Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayırlısı cnm ya..Rabbim ol derse olur zaten vakti varsa yapacak bişey yok..
ama eger kırmızıları gorursem bıter bıtmez hemen doktora gıdecegım çunku buay yaşadıklarım normal şeler degıldı..bacak kramplarım kasılmalarım ağladım bıgun ya sol bacagımın ağrısından..mıdem genzım nasıl yanıyor işyerınden eve gıttım artık duramadım düşün yanı..
bi gorunurm doktora neden boyle olduguna daır ınş aksı yada kotu bışey yoktur..varsa o da Allahtan sabırla şükrederek beterınden koruması ıcın Rabbım dualara sığınırız napalım..
Az kalmış zaten dur bakalım :)

Aynen canim 29-30 gun civari adetin olacak bu ay. Ona gore hesapla bu ay yeni döngü bu senin
Bu ay 15 gün kadar aslan pençesi otu içtim onun faydasımı oldu acaba 30 güne çıkmasının bide bu ay baya hissettim yumurtlama yi evde derece yok ama vücut isim yüksek boyunumun altı vücudumu sıcak baya 2 gün oncede sıtma tuttu ateşim de vardı inşaallah tutar bu ay

Insallah canim. Ben bu ot kür olayini anlamadim hic kafam basmiyo ne islere yariyo diye. Gecen ay yumurta icin 12 gun bal tarcin corek otu yaptim pik bile olmadi. Bu ay da bisey etmedim hem pik oldu hem baya yogun belirtili yumurtlama yasadim. Ben daha kendimi anlamiyorum anlayabilene masallah :D

Insallah canim. Ben bu ot kür olayini anlamadim hic kafam basmiyo ne islere yariyo diye. Gecen ay yumurta icin 12 gun bal tarcin corek otu yaptim pik bile olmadi. Bu ay da bisey etmedim hem pik oldu hem baya yogun belirtili yumurtlama yasadim. Ben daha kendimi anlamiyorum anlayabilene masallah :KK70:
Belki kullandığın ay hemen etki etmemiştir canım 1 ay sonra göstermiştir etkisini benim fsh yüksek düşürmek için içtim çok fazla ilaç yüklemek istemiyorum vücuduma zaten bi tüp bebek tedavisi oldum daha onun etkileri geçmedi baya bi hormon yüklendi kist yaptı inşaallah cuma günü yüzü suyu hürmetine Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar verir

Belki kullandığın ay hemen etki etmemiştir canım 1 ay sonra göstermiştir etkisini benim fsh yüksek düşürmek için içtim çok fazla ilaç yüklemek istemiyorum vücuduma zaten bi tüp bebek tedavisi oldum daha onun etkileri geçmedi baya bi hormon yüklendi kist yaptı inşaallah cuma günü yüzü suyu hürmetine Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar verir
benim de fsh yüksek amh düşük. Haftaya progesteron testi yapılcak sonrasında saraçoğlunun karışık bi kürü var onu deniycem. Sitesinde müşteri hizmeti tavsiye etti kan değerlerime göre.Pahalı ama napiim alcam valla.

E Erbdky begonya_ begonya_ kizlar ben biraktim kür isini baslayamadan. Doktor 6 ay korunma gel sonra istersen dedi. 2. Ay korunmadik. 4 ay daha dener kendimi Turk hekimlerine emanet ederim. :KK31:
biz 5 aydır deniyoruz. Bu ay neler olacak ona göre karar vercez. Benim değerlerim sıkıntılı eşim için de haftaya test yaptırcaz. Doktor 2 3 ay daha deneyin olmazsa aşılama yaparız dedi. Onlara kalsa 1 yıl olmazsa testleri yaptırın diyolar ama ne var ne yok bilelim ona göre önlem alalım.yaşımız küçük değil ki

biz 5 aydır deniyoruz. Bu ay neler olacak ona göre karar vercez. Benim değerlerim sıkıntılı eşim için de haftaya test yaptırcaz. Doktor 2 3 ay daha deneyin olmazsa aşılama yaparız dedi. Onlara kalsa 1 yıl olmazsa testleri yaptırın diyolar ama ne var ne yok bilelim ona göre önlem alalım.yaşımız küçük değil ki
Haklisin iyi düşünüyorsun. Bilip o sekilde tedavi erken olmasi her acidan iyi

Hepimizin yasayisi farkli bebisim. Ins hamilesindir ya. Kiz benim adet gunum bugun ya da yarin kesin. Bi gr siskinlik akintim yok. Millet hamileyken don tutamaz benim piripak ahaha.
Amin demek istiyorum ama Benden de bişey gelmiyor vee her zaman ki gibi bata 2 gün kala başlayan bel ağrılarım başladı :( :( :(

Benim nisanda fsh 6 çıkmıştı haziranda 72 olmuştu mayısta klomen kullanmıştım ondan sonra 2 ay regl olmadım doktor erken menepoz dedi dünyam yıkıldı ama ben allaha sığındım yinede amh yumurta rezervi. 0.02 çıktı doktor normalden bebeğin olmaz dedi tüp bebek dedi direk onda bile şansım %10 falandi bu arada fsh olcturmeye devam ettim 30 düştü 20 ye düştü en son tüp bebek merkezinde yapıldı 9 çıktı dalgalanma oluyordu hsg çektirdim sol tupum açık ama sağ tüpumde geçiş çok az diyodu ona rağmen doktor sağ tüpün kapalı dedi tüp bebek tedavisinde onlarca iğne hormon vuruldum gobekten yinede pes etmedim eşimde zamanı var diye destek oldu onunda Sperm testi iyi ama tüp bebek için yeterli dediler normalden değeri düşük ben ilaç kullanmak istemedim bide geçen ay kist çıktı 3cm bitki kuru kullandım folik asit ilacı içiyorum bide adetin ortasından sonra duphaston diye ilaç içiyorum yinede isyan etmiyorum allahtan gelen bişey ve benim umudum hep var Allah büyük diyorum 1 yıllık evliyim 33 yaşındayım yer gök dua diyorum dua ediyorum hep Allah hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın anne baba olma duygusu yaşatsin sağlıkla inşaallah

Benim nisanda fsh 6 çıkmıştı haziranda 72 olmuştu mayısta klomen kullanmıştım ondan sonra 2 ay regl olmadım doktor erken menepoz dedi dünyam yıkıldı ama ben allaha sığındım yinede amh yumurta rezervi. 0.02 çıktı doktor normalden bebeğin olmaz dedi tüp bebek dedi direk onda bile şansım %10 falandi bu arada fsh olcturmeye devam ettim 30 düştü 20 ye düştü en son tüp bebek merkezinde yapıldı 9 çıktı dalgalanma oluyordu hsg çektirdim sol tupum açık ama sağ tüpumde geçiş çok az diyodu ona rağmen doktor sağ tüpün kapalı dedi tüp bebek tedavisinde onlarca iğne hormon vuruldum gobekten yinede pes etmedim eşimde zamanı var diye destek oldu onunda Sperm testi iyi ama tüp bebek için yeterli dediler normalden değeri düşük ben ilaç kullanmak istemedim bide geçen ay kist çıktı 3cm bitki kuru kullandım folik asit ilacı içiyorum bide adetin ortasından sonra duphaston diye ilaç içiyorum yinede isyan etmiyorum allahtan gelen bişey ve benim umudum hep var Allah büyük diyorum 1 yıllık evliyim 33 yaşındayım yer gök dua diyorum dua ediyorum hep Allah hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın anne baba olma duygusu yaşatsin sağlıkla inşaallah
amin cnm benım inşallah..

Çok varmış yaa :eek: ama sonu güzell olacaksa beklemeye değer :KK76: Allahım cuma hürmetine kucaklarımızı sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun. Benim son 2 gün. Pek ümidim yok çünkü hiçbir belirti yaşamıyorum ama insan acaba diyor işte o_O
Amiiin canım amin hepimizin hakkında sağlıklısı olsun inşallah

Bata 2 kala bi test yapayım diye öğlen gidip test aldım az önce yaptım ki bozuk çıktı test :KK48: ah kızlar ümitlenmek istemiyorum ama insan içten içe yiyiyor kendini.. :olamaz:

Back