Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yap ustune uyu. Sabah alarm kur baya erken kalk dus al hemen. Baska care yok
Valla galiba öyle olcak kocam artık bırak yakamı dicek ben kaçırmamam lazım en azından hamile kalmasam bile yaptım denedim derim yani aklımda soru işareti kalmaz

Teşekkür ederim hepinize. Rabbım isteyen herkese nasip etsin. 35 gün döngüm bugün 38 oldu. 25 Eylül de kan testim 0.24 idi. Negatif ti. Bugün 45 çıktı. 21 Eylül tahminiovülasyon ve şüpheli ilişki. O günden beri sol kasığımda ağrı var. 2gündür göğüslerim çok gergin üzerindeki damarlar Belirginleşti. Hiç akıntım yok. Şu an da da adet olacak gibi kasık ağrım var

Hcg mi 45 canim?

Cnm bişey sorucam. Ne zamandır cocuk istiyorum ve ovulasyon testi ile kaldın demi

Aaa cok sevindim. Resmen 1 haftada yuvalanmis bebisin demek geç döllenme. Hayirli olsun insan umudunu bic yitirmemeli demek ki
Kesinlikle ya doktorlar hemen adet söktürücü veriyor. Beklemekte yarar var. İnşallah değer yükselirde kesinleşir varlığı

10 aydır istiyorum. 2 aydır ovülasyon testi kullandım. İyi ki kullanmışım çünkü iki aydır tahmini adetten 1 hafta önce pozitif oldu.
Yaa geç yumurtlama demek ki . Olsun geç oldu güç olmadı. Sağlıkla gelsin bebegin cnm . Allah bizede nasip etsin . Akintimnne durumda suan.bir de kasiklar adet olacak gibi demi yine

Yaa geç yumurtlama demek ki . Olsun geç oldu güç olmadı. Sağlıkla gelsin bebegin cnm . Allah bizede nasip etsin . Akintimnne durumda suan.bir de kasiklar adet olacak gibi demi yine
Amin canım. Akıntı hiç yok. Kasıklar aynı adet olacak gibi. Göğüs hassasiyeti devam ediyor

Bu aksamida değerlendiricem 2 gündür belirgin cikiyo

Eklentiler

• 1538594632439-613438682.jpg
    11,3 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…