Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar göbek altında sola doğru değişik çekilme gibi gidiklama gibi bi his oluyo lavaboya gittim az önce günlükte çok az kahve leke vardı akıntı şeklinde damla değilde dağınık neden oldu acaba yaşayan varmı

Bende yaşadım canım ve batım yarın bakalım pozitif bi ışık mı :)

BEnimde bat yarın kızlar..regliye dair sancı vs hiçbişeyim yok sadece sarı akıntım var ayakta durdummu yada yürüdümmü bel ağrım var okadar..pek umudum yok yani kırmızılar gelicek yarın bence

Bende buay yaşadım ,çekilme seyirme göbek cevrem göbek altımdan iç karnıma doğru vs ama şuan bel ağrım var ve anlamsız sarı bi akıntım..tahmınımce geliyor kırmızılar yarn ya (
Benim bat geldi :) ama olacakmışım gibi bi his var ne yazık ki. Birde sol bacağıma vuran bi ağrı. Hayırlısı olsun bakalım. Bu ay da tutmazsa saldım çayıra mevlam kayıra

Benim bat geldi :) ama olacakmışım gibi bi his var ne yazık ki. Birde sol bacağıma vuran bi ağrı. Hayırlısı olsun bakalım. Bu ay da tutmazsa saldım çayıra mevlam kayıra
Günaydın cnm,benımde bat bugun ve beklemedeyım..bende akşama doğru kırmızlar gelecek die hissedıorum..şuan sadece siddetli kasık ağrım ve bacaımda kasılmalar ve agrı var okadar..

Günaydın cnm,benımde bat bugun ve beklemedeyım..bende akşama doğru kırmızlar gelecek die hissedıorum..şuan sadece siddetli kasık ağrım ve bacaımda kasılmalar ve agrı var okadar..
Yumurtlama gününe mi denk getirmiştin ilişkiyi

Kızlar bugün adetimin 19.günü test hala koyu 15. Gün de net koyulugu yakalamistim ama hala ayni

Eklentiler

• 1538899464734-1391825324.jpg
    13,3 KB · Görüntüleme: 28
10 dk ka beklemis hali buda

Eklentiler

• 1538899801837-1697594892.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 37

Eklentiler

• 1538901327450-18339919.jpg
    13,8 KB · Görüntüleme: 33
acabs yumurta çatlamadımı
25 gunde bir oluyodum adetin 11.gün çatlamış olmasi lazim normalde ama adete 15.net pik yaptı bata 5 6 gün kaldı normal olarak ama pike göre 11 gün var

25 gunde bir oluyodum adetin 11.gün çatlamış olmasi lazim normalde ama adete 15.net pik yaptı bata 5 6 gün kaldı normal olarak ama pike göre 11 gün var
Sen bi hamilelik testi yapsana hamile olunca da böyle çıkıyor tecrübeyle sabit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…