- Konu Sahibi Yazanhanim
-
canım buay çok değişik geçirdim ya belırtılerım çok şıddetlı ve keskındı..hemde yumurtlama donemımde başladı ve hiç kesılmedı..tutmuş olabılır mı acaba dıe düşünmüyor degılım..Var mı belirtilerin
amin inş ya herkes için hepimiz için canlarım..İnşAllah olmazsın güzel haberler alırız, duydukça insan ümitleniyorrr :))
Günde 3 sefer ne kızz maşallahın varamin inş ya herkes için hepimiz için canlarım..
ya ne solıcem sıze belkı konumuz dışında kalabılır bıraz ama ben normalde afedersınız ama gunde enaz ıkı normalde 3 kez buyuk abdeste cıkan bırıyım metobolızmam hızlı calışır ve her reglıden 2-3 gun once mutlaka ishal olurum..
bu ay kabızlık var yanı 15-20 gundur gunde enaz1 kere cıkabılıyorum o da baya zorlanıyorum..
göbek çevremde boyle arada bı çekılmeler oluyor ayyy dıyorum kalıyorum bole anlık canımın acısından..
bagırsaklarla ılgılı bı sıkıntım olabılırmı ya sızce?ve varsa bebeış olmasına engel olabılırmı acaba ya budurum?fıkrı olan varmı canlarım
Benim sadece yumurtlamadan 4-5 gün sonra bel ağrım olmuştu kesilince de sonrasında hiç bir belirti yaşamadımcanım buay çok değişik geçirdim ya belırtılerım çok şıddetlı ve keskındı..hemde yumurtlama donemımde başladı ve hiç kesılmedı..tutmuş olabılır mı acaba dıe düşünmüyor degılım..
ama dün ve bugun sadece üşüme arada bı baş donmesi ve akıntımın artması kaldı..(önce peynır kıvamlıydı pütürlü sonra su gıbı oldu çok arttı şımdı uzayan afedersın sümüksü yapısı olan akıntım var sarıyla pembe arası bı değişik renkte)hasta oldum kesın dıe wc ye gıdıorum ama akıntı ..ınş hıç karşılaşmam kırmızılarla ya bu ay..
normalde benım adetten 2 gun once ishal olmam sancıdan duramam lazımdı ve agrıkesıcı ıçmem gerektı..ama şuan agrım sızım yok sadece sol kasıgımda ordanda bacagıma vuran ara ara gıren bole bı sancı var..aşırı iştahlıyım zaten 15 gundur hiç değişmedı o..sadece yemeklerden sonra bazen mıde bulantım başlıyor..bırde gecelerı ozellıkle sol gogsumun ucundan içeri doğru çekılmeler oluyor baya canımı yakıyor..
Insallah pazar sabahi yazicam olmamissam size hala negatifse ptesi kan orda da yokda doktor bey neden adet olmadimİnşAllah olmazsın güzel haberler alırız, duydukça insan ümitleniyorrr :))
Hahahaha hadi bekliyoruzzz :)))Insallah pazar sabahi yazicam olmamissam size hala negatifse ptesi kan orda da yokda doktor bey neden adet olmadim
bel ağrısını 2 gun cok şiddetli yaşadım şuan var ama o 2 gune baktgımda kıyaslayınca şuan hiç ağtımıyor ahahahah :)Benim sadece yumurtlamadan 4-5 gün sonra bel ağrım olmuştu kesilince de sonrasında hiç bir belirti yaşamadım
hadi hayırlı haberlere cnm :)Insallah pazar sabahi yazicam olmamissam size hala negatifse ptesi kan orda da yokda doktor bey neden adet olmadim
Ben nedense beklemiyorum. Normalde inceledim ates yöntemi ile gebelik öğrenen falan herkesin vurmus 37 lere. Benim 36.4 ile 36.7 arasinda geziyo. Diyorum belki ordan yakalarim ama nafile. (Normal zamanda onceleri 35 li sayilar cikardi ama baya oldu olcmemistim) o yuzden emin de olamiyorumHahahaha hadi bekliyoruzzz :)))
Bu belirtilerle hayal kırıklığı olmasın yaaabel ağrısını 2 gun cok şiddetli yaşadım şuan var ama o 2 gune baktgımda kıyaslayınca şuan hiç ağtımıyor ahahahah :)
Bende hep üşüyorum ateş basması yokBen nedense beklemiyorum. Normalde inceledim ates yöntemi ile gebelik öğrenen falan herkesin vurmus 37 lere. Benim 36.4 ile 36.7 arasinda geziyo. Diyorum belki ordan yakalarim ama nafile. (Normal zamanda onceleri 35 li sayilar cikardi ama baya oldu olcmemistim) o yuzden emin de olamiyorum
Benim kaybim olmadan önce 6 haftalik olana kadar kiz isinamadim ben. Baya millet gunesten kacar ben otururdum altinda. Üşüyen de oluyo normal ben yasadim yani.Bende hep üşüyorum ateş basması yok
Bana ates basmiyo ama hani varsa ates yuksekten gider belli eder diyolar. Yuksekten ucmuyor atesim. Beni de 2 3 gundur basmiyo ates normalimBende hep üşüyorum ateş basması yok
cnm hiç belli olmuyorkı belırtıler vucudun yaşın genetık durumun farklılığından değişiyor oyuzden umut hep var..Ben nedense beklemiyorum. Normalde inceledim ates yöntemi ile gebelik öğrenen falan herkesin vurmus 37 lere. Benim 36.4 ile 36.7 arasinda geziyo. Diyorum belki ordan yakalarim ama nafile. (Normal zamanda onceleri 35 li sayilar cikardi ama baya oldu olcmemistim) o yuzden emin de olamiyorum
hayırlısı cnm ya..Rabbim ol derse olur zaten vakti varsa yapacak bişey yok..Bu belirtilerle hayal kırıklığı olmasın yaaa
ateş basmam sadece avuç içlerımde var 4-5 gundur onun dışında üşüme halım var gece bole tıtreyerek uyanıtyorum içim üşüyor resmen..yün yorganla yattığım halde yani. :)Bende hep üşüyorum ateş basması yok
Ahh ah insallah valla hemen gecse zaman adet de olmasam:)cnm hiç belli olmuyorkı belırtıler vucudun yaşın genetık durumun farklılığından değişiyor oyuzden umut hep var..
Aynen canim 29-30 gun civari adetin olacak bu ay. Ona gore hesapla bu ay yeni döngü bu seninGünaydın kızlar hayırlı cumalar aklıma takılan bişey var sormak istedim şimdi benim dongum 25 gün tahminen de adetin 11.günü ovulasyon oluyo ovulasyon dan 14 gün sonrada bat ama benim bu ay adetin 15.gününde ovulasyon gerçekleşti teste göre şimdi bu 15. Günün üstüne 14 gün ekleyip bat gunumu oluyo ozaman dongum 30 gün falanmi olmus oluyo
Yaaa seviindim bunaaa :)Benim kaybim olmadan önce 6 haftalik olana kadar kiz isinamadim ben. Baya millet gunesten kacar ben otururdum altinda. Üşüyen de oluyo normal ben yasadim yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?