• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar aranızda ovülasyon testi kullanıp hamile kalan var mı acaba🙃
Onlarca kişi var burda, bunla ilgili basliklarda var aslinda bence bi sayfada gezin bulursun canim. Hatta ben de yapmayi dusunuyorum bu ay da hamile kalamazsam 💐

Merhaba herkese fark varmidir?🙏

Eklentiler

• 20200125_160155.jpg
    20200125_160155.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 67
Nerden sipariş verdnz bu ay bende deneyeyim istiyorum😔 rehm filminden unutluydum film sonrası hamile kalanları cok duymştum ama bnde olmadı😢

instagramda ovulasyontakiplisayfa diye birinden şuan böyle durum kızlar 🤔

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 66
Merhaba burda yeniyim yeni baslik acamadim. Ovulasyon testi ile hamilelik ogreniliyor mu acaba ve bat den kac gun once ogrebilir

Merhaba bende bu ay ilk defa denedim herkese tavsiye ederim 28 gun arayla adet goruyorum 4 gun suruyor riske atmamak ıcın 5.gun basladım test silik cıktı ta ki 12.gune kadar o gun cok belliydi fakat 13.gun kontrol cızgısınden daha da koyuydu 14.gun 12.gun gibi oldu 15.gun silindi ve ben 11.gun ile 16.gun arasını 3 defa degerlendırıp Rabbıme bıraktım ama herkese tavsiye ederim ovulasyon testi ile takip edin belki de hıc yumurtlamıyorsunuz ya da catlama olmuyor veya cok farklı zamanlarda oluyor da tutturamıyorsunuz olabılır

Back