Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aslında takmamamak takıp etmemek gorevmış gıbı yapmamak daha hızlı sonuç getırıyor cevremde hamıle kalanlar hep okadar uğraştık olmadı nezamankı akışına bıraktım 2-3 ay ıcınde hamıle kaldım dıolar :) belkıde eşın de bu yoldan ılerlemek ıstıyordur cnm ya üzme kendını

Gelmedi canım ama benim adetim normalde de hep bir iki gün oynadığı için bir hafta beklicem inşAllah bu ay hayal kırıklığı yaşatmaz Rabbim
amın cnm bneım ınş.. ben dun ve bu sabah ıçtıgım ada çayları papatya çayları envai çeşit bıtkı çayıyla söküldüm rahatladım ağrım sancım azaldı şükür cnm

mecburen ben de öyle yapcam artık. Son testi de yaptırayım o kadar uğraştım fsh amh vs vs bide progesterona bakılsın sonra biraz kendi haline bırakcam napiim adam gerildi iyice

Merhaba hanımlar ben 3. Klomenimi kullandım 4 ekimde randevum vardı doktorum yumurtalarımın gelişmediğini söyledi o yüzden iğneli tedaviye geçti ama ben ara verdim tedavi olmaya ovilasyon testi yaptım yumurtalıklarım gelişmediği halde nasıl testler pozitif olabilir sizce

Eklentiler

• 8A96D7F4-3311-4610-80BD-9B15A3844525.jpeg
    51,5 KB · Görüntüleme: 41
mecburen ben de öyle yapcam artık. Son testi de yaptırayım o kadar uğraştım fsh amh vs vs bide progesterona bakılsın sonra biraz kendi haline bırakcam napiim adam gerildi iyice

Merhaba, progesteron için kan verirken aç olmak gerekli mi acaba? Doktorunuz belli bir saat aralığı vs. den bahsetmiş miydi?

İlacın etkisinden kaynaklı olabilir mi?

Demek büyüme ye başladı sen değerlendir ovu testilerine de devam et cnm

Yani? Gebelikten mi şüpheleniyorsunuz?
Yok hayır doktorum yumurtalarımın gelişmediğini söylemişti ama yaptığım ovilasyon testinde koyu çıktı dün ve ondan önceki gün bu gün ki silik çıktı yumurtam gelişip çatladımı acaba die düşündüm

Olabilir diğer kaset testlerde daha net anlarım bu kagıtlarda pek göremedim tam koyulugu yakaladın mı
Evet yakaladım o yüzden şüphelendim doktor gelişmedi diyip nasıl yumurtam çatlar doktor görmemiş olabilir mi die düşündüm bu gün de silik çıktı yani normal birine göre dün çatlamış gibi duruyor

Günaydın kızlar Bata 4 günüm var hamilelik testi yaptım bakarmisiniz

Eklentiler

• 2018-10-09 08.38.34.jpg
    164,5 KB · Görüntüleme: 30
??

Eklentiler

• 15390656387741847806473.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 30
Bole canım bana silik var gibi geldi

Eklentiler

• 15390660854871718864958.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 30
Evet var gibi. Yarın da yaparsanız belli eder silikliği gibime geliyor yada kan verin bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…