• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bacım boşver olacak oldu mu 5 gün önceki tek ilişkiyle de oluyooo olmayacak oldu mu da her gün yapsan da olmuyo kader kısmet tüm olasılıkların denk geldiği sadece bir an var ve o an allaha bağlı bir tek 🤷🏼‍♀️

Bacım boşver olacak oldu mu 5 gün önceki tek ilişkiyle de oluyooo olmayacak oldu mu da her gün yapsan da olmuyo kader kısmet tüm olasılıkların denk geldiği sadece bir an var ve o an allaha bağlı bir tek 🤷🏼‍♀️
Evet çok haklısınız ama işte insan stres yapıyor hele ki çok isteyince

Arkadaşlar bu ay ilk kez ovülasyon testi ile takip yapıyorum ve deneyimli arkadaşlardan bilgi almak istedim. Testte iki koyu çift çizgiyi gördükten sonra yumurta çatlayana kadar her gün ilişki olması gerektiği söyleniyor ama ben eşimin işinden dolayı bugün çatlamam olmasına rağmen bugünü değerlendiremedik. Hamilelik şansı azalıyor mu😢
T cizgisi cden daha koyu olunca degerlendirilmeli siliklesince de 2 gun devam edin

T çizgisi koyu olduğu gün değerlendirdik ama sonraki gün silikleşti ve değerlendiremedik maalesef bu da beni strese soktu
Sperm 72 saate kadar yaşar sıkmayın canınızi catlamissa da onceki gün oldugundan bi problem yok merak etmeyin

Back