- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 133
- 33
- Konu Sahibi Gelincik78
Arkadaşlar aranızda ovülasyon testi kullanıp hamile kalan var mı acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlarca kişi var burda, bunla ilgili basliklarda var aslinda bence bi sayfada gezin bulursun canim. Hatta ben de yapmayi dusunuyorum bu ay da hamile kalamazsamArkadaşlar aranızda ovülasyon testi kullanıp hamile kalan var mı acaba![]()
Dğru dedn yeni kesfediyorum uygulamayı da bulamadm zatenOnlarca kişi var burda, bunla ilgili basliklarda var aslinda bence bi sayfada gezin bulursun canim. Hatta ben de yapmayi dusunuyorum bu ay da hamile kalamazsam![]()
Arkadaşlar aranızda ovülasyon testi kullanıp hamile kalan var mı acaba![]()
Nerden sipariş verdnz bu ay bende deneyeyim istiyorumCanım ben sipariş verdim pzartesi gelicek bakalım deneyip görücez![]()
Nerden sipariş verdnz bu ay bende deneyeyim istiyorumrehm filminden unutluydum film sonrası hamile kalanları cok duymştum ama bnde olmadı
![]()
Gebelik testi yap mutlaka olma ihtimali yüksekKuzular adete 4gün kala ovulasyon testi sizce gebelik varmıEki Görüntüle 2582760
Evet hemde 11 yildan sonra hamile kalan musterim varArkadaşlar aranızda ovülasyon testi kullanıp hamile kalan var mı acaba![]()
Bende aldm bu ay denicem insallah nelere dikkat edilmeli acaba bilginiz var mıEvet hemde 11 yildan sonra hamile kalan musterim var