Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovitrelle kullandım. Aslında daha once cok kullandım hem ovitrelle hem pregnil. Ama pregnil artık piyasada kalmamış. O yüzden ovitrelle kullanmak zorunda kaldım.
Süreçler oluyor bildiğim kadarıyla ben bu ay rahim filmi çekindim benden evlilik cüzdanı falan istediler tıp fakültesine gidiyorum sanırım aşılama deneyecekler umutları yok ta belki kendiliğinden olur diye psikolojimi bozmamaya çalışıyor gibi geldi drlarim
Canım sonuç ne oldu benim yine birşey olmadı bu ay fakülte hastanesinde tedavi oluyorum bana da yumurta geliştirme iğnesi verdiler adet 2. Günü başladım sebepsiz infertilite teşhisi kondu bugün son iğneli vuruncam yarın kontrol asilamami yumurta catlatma tedavisini birşey de demediler yarın öğreneceğim neymis
Canım sonuç ne oldu benim yine birşey olmadı bu ay fakülte hastanesinde tedavi oluyorum bana da yumurta geliştirme iğnesi verdiler adet 2. Günü başladım sebepsiz infertilite teşhisi kondu bugün son iğneli vuruncam yarın kontrol asilamami yumurta catlatma tedavisini birşey de demediler yarın öğreneceğim neymis
Benim durum çok karışık bugün 11. Gunum kan verdim ultrasyona girdim idrar testi yaptim simdi hala silik ikinci cizgi. Ultrasyonda rahim 6 mm ince hemen ilaca basliycam teste göre. Ama bana ya kist yada tekrar bir yumurta daha olmuş dedi. Bende kistse eğer yumurta catlamamis demekki dedim. Ama kist 21 mm çıktı. O da belki sonradan oluşan yumurtadir. 9. Gün kanda pozitifse çatlamış tır dedi offf ne zor süreçler