Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tyneas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2017
296
101
103
30
Artvin
Arkadaşlsr merhaba bu ay ovulasyon testi yapmaya başladım tekrardan ama çıkan sonuçlar çok garip bana yardımcı olur musunuz. Bir koyu bir silik çıkıuır sonra yine koyulaşıyor ertesi gün yine silik. Testler ekte mevcut aynı durumu yaşayan var mı

Canim 15.gun catlamis gibi geldi bana. Ama tabi daha bilgili arkadaslar var yardimci olurlar

En sonuncularda bu şekilde çıktı adetime 7-8 gün kaldı yine koyulaçmaya başladı

Eklentiler

• A46C89E8-4815-4405-92CF-B1788F3F9361.jpeg
    68,1 KB · Görüntüleme: 172
Canim 15.gun catlamis gibi geldi bana. Ama tabi daha bilgili arkadaslar var yardimci olurlar
Bende öyle düşünüyordum canım ama teste devam edeyim dedim şimdide son attığım şekilde 14. Gün gibi koyu çıkmaya başladı

Bende öyle düşünüyordum canım ama teste devam edeyim dedim şimdide son attığım şekilde 14. Gün gibi koyu çıkmaya başladı
Sen degerlendir gün aşırı adet olana kadar. 30. Gün hala gelmediyse adetin kan verirsin ona göre belli olur sonuc canim. Dalgalanma yapmis ne zaman belli olmuyor pek

Kızlar bu ovulasyon testim az önce yaptim. Ovulasyon bugün mu sizce ? Geçen ay da yapmıştim internetteki hesaplamayla aynı güne denk gelmişti degerlendirmistik ama hamile kalamamistim.bu ay internet heaaplayicisi pazar günü ovulasyon gösteriyor ama test bugün gösteriyor sanırım.adetimin 11.gunu bugün .

Eklentiler

• 20181026_140408.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 187
Hayır değil t c den ya daha koyu olacak yada aynı Koruluk’ta olacak ki bu da yum demek

Kızlar banada yardımcı olur musunuz ilk kez yapıyorum ovulasyon testini 11 günde yaptım sonuç bu sizce yumurtalamam yakın mı ?

Eklentiler

• E105F660-27C7-4A36-8C47-6288FA52DE73.jpeg
    49 KB · Görüntüleme: 154
Kızlar öncelikle merhaba rica etsem benimde ovulasyon testime bakar mısınız dün yaptım bide bugün sanki bu günkü daha koyu

Çok saol bilgilendirdigin icin.yarini sabırsızlıkla bekliyorum yapar yapmaz atarım

Kızlar banada yardımcı olur musunuz ilk kez yapıyorum ovulasyon testini 11 günde yaptım sonuç bu sizce yumurtalamam yakın mı ?
Sıvı alımına dikkat ederek devam et
T çizgisi c kadar ya da bir tık fazla koyu olması lazım henüz pic olmamış

Kızlar dün ve bugün yaptığım ovulasyon testlerime bakarmısınız. Bugün yumurtlamışım demi . Bugün değerlendirdik ayıptır söylemesi :) spermlerin hepsi aktı tabi hic içimde durmuyorlar . Bir de yarin ilişkiye girmesek olmazmi ya cnku beraber olamıcaz eşimle .

Eklentiler

• 20181122_220217.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 102
Olur tabi de değerlendirsek daha iyi olurdu sizde cumartesiyi degerlendirin

merhabalar oncelikle ovulasyon testi yapmadan 1- 2 saat sivi alimi hic olmayacak ve (gunduz 2 ile 4 arasi eger calisiyorsaniz da aksam 8 ile 10 aras ) *sekilde test yapilirsa daha olumlu sonuclar alirsiniz ve c cigisi kadar koyu ya da c cizgisine yakin olmal zaten adet bittikden 3 veya 5 gun sonra baslayinca ozamandan yumurtlamayi gorene kadar t farkini goruyosuniz baslarda olmayan t cizgisi silik olmaya ve sonra gittikce c cizgisine yakinlasiyor bnde ovulasyon testi yaptm ve ikilende kaldigim sey yumurtlama oldugu zaman mi beraberlik olacak yoksa catladigi zaman mi...yardimci olursaniz sewinirim

Canım pozitifti gördüğün gun ve ertesi günü degerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…