Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 1538641221442-177945434.jpg
    1538641221442-177945434.jpg
    16 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar nasılsınız
Ben yumurtlama günü girmiştim ya ilişkiye dün dediğim gibi misafirlerden dolayi yanliz kalamadık eşimle yapamadık bişey :KK43: simdi dün yapmadık diye benim aklım çok takıldı yaa yumurtlama günü tek ilişki yeterli oluyor mu ertesi gunu sartmi ya.bu ay umudun kırıldı ya:KK61:

Kızlar nasılsınız
Ben yumurtlama günü girmiştim ya ilişkiye dün dediğim gibi misafirlerden dolayi yanliz kalamadık eşimle yapamadık bişey :KK43: simdi dün yapmadık diye benim aklım çok takıldı yaa yumurtlama günü tek ilişki yeterli oluyor mu ertesi gunu sartmi ya.bu ay umudun kırıldı ya:KK61:
Canim spermin içerde 3 gün yaşama süresi varmış inşaallah denk gelmiştir birisi zaten uzmanlardan 1 gün arayla yapılmasını tavsiye ediyo genelde sıkıntı yapma bebisin senle olsun inşaallah

Kızlar nasılsınız
Anam kesin tutar bak diyim. Gun gun yaparsın olmaz tutmucsk dersin olur
Ay ins. Icime dogmus olsunnnn

Anam kesin tutar bak diyim. Gun gun yaparsın olmaz tutmucsk dersin olur
Ay ins. Icime dogmus olsunnnn
Cnm yaa ağzın bal yesinnn yaa.bu ay nedense tuhaf bir hevesim var . Bir de akintim koyu beyaz geliyor şuan acaba dollendimi

Canim spermin içerde 3 gün yaşama süresi varmış inşaallah denk gelmiştir birisi zaten uzmanlardan 1 gün arayla yapılmasını tavsiye ediyo genelde sıkıntı yapma bebisin senle olsun inşaallah
Cnm inşallah bizim o spermlerde yasayanlardandir.bakalim ya nasip

Çok varmış yaa :eek: ama sonu güzell olacaksa beklemeye değer :KK76: Allahım cuma hürmetine kucaklarımızı sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun. Benim son 2 gün. Pek ümidim yok çünkü hiçbir belirti yaşamıyorum ama insan acaba diyor işte o_O

Adet olucam sanirim belirtileri :KK70: hafif sanci hafif beyaz sulu akinti cok az bele vuruyo. Kirpikler capraz olur diyolar masallah dümdüz. Yarin olmayi beklocem pazar sabaha ilk idrarla test yapicam.
İnşAllah olmazsın güzel haberler alırız, duydukça insan ümitleniyorrr :))

Back