50 li paket alıp hergün yap canım gitti gidiyor dan alabilirsinOvulasyon yumurtlama testi yapan var mı adet düzensizliğini olan biri nasıl yapmalı kutu da kaç tane var ne aralıklarla yapmalıyım nasıl yapmalıyım fikri olan var mı
Nasıl yapılıyor ve yumurtlama oldugu nasıl anlaşılıyor tam o gün ilişkiye girmek hamile kalmak istiyorum mümkünmü bilginiz var mı acaba50 li paket alıp hergün yap canım gitti gidiyor dan alabilirsin
Şimdi benim regl uzunluğum düzensiz 40 günü buluyor ve daha 5 gün önce reglim bitti. Yumurtladıktan sonra mı regl i oluyoruz hiç bilgim yok ona göre zamanı ayarlayıp teste başlayacağım. Reglim yeni bittiğine göre yumurtlama dönemime daha vardır dimiGergin bir ila dört arası iki saat öncesinden sıvı almadan yoacaksın çift koyu çizgiyi gördüğün günlerli değerlendireceksin Rabbim ne zaman nasip ederse
Şimdi benim regl uzunluğum düzensiz 40 günü buluyor ve daha 5 gün önce reglim bitti. Yumurtladıktan sonra mı regl i oluyoruz hiç bilgim yok ona göre zamanı ayarlayıp teste başlayacağım. Reglim yeni bittiğine göre yumurtlama dönemime daha vardır dimi
Peki tuttu mu hamile kalabildinizmiDuzensizse hic belli olmuyor. Ben reglim biter bitmez yaptm ilk yapisinda gordum. Sonra yapmaya devam ettim aldigim yer devam edelim dedi. Bu defa da adet bitiminden 8 gun sonrasnda gordm. Duzensizse hemen basla derim Ben.
Peki tuttu mu hamile kalabildinizmi
Bende deneyeceğim şimdi ama nasıl yapıldıgını bilmiyorum neye dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum bilginiz varmı
Çok teşekkğr ederim sipariş verdim değerlendireceğim günde 2 defa dimiSaat oglen12 ile 4 arasi testi yapacaksin. AMA testi yapmadin once mutlaka 2 saat oncesinde sivi almayacaksn. Yani mesela testi oglen 2 de yapacaksan 12 den sonra hic sivi seyler tuketme. T cizgisi cok koyu cikmadi lazm. O zaman yumurtlama oldugunu kesin anlayabiliyosun. Koyulugu gorunce degerlendiriyosun o gunu. Sonra ertesi gun yine ayni sartlar uyarak test yapiyorsun siliklesme varsa bu yumurta catlamis demektir o gun ve arkasina takip eden 2 gun iliski olucak. Bana bu sekilde soylendi
Hayir gunde 1 defa yapman yeterli olacaktir. Sadece saat araligina dikkat etÇok teşekkğr ederim sipariş verdim değerlendireceğim günde 2 defa dimi
12 ve 4 arasında öğlen vakti değil miHayir gunde 1 defa yapman yeterli olacaktir. Sadece saat araligina dikkat et
12 ve 4 arasında öğlen vakti değil mi
Tamam yarın başlayacağım ve yapacağım allah razı olsun çok teşekkür ederimAynen oyle kendine bi saat belirli mesela Ben genelde saat 1 bucuk gibi yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?