• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aslisaray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2019
155
31
48
25
Mrb kızlar ovulasyon testi kullanan varmı ve gerçekten işe yarıyomu eczanede satılır mı lütfen yardımcı olun

Bilmiyorum ki sonuclarini bekliyorum su adetimin 2. Gunundeyim bitince bende baslarim cnm eczanede varmidir
Canım sana tavsiyem internet den al ben 50 tanesini 52 tl ye aldım normalde 5 tanesini 40 tl eczane de parana yazık hemde 5 tane ile İş bitmiyor hergün yapılması gerek misal ben geçen ay yaptım afetten sonra 8 inci günde yumurtlama gördüm bu ay 5 inci günde bazı. Arkadaşlar 15 günde bazıları adet e 2 gün kala görüyor o yüzden elinde çok test olması senin açımdan iyi

Canım sana tavsiyem internet den al ben 50 tanesini 52 tl ye aldım normalde 5 tanesini 40 tl eczane de parana yazık hemde 5 tane ile İş bitmiyor hergün yapılması gerek misal ben geçen ay yaptım afetten sonra 8 inci günde yumurtlama gördüm bu ay 5 inci günde bazı. Arkadaşlar 15 günde bazıları adet e 2 gün kala görüyor o yüzden elinde çok test olması senin açımdan iyi
Cnm hangi siteden aldin

Ben gittigidiyordan 30 ovü testi, 2 hamilelik testi ve 1 erken hamilelik testini 30 tlye,almıştım. Laboquick markası. Bu ay çubuk testlerden alacam

Ben gittigidiyordan 30 ovü testi, 2 hamilelik testi ve 1 erken hamilelik testini 30 tlye,almıştım. Laboquick markası. Bu ay çubuk testlerden alacam

Bugün yumurtlama günüm inşallah deneyeceğiz bakalım 😊🙋‍♀️🙏🙏ben yarın da inşalalh yine yapacam yumurta çatlamış mi öğrenecem bakalim

Eklentiler

• 20190703_170108.jpg
    20190703_170108.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 33
  • 20190705_142832.jpg
    20190705_142832.jpg
    179,9 KB · Görüntüleme: 36
  • 20190706_140417.jpg
    20190706_140417.jpg
    115,2 KB · Görüntüleme: 37
Yaa bende bi sorun var ya laboquickte :confused:
Geçen ay bi iki gün biraz koyulaşır gibi oldu ve hemen renk açıklaştı. Bu ay çubuk alacak olmamın nedeni o

Yaa bende bi sorun var ya laboquickte :confused:
Geçen ay bi iki gün biraz koyulaşır gibi oldu ve hemen renk açıklaştı. Bu ay çubuk alacak olmamın nedeni o
Bende de 3 ay ayni sey oldu laboquick ile. Korkup doktora gittim. Yumurtluyormusum, doktor baska marka daha hassas test kullan dedi. Yani degistirmekle iyi edersin. Cubuk dedigin hangi marja, innovita mi? Onun hassasiyeti kac?

Ben innovita marka kullandım. Fazlasıyla hassastı. Ovulasyon takibinin 2.ayı hamile kaldım. Kaset testler çok yanıltıyor.

Bende de 3 ay ayni sey oldu laboquick ile. Korkup doktora gittim. Yumurtluyormusum, doktor baska marka daha hassas test kullan dedi. Yani degistirmekle iyi edersin. Cubuk dedigin hangi marja, innovita mi? Onun hassasiyeti kac?
Hassasiyetinin kaç olduğunu bilmiyorum ama laboquickin yüzünden bir ayım heba olunca bir de innovitayı kullanmak istedim.

Back