Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sefoss

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
72
47
8
27
Merhaba kızlar daha önce klomen kullandım ve hamile kaldım 12 hafta da bebeğimi kaybettim bu ay yeniden klomene başladım ilk gittiğimde 10 12 mm iki adet yumurtam olduğunu söyledi doktorum 5 gün sonra tekrar gel geç büyüyor yumurtaların geçende böyle olmuştu dedi 5 gün sonra yani perşembe günü gittiğimde yumurtaların yok ya çatladı lar ya da sağlıksızlardı bekle 10 15 gün sonra test yap dedi ben kendimde evde ovulasyon testi yapmıştım şimdi size onu atıyorum sizce yumurtlama olmuşumu kızlar,tesekür ederim şimdiden

Eklentiler

• IMG-20200216-WA0011.jpg
    113,6 KB · Görüntüleme: 78
Çarşamba akşam olan test silikleşmeye başlamış yani çatlamış . Tabii bu benim fikrim perşembe yaptınız mı? O daha silikse kesin çatlamıştır

Aynı kalınlıkta duruyor

Çarşamba akşam olan test silikleşmeye başlamış yani çatlamış . Tabii bu benim fikrim perşembe yaptınız mı? O daha silikse kesin çatlamıştır
Perşembe doktor kontrolüm vardı yumurtalar görünmedi çatlamış olabileceğini söyledi

Evet olmuş canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…