Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi
- Konu Sahibi Aslisaray
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- fashion week
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Mart 2016
- 1.590
- 1.232
- 133
Aselece arkadaşımız in topikin e gel canım detayları orada anlatır arkadaşlarMrb kızlar ovulasyon testi kullanan varmı ve gerçekten işe yarıyomu eczanede satılır mı lütfen yardımcı olun
- 19 Mayıs 2019
- 31
- 29
- 3
- 28
Canım ben bu ay deniyorum sonuçlarını söylerim ama kesinlikle ise yarıyor sende kullan.hem ne zararı olacak ki sonuçtaMrb kızlar ovulasyon testi kullanan varmı ve gerçekten işe yarıyomu eczanede satılır mı lütfen yardımcı olun
Bilmiyorum ki sonuclarini bekliyorum su adetimin 2. Gunundeyim bitince bende baslarim cnm eczanede varmidirCanım ben bu ay deniyorum sonuçlarını söylerim ama kesinlikle ise yarıyor sende kullan.hem ne zararı olacak ki sonuçta
- 22 Mart 2016
- 1.590
- 1.232
- 133
Canım sana tavsiyem internet den al ben 50 tanesini 52 tl ye aldım normalde 5 tanesini 40 tl eczane de parana yazık hemde 5 tane ile İş bitmiyor hergün yapılması gerek misal ben geçen ay yaptım afetten sonra 8 inci günde yumurtlama gördüm bu ay 5 inci günde bazı. Arkadaşlar 15 günde bazıları adet e 2 gün kala görüyor o yüzden elinde çok test olması senin açımdan iyiBilmiyorum ki sonuclarini bekliyorum su adetimin 2. Gunundeyim bitince bende baslarim cnm eczanede varmidir
Cnm hangi siteden aldinCanım sana tavsiyem internet den al ben 50 tanesini 52 tl ye aldım normalde 5 tanesini 40 tl eczane de parana yazık hemde 5 tane ile İş bitmiyor hergün yapılması gerek misal ben geçen ay yaptım afetten sonra 8 inci günde yumurtlama gördüm bu ay 5 inci günde bazı. Arkadaşlar 15 günde bazıları adet e 2 gün kala görüyor o yüzden elinde çok test olması senin açımdan iyi
- 19 Mayıs 2019
- 31
- 29
- 3
- 28
Bende N11 den almıştım.istediğinsiteden alabilirsin.ben laboquick markası almıştım.60 tanesi 40 tl ye almıştım canım
Cnm hangi siteden aldin
- 19 Mayıs 2019
- 31
- 29
- 3
- 28
- 19 Mayıs 2019
- 31
- 29
- 3
- 28
Bende çubuk testlerin daha iyi olduğunu duydum şu elimdekileri bi bitireyim de onlardan alacamBen gittigidiyordan 30 ovü testi, 2 hamilelik testi ve 1 erken hamilelik testini 30 tlye,almıştım. Laboquick markası. Bu ay çubuk testlerden alacam
Cok iyi peki gercekten ise yarıyomu bu sekilde hamile kalan varmıdırBende N11 den almıştım.istediğinsiteden alabilirsin.ben laboquick markası almıştım.60 tanesi 40 tl ye almıştım canım
- 19 Mayıs 2019
- 31
- 29
- 3
- 28
Var tabikide bir sürü kişiCok iyi peki gercekten ise yarıyomu bu sekilde hamile kalan varmıdır
- 22 Mart 2016
- 1.590
- 1.232
- 133
Bende de 3 ay ayni sey oldu laboquick ile. Korkup doktora gittim. Yumurtluyormusum, doktor baska marka daha hassas test kullan dedi. Yani degistirmekle iyi edersin. Cubuk dedigin hangi marja, innovita mi? Onun hassasiyeti kac?Yaa bende bi sorun var ya laboquickte
Geçen ay bi iki gün biraz koyulaşır gibi oldu ve hemen renk açıklaştı. Bu ay çubuk alacak olmamın nedeni o
- 29 Haziran 2019
- 324
- 178
- 103
- 39
Hassasiyetinin kaç olduğunu bilmiyorum ama laboquickin yüzünden bir ayım heba olunca bir de innovitayı kullanmak istedim.Bende de 3 ay ayni sey oldu laboquick ile. Korkup doktora gittim. Yumurtluyormusum, doktor baska marka daha hassas test kullan dedi. Yani degistirmekle iyi edersin. Cubuk dedigin hangi marja, innovita mi? Onun hassasiyeti kac?