Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Khalessii

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2019
128
53
28
29
Selam kizlar öncelikle 1 yıllık evliyim yaklaşık 2 ay önce dusuk yasadim onuda atlattik çok sukur ve tekrar gebelik planliyorum allahin izniyle sormak istedigim ovulasyon testine ne zaman baslamaliyim kimi adet bitimi kimisi 14. Gun diyor kafa karışıklığı yasadim epeyce tecrübeli arkadaslarim bana yardımcı olursanız cok sevinirimm. hii bide saat olayida var sanirim bildiklerinizi paylasirsaniz bnde tecrubelirinizden faydalanmak isterim

Bence adet biter bitmez basla bazilari erken yumurtluyo cünkü.gun icinde 4 5 gibi yapiyorum ben 1 2 saat önce sivi alimini kesip yapiyorum.2 kez o sekilde hamile kaldim devami gelmedi ama yapmaya devam

Test kutusundaki aciklamalara bakabilirsin. Orda ortalama dongu uzunluguna gore ne zaman baslaman gerektigini gosteren tablo var. Dongun duzenliyse adetten gemen sonra baslamana gerek yok.
Saat olarak da ogleden sonra veya aksam saatleri oneriliyor. Ben test yapacagim idrarla onceki arasinda 4 saat olmasina ve son 2 saat sivi almamaya dikkat ediyorum.

Testte kullanıma dair hicbir sey yazmiyor canim bnde o yuzden emin olamadim nette baktıklarında kafami karıştırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…