- 3 Haziran 2018
- 286
- 177
- 18
- Konu Sahibi Yazanhanim
-
Ben benim adetimin gecikip gecikmedğini son adet tarihime göre mi hesaplayacağım onu bilmiyorumBenim bir arkadaşım da regl günü geçmeden test yapmıştı hatta kan da vermişti ama negatif çıktı 1 hafta sonra gittiğinde 4 haftalık hamile olduğunu öğrendi canım
Benim bu sabah koyu çıktı cumartesi gebelik testi yapicam bakalım hayirlisi gelismeleri yazarımKızlar yokmu ovulasyon testi yapıp da bu ay hamile kalan :) umut olun biraz bana
Ovu testi mi koyu çıktı cnmBenim bu sabah koyu çıktı cumartesi gebelik testi yapicam bakalım hayirlisi gelismeleri yazarım
Evet canımOvu testi mi koyu çıktı cnm
Gebelik testi için ctesi erken değil mi ki.Evet canım
Erken yumurtlama oldu ona göre hesaplayinca adetime 3 gün kalmis olucak cumartesi günü eger cikmaz ise geçtikten sonra denicemGebelik testi için ctesi erken değil mi ki.
Benim ilk ay denemem ve adetim 2 gün gecikti. Test negatif çıkıyor ama yarın kan testi vereceğimInsallah tutmuştur cnm.ilk ovu testi deneyiminmi . Benim ilk defa oluyor bu ay . 9 aydir istiyoruz bebiş ikinciyi..
Evet cnm ilk kez bu ay kullandim yumurtlamadan sonra sol kasik agrisi cok cektim halada ara ara sanci giriyor en cok ondan umutlanıyorum bakalim hayirlisiInsallah tutmuştur cnm.ilk ovu testi deneyiminmi . Benim ilk defa oluyor bu ay . 9 aydir istiyoruz bebiş ikinciyi..
Insallah ya Allahım tez vakitte nasip etsinEvet cnm ilk kez bu ay kullandim yumurtlamadan sonra sol kasik agrisi cok cektim halada ara ara sanci giriyor en cok ondan umutlanıyorum bakalim hayirlisi
Ay hadi inşallah güzel haberler yazarsın buraya .. Benim 1 hafta var adete ama adet belirtilerim var sanırım tutmadı.Benim ilk ay denemem ve adetim 2 gün gecikti. Test negatif çıkıyor ama yarın kan testi vereceğim
Ya kasik ağrısı falan adet belirtilerin varmı hala kaç gün gecikme var cnmBende de öyle oldu ama olmadım canım belli olmaz bekleyelim bakalım inşAllah hamişizdir
Bugünle beraber 3 gün oldu kuzumYa kasik ağrısı falan adet belirtilerin varmı hala kaç gün gecikme var cnm
Gebelik testi yerine neden güzelim ovülasyon testlerini heba edersiniz anlamıyorumBenimde normalde 3 gün kaldı ama ovu testi 8.gün 11.gün ve 15.gün 16.gün 19.gün hep koyu cikti dünde yaptım hala koyu
Gebelik Testi yoktu canım evim merkeze uzak biraz siparişle getirmiştim zaten oyüzden yoksa keyfime yapmıyorum canimGebelik testi yerine neden güzelim ovülasyon testlerini heba edersiniz anlamıyorum
Orda koyuluğu yakalamışsınız ozaman sağlık ocağına kan verin?Gebelik Testi yoktu canım evim merkeze uzak biraz siparişle getirmiştim zaten oyüzden yoksa keyfime yapmıyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?