Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gunbahar

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2019
123
27
13
25
Mrb kızlar ben ovulasyon testi almak istiyorum en uygin hangisidir yardımcı olur musunuz

Instagram'da birgebeningünlüğü diye bi bayan var kullanan pek çok kişi memnun ben de sipariş verdim bekliyorum

Ben de o sayfadan sipariş verdim bugün kargoya verildi bakalım merakla bekliyorum

Ben 2 aydır gittigidiyordan alıyorum laboquick marka 30 ovü+5 gebelik testi 35 tl idi fikir olsun

Merhaba, ben burda arkadaşlardan duydum instagramda bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var ordan satış yapılıyor çubuk testler 30 tane +2 tane de gebelik testi 60 TL ben memnunum bir de kadın her soruya cevap veriyor almazsanız bile sayfasını bi inceleyin derim

Memnun kaldım testlerden hiç bozuk çıkmadı bende..Ama sanırım ben yumurtlamıyorum çok koyu bi t yi yakalayamadım hâlâama vazgeçmek yok devam ediyorm
Canım C kadar koyu olması yeterli daha koyu olmasına gerek yok öyle oldu mu peki

Memnun kaldn mı peki nasl gidiyo
Az önce baktım indirime girmiş yine sipariş vericem geçen ay 38e almıştım 30 ovü+5gebelk testini.. şimdi 30 tlye düşmüş 30 ovü+2gebelik+1 erken gebelk testi ..linkini atıyorum canım incele istersen

canım bilmiyorum ki bu testlerde pik var mı?sence yumurtlama olmuşmu en üstte ki test 11.01 di ..hiçbir belirti olmadı ama Arven25

Kaset testte istenilen koyuşuk gözlemlenmiuor diye okumustm. Strip ler daha iyi

Ben onu da araştırdım ama forumda bazı hanımların kaset testlerinin tam pik yaptığını gördüm demek ki ben tam koyuluğu yakalayamıyorm forumda benim gibi bi kaç kişi var böyle..aslında stripi de denemek istiyorum hayırlısı artık..Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…