- Konu Sahibi Masal230618
Cnm varmı bir gelişmeSence ne yapmam gerekiyo yerleştikten sonra hemen kan değeri yükselir mi ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm varmı bir gelişmeSence ne yapmam gerekiyo yerleştikten sonra hemen kan değeri yükselir mi ki
Kist yapmış klomen canım bu ay ara verdik desollet diye doğum kontrol hapı verdi eritmek içinCnm varmı bir gelişme
Akadasim merhaba..yardimci olabilirmisin acaba bu ovulasyon testi pozitif mi pik mi..biraz once yaptim testiDaha önceki günlerde yaptınız mı? 16. gün çok geç başlamışsınız. yumurtlama değil bu belki daha önceki günlerde olmuştur
Yok canm ovu testi yapmışsın ya tekrar yaptın mı onu merak ettim
Akadasim merhaba..yardimci olabilirmisin acaba bu ovulasyon testi pozitif mi pik mi..biraz once yaptim testiBugünleri değerlendir testi yapmaya devam et siliklesene kadar
Akadasim merhaba..yardimci olabilirmisin acaba bu ovulasyon testi pozitif mi pik mi..biraz once yaptim testi
Bu forum birbirimize sorup yardimlaşmak icin saniyordum.ama sizin gibi kaba insanlarda varmış ne yazık..Gerçekten artık normal olmadığınızı düşünüyorum. Geçen ay bütün sayfalara hamilemiyim yazmıştınız şimdide pik mi diye. Verdiğimiz cevaplardan niye tatmin olmuyorsunuz ? Ne duymak istiyorsunuz ? Anlamadım yani
Anladm cnm inşallah bir dahakine olurKist yapmış klomen canım bu ay ara verdik desollet diye doğum kontrol hapı verdi eritmek için
Bu forum birbirimize sorup yardimlaşmak icin saniyordum.ama sizin gibi kaba insanlarda varmış ne yazık..
Pozitif yarına pik olurAkadasim merhaba..yardimci olabilirmisin acaba bu ovulasyon testi pozitif mi pik mi..biraz once yaptim testi
34 gunde bir adet oldum gecen ay bu kadar erken nasil pozitif gosterdi testPozitif yarına pik olur
Cnm konuyu kaçırdım galiba kac gun oldu adet olalı bide en son testin nasıldı yardımcı olayim34 gunde bir adet oldum gecen ay bu kadar erken nasil pozitif gosterdi test![]()
Canim önce belirteyim yolladigim test 3 gun once yaptim ondan kenarda durdugu icin rengi acildi. Canim en son mayisin 31 de adet oldum 34 gunde bir oldum. Ovulasyon testini ayin 14 de yaptim hadi dedim erken ama yapiyim dedim ve boyle cikti sonra sabah yaptim 15 te artik 2 cizgi nerdeyse gozukmez olmus..kafam cok karisti.11 gundur sogan kuru iciyorum canim.Cnm konuyu kaçırdım galiba kac gun oldu adet olalı bide en son testin nasıldı yardımcı olayim
Aaa yumurtan çoktan çatlamış olabilir o zaman cnm yumurtanin ne zaman catlayacagi kesin değil her ay degisirCanim önce belirteyim yolladigim test 3 gun once yaptim ondan kenarda durdugu icin rengi acildi. Canim en son mayisin 31 de adet oldum 34 gunde bir oldum. Ovulasyon testini ayin 14 de yaptim hadi dedim erken ama yapiyim dedim ve boyle cikti sonra sabah yaptim 15 te artik 2 cizgi nerdeyse gozukmez olmus..kafam cok karisti.11 gundur sogan kuru iciyorum canim.
coktan derken canim? testimi gordun dimi sence ozaman pikmiydi ? ayin 14 de yaptim testi, ayin 13 15 16 birliktelik olduAaa yumurtan çoktan çatlamış olabilir o zaman cnm yumurtanin ne zaman catlayacagi kesin değil her ay degisir
hatirladim 14 dede olmushtu ama sabah olmushtu testi ise 20.00 aksam ustu yapmistimAaa yumurtan çoktan çatlamış olabilir o zaman cnm yumurtanin ne zaman catlayacagi kesin değil her ay degisir
YCanim önce belirteyim yolladigim test 3 gun once yaptim ondan kenarda durdugu icin rengi acildi. Canim en son mayisin 31 de adet oldum 34 gunde bir oldum. Ovulasyon testini ayin 14 de yaptim hadi dedim erken ama yapiyim dedim ve boyle cikti sonra sabah yaptim 15 te artik 2 cizgi nerdeyse gozukmez olmus..kafam cok karisti.11 gundur sogan kuru iciyorum canim.
Canm o test pik değil ama bi gün öncesi muhtemelen pikticoktan derken canim? testimi gordun dimi sence ozaman pikmiydi ? ayin 14 de yaptim testi, ayin 13 15 16 birliktelik oldu
sagoll cnm nasil bu kadar erken yumurtlama oldu 34 gunde bir adet oldum halde sasiyorumY
Y
Canm o test pik değil ama bi gün öncesi muhtemelen pikti
eger 13 piktiyse canim bildime gore yumurta 12-24 saat sonra catliyicak demek..13 14 15 16 birliktelik oldu kacirmish mi oluyorum gunu 13 once olmadi cunku birliktelikY
Y
Canm o test pik değil ama bi gün öncesi muhtemelen pikti