- 14 Şubat 2017
- 847
- 543
- 53
- Konu Sahibi Yazanhanim
Canim 15. Net pik yapmis. Bugün silik olmaya baslarsa bugunu de degerlendir.Bu aksamida değerlendiricem 2 gündür belirgin cikiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim 15. Net pik yapmis. Bugün silik olmaya baslarsa bugunu de degerlendir.Bu aksamida değerlendiricem 2 gündür belirgin cikiyo
Bu sabahi değerlendirdik biraz sonra tekrar test yapıcam canimCanim 15. Net pik yapmis. Bugün silik olmaya baslarsa bugunu de degerlendir.
Tm o zaman catlamis mi bak bakalim. Ins tutar bebisinBu sabahi değerlendirdik biraz sonra tekrar test yapıcam canim
Inşallah canım isteyen herkese verir RabbimTm o zaman catlamis mi bak bakalim. Ins tutar bebisin
Bak ucu silik cikmis yarina heralde baya rengi acilacakInşallah canım isteyen herkese verir Rabbim
Canim spermin içerde 3 gün yaşama süresi varmış inşaallah denk gelmiştir birisi zaten uzmanlardan 1 gün arayla yapılmasını tavsiye ediyo genelde sıkıntı yapma bebisin senle olsun inşaallahKızlar nasılsınız
Ben yumurtlama günü girmiştim ya ilişkiye dün dediğim gibi misafirlerden dolayi yanliz kalamadık eşimle yapamadık bişeysimdi dün yapmadık diye benim aklım çok takıldı yaa yumurtlama günü tek ilişki yeterli oluyor mu ertesi gunu sartmi ya.bu ay umudun kırıldı ya
![]()
Anam kesin tutar bak diyim. Gun gun yaparsın olmaz tutmucsk dersin olurKızlar nasılsınız
Ben yumurtlama günü girmiştim ya ilişkiye dün dediğim gibi misafirlerden dolayi yanliz kalamadık eşimle yapamadık bişeysimdi dün yapmadık diye benim aklım çok takıldı yaa yumurtlama günü tek ilişki yeterli oluyor mu ertesi gunu sartmi ya.bu ay umudun kırıldı ya
![]()
Cnm yaa ağzın bal yesinnn yaa.bu ay nedense tuhaf bir hevesim var . Bir de akintim koyu beyaz geliyor şuan acaba dollendimiAnam kesin tutar bak diyim. Gun gun yaparsın olmaz tutmucsk dersin olur
Ay ins. Icime dogmus olsunnnn
Cnm inşallah bizim o spermlerde yasayanlardandir.bakalim ya nasipCanim spermin içerde 3 gün yaşama süresi varmış inşaallah denk gelmiştir birisi zaten uzmanlardan 1 gün arayla yapılmasını tavsiye ediyo genelde sıkıntı yapma bebisin senle olsun inşaallah
13 :)Kızlar batlarınıza kaç var ?![]()
bat 7 ekim..son 2 :)Kızlar batlarınıza kaç var ?![]()
Çok varmış yaa
Aynenbat 7 ekim..son 2 :)
Var mı belirtilerinbat 7 ekim..son 2 :)
1Kızlar batlarınıza kaç var ?![]()
Belirti??
Adet olucam sanirim belirtileriBelirti??![]()
İnşAllah olmazsın güzel haberler alırız, duydukça insan ümitleniyorrr :))Adet olucam sanirim belirtilerihafif sanci hafif beyaz sulu akinti cok az bele vuruyo. Kirpikler capraz olur diyolar masallah dümdüz. Yarin olmayi beklocem pazar sabaha ilk idrarla test yapicam.