Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

handans

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2020
60
27
3
30
Arkadaşlar rica etsem biri testleri yorumlayabilirmi anlayamadım 3 gündür pozitif gibi görünüyor çatlama yokmu ?

Eklentiler

• E2037A6E-9064-435C-88CE-2D88CE1E1CAC.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 88
27 sinde koyu gibi gelmişti bana, deyeyim bakalım bir kaç gün daha. Çok teşekkür ederim kızlar. Ozaman değerlendirmeme gerek yok demi

Merhaba kizlar testlerime bakabilir misiniz rica etsem dün ek köyü olduğu gün aşırı sancım oldu ve akıntım geldi ama bugün akıntım kesildi dün acaba yumurtlama günü muydu

Merhaba kizlar testlerime bakabilir misiniz rica etsem dün ek köyü olduğu gün aşırı sancım oldu ve akıntım geldi ama bugün akıntım kesildi dün acaba yumurtlama günü muydu

Eklentiler

• IMG_20200530_193957.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 55
Evet canım 29 yumurtlama bugün çatlamış bugünü kesin değerlendir ve devamındaki 2 günü de.. inşallah tutar

Evet canım 29 yumurtlama bugün çatlamış bugünü kesin değerlendir ve devamındaki 2 günü de.. inşallah tutar
Gerçekten mi canım iki gün öncesine kadar birşey yoktu birden çıkmaya başlayınca acaba dedim testi yanlış mı yaptım ilk kez bu ay demedim testi

Kesin kuzum ☺ Bu günü es geçme kahve yap içir eşine, varsa bitter çikolata yedir hadi inşallah ☺
Aaa kahve iyi mi geliyor bilmiyordum hiç değerlendirdik canım Allah'ım inşallah olur çok teşekkür ederim yardımın için

Canım iyi günler . Sence çatlama olmuş mu . Bana hala koyu gibi geldi de

Eklentiler

• 20200605_131539.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…