Ovulasyon testi

dunyayse

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2019
14
1
16
31
Merhaba kızlar
adet günü gecipte yumurtlama gören var mı ?
Ovulasyon testi pozitif cikiyor ?

Az oncede biri konu acmisti adetime 1 gun kala ovulasyon testimde net 2 cizgi var hamilemiyim diye. Bence en yakin hastaneye gidip acilde kan verin bu kadar basit aklinizdada suphe kalmasin . Insallah gebesinizdir. guzel haberlerinizi bekliyoruz

Az oncede biri konu acmisti adetime 1 gun kala ovulasyon testimde net 2 cizgi var hamilemiyim diye. Bence en yakin hastaneye gidip acilde kan verin bu kadar basit aklinizdada suphe kalmasin . Insallah gebesinizdir. guzel haberlerinizi bekliyoruz
3 gün önce yaptırdım 0.100 çıktığı için hamile sanmıyorum ya bugün siliklesti. Resim atamıyorum beceremedm

Genede aksam 5 ten sonra hastanenin aciline gidin kan verin aklinizda suphe kalmasindan iyidir 1 saat bekleyince cikiyor zaten sonuc. Belki gec dollenme yasiyorsundur bilemeyiz gec dusebilir kana. En iyisi dedigim gibi aksam hastaneye git smdi gitsen acil bakmaz kadin doguma sevk edebilir cunku.

Moralini yuksek tut insallah olur

Merhaba kızlar
adet günü gecipte yumurtlama gören var mı ?
Ovulasyon testi pozitif cikiyor ?
İnşallah çok tşk ederim

Amin banada insalah

Hastaneye gidince bixede hsber verin

Bügün silikleştiyse geç yumurtladın demekki yumurtlama zamanın şuan

SELAM OVULASYON TESTI YAPTIM ÇATLAMIŞ BUGUN EŞİMLE DENEDİK BEBEK İÇİN SİZCE GEBE KALMA İHTİMALİM VARMI ? KIZLAR RESİMDEKİ GİBİ PİK OLMUS TESTİM POZİTİF

Eklentiler

• 20200110_110755.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…