• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Seymaasmin

Sabır Şükür Dua 🤲
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2020
612
222
53
26
Selam kızlar ilk defa ovulasyon testi kullanıcam yardımcı olurmusunuz şöyle bi durum var fitil kullanmam gerekli ama yumurtlama gününe denk gelmemesi için başlayıp başlamamakta kararsızım adetim bugün bitti dün ovulasyon testi yaptım ikinci dakika da silik çizgi çıktı bugün yaptım dünki silik çizgiden daha silik bi çizgi çıktı anlamadım sizce yumurtlamam bu hafta olur mu yoksa daha uzun bir süre sonra mı olur lütfen yardım edin uzun oldu kusuruma bakmayın🙏

Selam kızlar ilk defa ovulasyon testi kullanıcam yardımcı olurmusunuz şöyle bi durum var fitil kullanmam gerekli ama yumurtlama gününe denk gelmemesi için başlayıp başlamamakta kararsızım adetim bugün bitti dün ovulasyon testi yaptım ikinci dakika da silik çizgi çıktı bugün yaptım dünki silik çizgiden daha silik bi çizgi çıktı anlamadım sizce yumurtlamam bu hafta olur mu yoksa daha uzun bir süre sonra mı olur lütfen yardım edin uzun oldu kusuruma bakmayın🙏
Resimlerinizi ekleyebilir misiniz burdan bakiyim silik ifade etmez çift çizgi olcak

Resimlerinizi ekleyebilir misiniz burdan bakiyim silik ifade etmez çift çizgi olcak
Canım ekleyemiyorum açmıyo telefon ya uğraşıyorum
Şöyle söyliyim şuan sadece silik çizgi var anlamadığım sey dünki çizgi daha çok belliydi bugün daha silik çıktı bide sizce yumurtalama yakınmıdır acaba çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için

Canım ekleyemiyorum açmıyo telefon ya uğraşıyorum
Şöyle söyliyim şuan sadece silik çizgi var anlamadığım sey dünki çizgi daha çok belliydi bugün daha silik çıktı bide sizce yumurtalama yakınmıdır acaba çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için
İnt sayfasına gir ordan atiliyo direk uygulama dan atilmiyo sayfaya Google dan yaz ordan gir atılır dün koyu bugun silkse kaçırmış olabilirsin bugün silikse iki gün değerlendir önemli olan yumurtalama günüydü

İnt sayfasına gir ordan atiliyo direk uygulama dan atilmiyo sayfaya Google dan yaz ordan gir atılır dün koyu bugun silkse kaçırmış olabilirsin bugün silikse iki gün değerlendir önemli olan yumurtalama günüydü
1593200946687471829742944493225.jpg

Canım adetim
Canım adetim daha bugün bitti adetliyken yumurtlama olabiliyo mu bide koyu değildiki zaten iki günde de çok silikti

Yok canım daha olmamış renkbike belli değil devam et sıvı alma 2 saat önce si saatinde yap hergun aynı saatte ne zaman başladın adet tarihini neden sonra kaçıncı günü bugun
Tamam canım teşekkür ederim peki sence bu hafta olur mu fitil kullanmaya başlasammı bugün 8. Günüm

Merhaba hanımlar doktora gittim bana böyle bir ilaç verdi araştırdım genellikle hamileler kullanıyor bu ilaç hamile olma olasılığını artıyor mu yada hamile olmakta bir sakıncası var mı bilen varsa yazabilir mi
IMG_20200628_005453.jpg

Merhaba hanımlar doktora gittim bana böyle bir ilaç verdi araştırdım genellikle hamileler kullanıyor bu ilaç hamile olma olasılığını artıyor mu yada hamile olmakta bir sakıncası var mı bilen varsa yazabilir mi Eki Görüntüle 2655298
Demir eksikliginiz var herhalde, doktora da bebek dusundugunuzu soylediyseniz bunu vermistir. Folik asit ve demir icerikli bir hap bu gebelik oncesinde hazirlik amacli. Folik asit bebegin omuriliğinin gelisimi icin kullanilir, gebelik oncesinde baslanmasi gerekir, ekstra bir etkisi yok.

Demir eksikliginiz var herhalde, doktora da bebek dusundugunuzu soylediyseniz bunu vermistir. Folik asit ve demir icerikli bir hap bu gebelik oncesinde hazirlik amacli. Folik asit bebegin omuriliğinin gelisimi icin kullanilir, gebelik oncesinde baslanmasi gerekir, ekstra bir etkisi yok.
Tamam canım teşekkür ederim

Back
X