Bende öyle düşünüyordum canım ama teste devam edeyim dedim şimdide son attığım şekilde 14. Gün gibi koyu çıkmaya başladıCanim 15.gun catlamis gibi geldi bana. Ama tabi daha bilgili arkadaslar var yardimci olurlar
Sen degerlendir gün aşırı adet olana kadar. 30. Gün hala gelmediyse adetin kan verirsin ona göre belli olur sonuc canim. Dalgalanma yapmis ne zaman belli olmuyor pekBende öyle düşünüyordum canım ama teste devam edeyim dedim şimdide son attığım şekilde 14. Gün gibi koyu çıkmaya başladı
Hayır değil t c den ya daha koyu olacak yada aynı Koruluk’ta olacak ki bu da yum demekKızlar bu ovulasyon testim az önce yaptim. Ovulasyon bugün mu sizce ? Geçen ay da yapmıştim internetteki hesaplamayla aynı güne denk gelmişti degerlendirmistik ama hamile kalamamistim.bu ay internet heaaplayicisi pazar günü ovulasyon gösteriyor ama test bugün gösteriyor sanırım.adetimin 11.gunu bugün .
Canın daha var gibi devam et teste t çizgisi c kadar koyu olmalıKızlar banada yardımcı olur musunuz ilk kez yapıyorum ovulasyon testini 11 günde yaptım sonuç bu sizce yumurtalamam yakın mı ?
Canım koyuluk c kadar var nerdeyse muhtemelen yumurtlama günün değerlendir yarın tekrar resmini at bir istersen daha da mı koyulaşacak yoksa silikleşecek mi bakalımYukledim sanmıştım gitmemiş sanirimEki Görüntüle 2207696
Sıvı alımına dikkat ederek devam etKızlar banada yardımcı olur musunuz ilk kez yapıyorum ovulasyon testini 11 günde yaptım sonuç bu sizce yumurtalamam yakın mı ?
Evet yum zamanın değerlendirYukledim sanmıştım gitmemiş sanirimEki Görüntüle 2207696
Olur tabi de değerlendirsek daha iyi olurdu sizde cumartesiyi degerlendirinKızlar dün ve bugün yaptığım ovulasyon testlerime bakarmısınız. Bugün yumurtlamışım demi . Bugün değerlendirdik ayıptır söylemesi :) spermlerin hepsi aktı tabi hic içimde durmuyorlar . Bir de yarin ilişkiye girmesek olmazmi ya cnku beraber olamıcaz eşimle .
Canım pozitifti gördüğün gun ve ertesi günü degerlendirmerhabalar oncelikle ovulasyon testi yapmadan 1- 2 saat sivi alimi hic olmayacak ve (gunduz 2 ile 4 arasi eger calisiyorsaniz da aksam 8 ile 10 aras ) *sekilde test yapilirsa daha olumlu sonuclar alirsiniz ve c cigisi kadar koyu ya da c cizgisine yakin olmal zaten adet bittikden 3 veya 5 gun sonra baslayinca ozamandan yumurtlamayi gorene kadar t farkini goruyosuniz baslarda olmayan t cizgisi silik olmaya ve sonra gittikce c cizgisine yakinlasiyor bnde ovulasyon testi yaptm ve ikilende kaldigim sey yumurtlama oldugu zaman mi beraberlik olacak yoksa catladigi zaman mi...yardimci olursaniz sewinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?