• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

papatyalavin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2020
4
2
1
31
Merhabalar bu ay ovulasyon testi yapmaya başladım ilk defa deneyeceğim ama çatlama günü felan deniliyor onu nasıl anliyoruz bilgisi olan verebilirmi🙈

Merhabalar bu ay ovulasyon testi yapmaya başladım ilk defa deneyeceğim ama çatlama günü felan deniliyor onu nasıl anliyoruz bilgisi olan verebilirmi🙈
20200930_192736.webp
örnek attım sana canım burda iki çizgi aynı koyuluğa gelince yumurtlama oluyo çatlayınca da t çizgisi silikleşiyo o zaman çatlama oluyo sıvı alımını da 2 saat önceden bırakıyorsun

Bide sabah ilk idrarla yapma
Ben bilmiyodum bende ilk defa bu ay yapıyorum sanki gebelik gibidir die düşünüp ilk idrarla yapıyorum dört bes gündür 🤦‍♀️
Ama sabah on aksam sekiz arası yapmak daha idealmıs haberin olsun😘

Merhabalar, burda çatlama olmuşmu acaba yorumlayabilirmisiniz

Eklentiler

• IMG_20201001_163924.webp
    IMG_20201001_163924.webp
    85,8 KB · Görüntüleme: 71
Merhabalar, burda çatlama olmuşmu acaba yorumlayabilirmisiniz
Çatlama diyebilmemiz için bundan bir önceki testte pik görmemiz lazım yani iki çizginin ayni koyulukta olmasi lazım ki siliklesince catlama olmus diyebilelim

Sabah 10la aksam 8 arasi en müsait oldugunuz saati kendiniz belirleyin. Ben 1-2 arası yapiyorum. Önemli olan sıvı alımına dikkat etmek
Testten yarım saat 1 saat öncesinde sıvı alımı yapmışsak testi nasıl etkiliyor biliyor musunuz? Normalden daha mı silik çıkar mesela ?

Testten yarım saat 1 saat öncesinde sıvı alımı yapmışsak testi nasıl etkiliyor biliyor musunuz? Normalden daha mı silik çıkar mesela ?
Büyük ihtimalle daha silik çıkar. Ovulasyon testiyle ilgili yazılan bilgilerde kiminde 1 saat kiminde 2 saat sıvı alımı yapmayın yazıyor

Merhaba benim kafam çok karıştı, ultrasonda 5 yumurtam çıktı, çoğul gebelik riski olduğundan aşılama yapmadılar. Ovulasyon testi aldim, zaten 5 yumurtam varken bir daha yumurtlama oluyor mu, test sonuçlarımı ekliyorum, bilgilendirirseniz sevirim kizlar

Fotoğraf eklenmiyor, ilk gün T çizgisi hiç yoktu, ikinci gün T de köyüydü, 3.gün T çizgisi belli belirsiz vardi

Merhabalar, 3 gündür test yapıyorum hep böyle çıkıyor kaçırdımmı ben piki acaba, adetim bittikteen 3 gün sonra yapmaya başladım çünkü

Eklentiler

• IMG_20201003_164536.webp
    IMG_20201003_164536.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 56
Merhabalar, 3 gündür test yapıyorum hep böyle çıkıyor kaçırdımmı ben piki acaba, adetim bittikteen 3 gün sonra yapmaya başladım çünkü
Merhaba daha coook erken stres yapmayın. Çoğunlukla adet başlangıcından itibaren 14-16. Günler arasında pik olur. Pko varsa daha da gec olabilir benim 18. Günüm hala pik olmadi mesela

Back
X