovulasyon testimde 2. Çizgi silik çıktı. Normal bir durum mu yoksa gebelik olabilir mi ? Geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim için kanamalardan dolayı düzenli kullanmadım testi o yüzden yorumlayamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

İnstagramda bir gebeningünlügü diye bi sayfa var eczacı Ebru abla ovülasyon testi satıyo ve çocu kişi gebe kaldı ve ilgileniyor herkesle göz atmanı isterim sayfasına bende bu ay almayı düşünüyorum
Evet orayı takip ediyorum onların kendi testlerinden kalmamış galiba yurt dışından geliyormuş virüs nedeniyle getirtemiyorlarmış surelab marka kaset test satıyolarmış. Yeni görüştüm orayla teşekkürler cevabınız için gerçekten güzel bisayfa orası

Merhaba. Bugün adet başlangıç günüm ama herhangi bir belirtim henüz yok Ovulasyon testimde 2. Çizgi silik çıktı. Normal bir durum mu yoksa gebelik olabilir mi ? Geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim için kanamalardan dolayı düzenli kullanmadım testi o yüzden yorumlayamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Az önce bi arkadaşımız bir sayfa önerdi instagramdan orayı takip edin bütün sorularınıza cevap alabilirsiniz gerçekten güzel Bi sayfa @birgebeningünlügü

Back
X