• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi

Genelde 2.çizginin 1.den koyu olması beklenirmiş. 🤗

Rica ederim. Şüpheli bi testin varsa bu sekilde fotoğraf da koy bilenler yorum yapar. 🤗
Henüz yok ama başka bişi sorsam canım benim adetime 9 gün kala ve bugün 4 gün var bata kahverengi lekeler oldu çamasırımda daha önce olmamıştı Sağ kasığımda ağrım var cokta

Henüz yok ama başka bişi sorsam canım benim adetime 9 gün kala ve bugün 4 gün var bata kahverengi lekeler oldu çamasırımda daha önce olmamıştı Sağ kasığımda ağrım var cokta
Ya onun çok sebebi olabiliyo maalesef 🤷🏻‍♀️ bazen kist bazen yumurrlama bazen rahimde yara. Ne desem yalan olur.

Canım benim ovulasyon testik 1 haftadır hep pik cıkıyordu en sonunda dedim ki bu testler bozuk kaç kere yumurtlcam yani dedim bi tane arkadas bana sn hamilesin test yap dedi inanmadım sonra test yaptım ve hamileymişim ondan testim pik cıkıyormus🧚‍♀️

Canım benim ovulasyon testik 1 haftadır hep pik cıkıyordu en sonunda dedim ki bu testler bozuk kaç kere yumurtlcam yani dedim bi tane arkadas bana sn hamilesin test yap dedi inanmadım sonra test yaptım ve hamileymişim ondan testim pik cıkıyormus🧚‍♀️
Çok sevindim canım ya 🌸 baya belli miydi 2.çizgin

Eklentiler

• 20200331_232841.webp
    20200331_232841.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 26
Back