Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Masal230618

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2019
203
54
48
2266413
Kizlar merhaba ben bu gun adedin 16 ci gunundeyim ve ovulasyon testi yaptim ve testim bu sekul cikti normal takvimimde 15 ci gun yumurlama gunu yaziyor ama ben 16 ci gun yaptim bu testi sizce yumurlama olmusmudur yoksa testi 1 kac gundaha yapsammi

Daha önceki günlerde yaptınız mı? 16. gün çok geç başlamışsınız. yumurtlama değil bu belki daha önceki günlerde olmuştur

Daha önceki günlerde yaptınız mı? 16. gün çok geç başlamışsınız. yumurtlama değil bu belki daha önceki günlerde olmuştur
Yapmadim 16 ci gun yaptim bilmiyorum iste bu biraz kirmizi cikinca acaba olmusmudur yoksa daha varmi diye aklim karisti normalde silik cikmasi gerekmezmi bilmiyorum gec yurmurtlama olirmu bu iki aydir 28 gunde bir oluyorum 15 ci gunu gosteriyor yumurtlamam ama bilmiyorum

Git gide koyulaşma gibi bi düzeni yok. Bi gün koyu bi gün daha açık olabiliyor. Yumurtlama günü birden koyulaşıyor. Ama baya bi koyulaşma bordo gibi oluyo. Önceki günlerde yumurtlamış olabilirsin yinede testlerini yapmaya devam et

Git gide koyulaşma gibi bi düzeni yok. Bi gün koyu bi gün daha açık olabiliyor. Yumurtlama günü birden koyulaşıyor. Ama baya bi koyulaşma bordo gibi oluyo. Önceki günlerde yumurtlamış olabilirsin yinede testlerini yapmaya devam et
Anladim tesekkur ederim 28 gundr bir olan kisinin yumurtlamasi gec olurmu olursa kacinci gun olabilir

Eki Görüntüle 2266413 Kizlar merhaba ben bu gun adedin 16 ci gunundeyim ve ovulasyon testi yaptim ve testim bu sekul cikti normal takvimimde 15 ci gun yumurlama gunu yaziyor ama ben 16 ci gun yaptim bu testi sizce yumurlama olmusmudur yoksa testi 1 kac gundaha yapsammi
Bugünleri değerlendir testi yapmaya devam et siliklesene kadar

benim 28 günde bir 14.gün koyu çift çizgi oluyor 15.günde silikleşiyor
Anlafim belkide benim yumurtlamm olmustur bu gunde yaptim daha silikti ama ben onlemini aldim yumurtlama gunumu yakalayamis olabilirim ama aded den sonra ki gunleri degerlendirdim hep halada ediyirum bakalim nasibimde varsa hayirlisi olsun tesekkurler yorumlariniz icin 😊

Iyi canm yumurtan varsa bile çatlamış ne olur ne olmaz sen bu günüde degerlendir bence
Aslinda ilk testimi takvimdeki yumurtlamamdan bir gun sonra yaptim ozamn aklima gelmedi yani asil yumurtlamm 15 ci gun gosteriyor ben testi 16 ci ve bu gun yaptim ya i 17 ci gun yari da yapicam daha net anlarim insallah test hatali değildir

Aslinda ilk testimi takvimdeki yumurtlamamdan bir gun sonra yaptim ozamn aklima gelmedi yani asil yumurtlamm 15 ci gun gosteriyor ben testi 16 ci ve bu gun yaptim ya i 17 ci gun yari da yapicam daha net anlarim insallah test hatali değildir
Sanmam cnm test hatalı değildir yarın da yap bakalim

Back