- Konu Sahibi Yazanhanim
-
Cnm hamile mi hissediyosun kendini belirtilerin nelerBata 2 kala bi test yapayım diye öğlen gidip test aldım az önce yaptım ki bozuk çıktı testah kızlar ümitlenmek istemiyorum ama insan içten içe yiyiyor kendini..
Akıntım başladı bugün hamilelikte olan varya. Ama kasıklarım da ağrıyor adet yaklaşınca ağrır hep o yüzden çözemedim bi türlü kuzumCnm hamile mi hissediyosun kendini belirtilerin neler
Birde benim akıntım beyaz ve uzayan. Şeffaf mı oluyordu hamilelikte?Cnm hamile mi hissediyosun kendini belirtilerin neler
Benim hamileyken de beyaz ve uzayandi kıvamlı şekilde.Birde benim akıntım beyaz ve uzayan. Şeffaf mı oluyordu hamilelikte?
Adet öncesi de oluyor aslında o bende. Bata son 1 bilemiycemBenim hamileyken de beyaz ve uzayandi kıvamlı şekilde.
Bende yaşadım canım ve batım yarın bakalım pozitif bi ışık mı :)Kızlar göbek altında sola doğru değişik çekilme gibi gidiklama gibi bi his oluyo lavaboya gittim az önce günlükte çok az kahve leke vardı akıntı şeklinde damla değilde dağınık neden oldu acaba yaşayan varmı
Bende buay yaşadım ,çekilme seyirme göbek cevrem göbek altımdan iç karnıma doğru vs ama şuan bel ağrım var ve anlamsız sarı bi akıntım..tahmınımce geliyor kırmızılar yarn yaBende yaşadım canım ve batım yarın bakalım pozitif bi ışık mı :)
Benim bat geldi :) ama olacakmışım gibi bi his var ne yazık ki. Birde sol bacağıma vuran bi ağrı. Hayırlısı olsun bakalım. Bu ay da tutmazsa saldım çayıra mevlam kayıraBende buay yaşadım ,çekilme seyirme göbek cevrem göbek altımdan iç karnıma doğru vs ama şuan bel ağrım var ve anlamsız sarı bi akıntım..tahmınımce geliyor kırmızılar yarn ya(
Günaydın cnm,benımde bat bugun ve beklemedeyım..bende akşama doğru kırmızlar gelecek die hissedıorum..şuan sadece siddetli kasık ağrım ve bacaımda kasılmalar ve agrı var okadar..Benim bat geldi :) ama olacakmışım gibi bi his var ne yazık ki. Birde sol bacağıma vuran bi ağrı. Hayırlısı olsun bakalım. Bu ay da tutmazsa saldım çayıra mevlam kayıra
Yumurtlama gününe mi denk getirmiştin ilişkiyiGünaydın cnm,benımde bat bugun ve beklemedeyım..bende akşama doğru kırmızlar gelecek die hissedıorum..şuan sadece siddetli kasık ağrım ve bacaımda kasılmalar ve agrı var okadar..
yinede değerlendir istersen silikleşene kadar yap testi10 dk ka beklemis hali buda
Siliklestigini görsem keşke giderek belirgenlesiyo siliklesecegineyinede değerlendir istersen silikleşene kadar yap testi
Değerlendir cnm yarın çatlarSiliklestigini görsem keşke giderek belirgenlesiyo siliklesecegine
acabs yumurta çatlamadımıSiliklestigini görsem keşke giderek belirgenlesiyo siliklesecegine
25 gunde bir oluyodum adetin 11.gün çatlamış olmasi lazim normalde ama adete 15.net pik yaptı bata 5 6 gün kaldı normal olarak ama pike göre 11 gün varacabs yumurta çatlamadımı
Sen bi hamilelik testi yapsana hamile olunca da böyle çıkıyor tecrübeyle sabit25 gunde bir oluyodum adetin 11.gün çatlamış olmasi lazim normalde ama adete 15.net pik yaptı bata 5 6 gün kaldı normal olarak ama pike göre 11 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?