Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
^^ hamılelıkte bı sılık bı pik olmaz heycan yaptırmayalım :)Hamilesin işte canım:) bir randevu al hemen
canım hıc hormonların a baktırmıs mıydın ? daha once hıc pik yakaladın mı bu ay mısal? pko da lh yuksek seyredebılıyo. kistik gorunumde falan mumkun bu. bılıyorsundur ama yıne de ben genel bılgı acısından yazayım yaklasık olarak aynı saatte 2 3 saatlık sıvı alımını durdurarak yapıyoruz. bıraz yanlııs olabılıyo aksı taktırde. arkadasın dedgı gıbı gebelıkte gıderek koyulasır t c den doguru. c sılık cızgı gıbı kalır gun gun artar ve ıdrarın seyrelmesınden falan pek etkılenmez. ama sanırım bu ay daha yumurtlama beklıyosun? bı arkadas daha vardı ınsallah gorup yorum yapar bı sılık bı koyu cıkmıstı ay boyu testlerı. hormonal oldugunu dusunmustuk nasıl sonuclandı bılmıyorum..Merhaba hanımlar ovulasyon testi yapıyorum 20 gündür ama birgün köyü ertesi gün açık birgün sonra yine koyu oluyor fikri olan var mı
Ya bende de öyle olmuştu hamile çıktım ya çok ümitlendirmek istemem ama hamile gibi duruyor hayırlısı olsun inşallah^^ hamılelıkte bı sılık bı pik olmaz heycan yaptırmayalım :)
canım hıc hormonların a baktırmıs mıydın ? daha once hıc pik yakaladın mı bu ay mısal? pko da lh yuksek seyredebılıyo. kistik gorunumde falan mumkun bu. bılıyorsundur ama yıne de ben genel bılgı acısından yazayım yaklasık olarak aynı saatte 2 3 saatlık sıvı alımını durdurarak yapıyoruz. bıraz yanlııs olabılıyo aksı taktırde. arkadasın dedgı gıbı gebelıkte gıderek koyulasır t c den doguru. c sılık cızgı gıbı kalır gun gun artar ve ıdrarın seyrelmesınden falan pek etkılenmez. ama sanırım bu ay daha yumurtlama beklıyosun? bı arkadas daha vardı ınsallah gorup yorum yapar bı sılık bı koyu cıkmıstı ay boyu testlerı. hormonal oldugunu dusunmustuk nasıl sonuclandı bılmıyorum..
ay keske olsun ben de zamanında oyle sen gıbı ogrendım . erken gebelıkten bıle erken ogrenmeye yarıyo valla :)) ama ıste bı koyu bı sılık dıyınce o ıhtımalı eledım . ınsallah cok su ıcıp ıcıp yapmıstır da hamıledır:)) kendım hamıle olmus gıbı sevınıyorum burdan bırını okusam da ^^Ya bende de öyle olmuştu hamile çıktım ya çok ümitlendirmek istemem ama hamile gibi duruyor hayırlısı olsun inşallah![]()
Ay evet bende çok seviniyorum görünce:)) inşallah hamiledir bu arkadaşta öğrenince bizede haber versin de bizde sevinelimay keske olsun ben de zamanında oyle sen gıbı ogrendım . erken gebelıkten bıle erken ogrenmeye yarıyo valla :)) ama ıste bı koyu bı sılık dıyınce o ıhtımalı eledım . ınsallah cok su ıcıp ıcıp yapmıstır da hamıledır:)) kendım hamıle olmus gıbı sevınıyorum burdan bırını okusam da ^^![]()
hmm bu en koyu olan pik dgerlerı normal canım ben de koyu koyu dıyınce pik gb sandım herkeste boyle cıkar. o ısaretledıgın gunu degerlendırdın ınsallah :)
hmm bu en koyu olan pik dgerlerı normal canım ben de koyu koyu dıyınce pik gb sandım herkeste boyle cıkar. o ısaretledıgın gunu degerlendırdın ınsallah :)
tamm pik gunu ıse yarar. olsun :Degerlendirdim kuzum ama arkasındaki iki gün eşim yoktu
İşin tuhafı ertesi gün silik ondan sonra tekrar koyutamm pik gunu ıse yarar. olsun :pıkle yumurtlama gunu onemlı zaten :)) pikten hemen sonrakı gun sılıklestıyse 2 3 gun yasıyo zaten sperm :))) hadı hayırlısıyla beklıyelım hep beraber
![]()