Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde 2.çizginin 1.den koyu olması beklenirmiş.![]()
Rica ederim. Şüpheli bi testin varsa bu sekilde fotoğraf da koy bilenler yorum yapar.Hım teşekkür ederim canım ☺
Henüz yok ama başka bişi sorsam canım benim adetime 9 gün kala ve bugün 4 gün var bata kahverengi lekeler oldu çamasırımda daha önce olmamıştı Sağ kasığımda ağrım var coktaRica ederim. Şüpheli bi testin varsa bu sekilde fotoğraf da koy bilenler yorum yapar.![]()
Ya onun çok sebebi olabiliyo maalesefHenüz yok ama başka bişi sorsam canım benim adetime 9 gün kala ve bugün 4 gün var bata kahverengi lekeler oldu çamasırımda daha önce olmamıştı Sağ kasığımda ağrım var cokta
İnşAllah hamileyimdirYa onun çok sebebi olabiliyo maalesefbazen kist bazen yumurrlama bazen rahimde yara. Ne desem yalan olur.
Evet canim ozellikle denedim adet oncesi silikti adet gectikten sonra yaptim t cizgisi c cizgisinden çok çk koyuyduKızlar ovilasyon testinde gebelik belli olur mu acaba
Çok teşekkür ederim canımEvet canim ozellikle denedim adet oncesi silikti adet gectikten sonra yaptim t cizgisi c cizgisinden çok çk koyuydu
Çok sevindim canım yaCanım benim ovulasyon testik 1 haftadır hep pik cıkıyordu en sonunda dedim ki bu testler bozuk kaç kere yumurtlcam yani dedim bi tane arkadas bana sn hamilesin test yap dedi inanmadım sonra test yaptım ve hamileymişim ondan testim pik cıkıyormus![]()
Evet canımÇok sevindim canım yabaya belli miydi 2.çizgin
Evet canim ozellikle denedim adet oncesi silikti adet gectikten sonra yaptim t cizgisi c cizgisinden çok çk koyuydu
hamile msnmiymş tatlm son durm nedirKızlar ovilasyon testinde gebelik belli olur mu acaba
Yok kuzumhamile msnmiymş tatlm son durm nedir
Ovülasyondanaz da olda iknci çizgi var demştn demi hala çözemedm km neyi nasıl yazıyo bu sayfadaYok kuzum