Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben GittiGidiyor dan aldım 50 adet 52 TL kaset tipi test laboquick markaMrb kızlar ben ovulasyon testi almak istiyorum en uygin hangisidir yardımcı olur musunuz![]()
![]()
Memnun kaldn mı peki nasl gidiyoBen 2 aydır gittigidiyordan alıyorum laboquick marka 30 ovü+5 gebelik testi 35 tl idi fikir olsun
Memnun kaldım testlerden hiç bozuk çıkmadı bende..Ama sanırım ben yumurtlamıyorum çok koyu bi t yi yakalayamadım hâlâMemnun kaldn mı peki nasl gidiyo
Canım C kadar koyu olması yeterli daha koyu olmasına gerek yok öyle oldu mu pekiMemnun kaldım testlerden hiç bozuk çıkmadı bende..Ama sanırım ben yumurtlamıyorum çok koyu bi t yi yakalayamadım hâlâama vazgeçmek yok devam ediyorm
Az önce baktım indirime girmiş yine sipariş vericem geçen ay 38e almıştım 30 ovü+5gebelk testini.. şimdi 30 tlye düşmüş 30 ovü+2gebelik+1 erken gebelk testi ..linkini atıyorum canım incele istersenMemnun kaldn mı peki nasl gidiyo
Kaset testte istenilen koyuşuk gözlemlenmiuor diye okumustm. Strip ler daha iyiMemnun kaldım testlerden hiç bozuk çıkmadı bende..Ama sanırım ben yumurtlamıyorum çok koyu bi t yi yakalayamadım hâlâama vazgeçmek yok devam ediyorm
Kaset testte istenilen koyuşuk gözlemlenmiuor diye okumustm. Strip ler daha iyi