Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onuda yaptım aklıma geldi ama çıkmadı canım
Cnm karartma yaptim yakinlastirip ince cizgi gördüm sanki ama kendi cizgisimi bilemedim ovulasyon yapa yapa olmayan çizgide görebilirim:))

Eklentiler

• IMG_20181007_152201_428.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Tecrübeli hanımlar LÜTFEN YARDIM...!
Bugün 6.günüm ve resim ekte.. tekrar edeyim mi erken mi oluyor anlamıyorum ya

Yumurtlamadan kaç gün geçti cnm
Normalde 8 gün geçmiş olmasi gerekiyordu yumurtlama dan 25 gün dongume göre ama bu ay geç Yumurtladim galiba 4 gün önce net çizgiyi yakaladım 1 gün sonra hafif siliklesmisti bugün yine netlesti

Normalde 8 gün geçmiş olmasi gerekiyordu yumurtlama dan 25 gün dongume göre ama bu ay geç Yumurtladim galiba 4 gün önce net çizgiyi yakaladım 1 gün sonra hafif siliklesmisti bugün yine netlesti

En az 12 gün gecmesi lazm cnm idrarda cikmasi icin benimde erken yumurtlama oldubakalim bende 13 ünde test yapicam

N nur552134 selam canım regl oldun mu?
Slm tatlm cok ağrım var yattım hep yeni yazabılıorum oğleden sonra çok az kanama oldu bidaha olmadı sanırım çözülemiyorum die aşırı bel ve karın sancım var agrı kesıcı içip yattım hep..adacayı papatya şu bu söktürücü bişeyler içiyorum şuan..
Sen naptın?

Bende de akıntımın rengi dönmeye başladı sarımtrak oldu gibi ama benimde heryerim ağrıyo çok kötüyüm üşüttüm mü acaba gece diyorum ama bilmiyorum sanki dayak yemiş gibiyim

Bende de akıntımın rengi dönmeye başladı sarımtrak oldu gibi ama benimde heryerim ağrıyo çok kötüyüm üşüttüm mü acaba gece diyorum ama bilmiyorum sanki dayak yemiş gibiyim
Ama daha olmadın regli gelmedi kırmızıların dimi,ayyy hadi inş canm ya sen ve müjdeyi bize bu hafta

Ama daha olmadın regli gelmedi kırmızıların dimi,ayyy hadi inş canm ya sen ve müjdeyi bize bu hafta
Gelmedi canım ama benim adetim normalde de hep bir iki gün oynadığı için bir hafta beklicem inşAllah bu ay hayal kırıklığı yaşatmaz Rabbim

Kızlar bugün acayip sinirlerim bozuk. Eşim resmen inat etti sen bebek için hep birlikte olmayı istiyosun diye ,en verimli zamanlarım boş geçti.Perşembe progesteron testim yapılacak eşimden de sperm testi istedi doktor. Düne kadar tamam diyodu şimdi de ben test falan yaptırmıycam benim bünyem robot değil akışına bırak sen de çok takıyosun böyle sürekli takiple olmaz bu iş dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…