- 9 Mart 2019
- 203
- 54
- 48
- Konu Sahibi Masal230618
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmadim 16 ci gun yaptim bilmiyorum iste bu biraz kirmizi cikinca acaba olmusmudur yoksa daha varmi diye aklim karisti normalde silik cikmasi gerekmezmi bilmiyorum gec yurmurtlama olirmu bu iki aydir 28 gunde bir oluyorum 15 ci gunu gosteriyor yumurtlamam ama bilmiyorumDaha önceki günlerde yaptınız mı? 16. gün çok geç başlamışsınız. yumurtlama değil bu belki daha önceki günlerde olmuştur
Anladim tesekkur ederim 28 gundr bir olan kisinin yumurtlamasi gec olurmu olursa kacinci gun olabilirGit gide koyulaşma gibi bi düzeni yok. Bi gün koyu bi gün daha açık olabiliyor. Yumurtlama günü birden koyulaşıyor. Ama baya bi koyulaşma bordo gibi oluyo. Önceki günlerde yumurtlamış olabilirsin yinede testlerini yapmaya devam et
Bugünleri değerlendir testi yapmaya devam et siliklesene kadarEki Görüntüle 2266413 Kizlar merhaba ben bu gun adedin 16 ci gunundeyim ve ovulasyon testi yaptim ve testim bu sekul cikti normal takvimimde 15 ci gun yumurlama gunu yaziyor ama ben 16 ci gun yaptim bu testi sizce yumurlama olmusmudur yoksa testi 1 kac gundaha yapsammi
TesekkurlerBugünleri değerlendir testi yapmaya devam et siliklesene kadar
Anladim tesekkur ederim 28 gundr bir olan kisinin yumurtlamasi gec olurmu olursa kacinci gun olabilir
benim 28 günde bir 14.gün koyu çift çizgi oluyor 15.günde silikleşiyor
Anlafim belkide benim yumurtlamm olmustur bu gunde yaptim daha silikti ama ben onlemini aldim yumurtlama gunumu yakalayamis olabilirim ama aded den sonra ki gunleri degerlendirdim hep halada ediyirum bakalim nasibimde varsa hayirlisi olsun tesekkurler yorumlariniz icin![]()
Eki Görüntüle 2266413 Kizlar merhaba ben bu gun adedin 16 ci gunundeyim ve ovulasyon testi yaptim ve testim bu sekul cikti normal takvimimde 15 ci gun yumurlama gunu yaziyor ama ben 16 ci gun yaptim bu testi sizce yumurlama olmusmudur yoksa testi 1 kac gundaha yapsammi
Yok daha yapmadim ben tedavi goruyorum ilac kullaniyorum o ilac bittikten bir hafta sonra yapicam simdi yapsam cikarmi varsa 12 gun kaldi diyer adetimeTest yaptın mı canm
Yok canm ovu testi yapmışsın ya tekrar yaptın mı onu merak ettimYok daha yapmadim ben tedavi goruyorum ilac kullaniyorum o ilac bittikten bir hafta sonra yapicam simdi yapsam cikarmi varsa 12 gun kaldi diyer adetime
Evet yaptim o silik cikti biraz yukardaki dun altakide bugunYok canm ovu testi yapmışsın ya tekrar yaptın mı onu merak ettim
Iyi canm yumurtan varsa bile çatlamış ne olur ne olmaz sen bu günüde degerlendir benceEvet yaptim o silik cikti biraz yukardaki dun altakide bugun
Aynenn ole yapicam nasibimde varsa insallah olurIyi canm yumurtan varsa bile çatlamış ne olur ne olmaz sen bu günüde degerlendir bence
Aslinda ilk testimi takvimdeki yumurtlamamdan bir gun sonra yaptim ozamn aklima gelmedi yani asil yumurtlamm 15 ci gun gosteriyor ben testi 16 ci ve bu gun yaptim ya i 17 ci gun yari da yapicam daha net anlarim insallah test hatali değildirIyi canm yumurtan varsa bile çatlamış ne olur ne olmaz sen bu günüde degerlendir bence
Sanmam cnm test hatalı değildir yarın da yap bakalimAslinda ilk testimi takvimdeki yumurtlamamdan bir gun sonra yaptim ozamn aklima gelmedi yani asil yumurtlamm 15 ci gun gosteriyor ben testi 16 ci ve bu gun yaptim ya i 17 ci gun yari da yapicam daha net anlarim insallah test hatali değildir
Aynenn yapicam yazarim yine tesekkur ederimSanmam cnm test hatalı değildir yarın da yap bakalim
Rica ederim cnm güzel haberlerle gel insAynenn yapicam yazarim yine tesekkur ederim
Amin insallah cumlemize RABBİM isteyen herkeze nasip etsin tez zamanda insallahRica ederim cnm güzel haberlerle gel ins