Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama tam olmamış ki dahada koyu olacak ikinci çizgiden dahada koyu çıkacak yarın ve diğer gün tekrar yapınArkadaşlar rica etsem biri testleri yorumlayabilirmi anlayamadım 3 gündür pozitif gibi görünüyor çatlama yokmu ?
Gerek var siz bugünde mümkünse değerlendirin hali hazırda rahimde sperm olduğu zaman şansınız daha yüksek27 sinde koyu gibi gelmişti bana, deyeyim bakalım bir kaç gün daha. Çok teşekkür ederim kızlar. Ozaman değerlendirmeme gerek yok demi
Çok teşekkür ederimCanım henüz pik olmamış yapmaya devam etmelisin
Merhaba kizlar testlerime bakabilir misiniz rica etsem dün ek köyü olduğu gün aşırı sancım oldu ve akıntım geldi ama bugün akıntım kesildi dün acaba yumurtlama günü muydu
Gerçekten mi canımEvet canım 29 yumurtlama bugün çatlamış bugünü kesin değerlendir ve devamındaki 2 günü de.. inşallah tutar![]()
Kesin kuzumGerçekten mi canımiki gün öncesine kadar birşey yoktu birden çıkmaya başlayınca acaba dedim testi yanlış mı yaptım ilk kez bu ay demedim testi
Aaa kahve iyi mi geliyor bilmiyordum hiç değerlendirdik canım Allah'ım inşallah olur çok teşekkür ederim yardımın içinKesin kuzum ☺ Bu günü es geçme kahve yap içir eşine, varsa bitter çikolata yedir hadi inşallah ☺
Ne demek inşallah olurAaa kahve iyi mi geliyor bilmiyordum hiç değerlendirdik canım Allah'ım inşallah olur çok teşekkür ederim yardımın için
Canım iyi günler . Sence çatlama olmuş mu . Bana hala koyu gibi geldi deEvet canım 29 yumurtlama bugün çatlamış bugünü kesin değerlendir ve devamındaki 2 günü de.. inşallah tutar![]()
Olmuş tabikiii hem de Harika olmuş net belli yani, bugünü kesinlikle değerlendir canımCanım iyi günler . Sence çatlama olmuş mu . Bana hala koyu gibi geldi de
Dün değerlendirdim canım bugün dd mi olsun diyorsun yani . Ayy heyecan yaptım vallaOlmuş tabikiii hem de Harika olmuş net belli yani, bugünü kesinlikle değerlendir canım
Aynen öyle canım bugün kesin kesin ilişki olmalı, yani sıkılmazsan yarın da olursa güzel olur ama olmazsa da bir şey olmaz yani bugün kesin olsun amaDün değerlendirdim canım bugün dd mi olsun diyorsun yani . Ayy heyecan yaptım valla![]()