- 14 Şubat 2017
- 847
- 543
- 53
- Konu Sahibi Yazanhanim
-
Yap ustune uyu. Sabah alarm kur baya erken kalk dus al hemen. Baska care yokKızlar napcam ben misafir geldi bana bugün kalicaklar bende. Of nasil yapıcaz ki hadi yaparız bi şekilde de yıkanma olayı falan anlarlar yaa
Valla galiba öyle olcak kocam artık bırak yakamı dicekYap ustune uyu. Sabah alarm kur baya erken kalk dus al hemen. Baska care yok
Aynen öyle. Sen çabaladın gerisi Rabbimizin hikmeti.Valla galiba öyle olcak kocam artık bırak yakamı dicekben kaçırmamam lazım en azından hamile kalmasam bile yaptım denedim derim yani aklımda soru işareti kalmaz
Hcg mi 45 canim?Teşekkür ederim hepinize. Rabbım isteyen herkese nasip etsin. 35 gün döngüm bugün 38 oldu. 25 Eylül de kan testim 0.24 idi. Negatif ti. Bugün 45 çıktı. 21 Eylül tahminiovülasyon ve şüpheli ilişki. O günden beri sol kasığımda ağrı var. 2gündür göğüslerim çok gergin üzerindeki damarlar Belirginleşti. Hiç akıntım yok. Şu an da da adet olacak gibi kasık ağrım var
Cnm bişey sorucam. Ne zamandır cocuk istiyorum ve ovulasyon testi ile kaldın demiTeşekkür ederim hepinize. Rabbım isteyen herkese nasip etsin. 35 gün döngüm bugün 38 oldu. 25 Eylül de kan testim 0.24 idi. Negatif ti. Bugün 45 çıktı. 21 Eylül tahminiovülasyon ve şüpheli ilişki. O günden beri sol kasığımda ağrı var. 2gündür göğüslerim çok gergin üzerindeki damarlar Belirginleşti. Hiç akıntım yok. Şu an da da adet olacak gibi kasık ağrım var
Evet bugün kan da 45 çıktıHcg mi 45 canim?
10 aydır istiyorum. 2 aydır ovülasyon testi kullandım. İyi ki kullanmışım çünkü iki aydır tahmini adetten 1 hafta önce pozitif oldu.Cnm bişey sorucam. Ne zamandır cocuk istiyorum ve ovulasyon testi ile kaldın demi
Aaa cok sevindim. Resmen 1 haftada yuvalanmis bebisin demek geç döllenme. Hayirli olsun insan umudunu bic yitirmemeli demek kiEvet bugün kan da 45 çıktı
Kesinlikle ya doktorlar hemen adet söktürücü veriyor. Beklemekte yarar var. İnşallah değer yükselirde kesinleşir varlığıAaa cok sevindim. Resmen 1 haftada yuvalanmis bebisin demek geç döllenme. Hayirli olsun insan umudunu bic yitirmemeli demek ki
Insallah.Kesinlikle ya doktorlar hemen adet söktürücü veriyor. Beklemekte yarar var. İnşallah değer yükselirde kesinleşir varlığı
Hayırlı olsun inşaallah bizede dua edersiniz. Sağlıcakla alın kucağınıza :)Bugün kan testi yaptırdım. 45 çıktı. Pozitif yazıyor ama inanasım gelmiyor. Çok heyecanlıyım. Kasıklarım hala ağrıyor
Amin inşallah. Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Gerçekten beklemek çok zor. Sizde en kısa zaman da guzel haberlerinizi yazarsınız inşallahHayırlı olsun inşaallah bizede dua edersiniz. Sağlıcakla alın kucağınıza :)
Yaa geç yumurtlama demek ki . Olsun geç oldu güç olmadı. Sağlıkla gelsin bebegin cnm . Allah bizede nasip etsin . Akintimnne durumda suan.bir de kasiklar adet olacak gibi demi yine10 aydır istiyorum. 2 aydır ovülasyon testi kullandım. İyi ki kullanmışım çünkü iki aydır tahmini adetten 1 hafta önce pozitif oldu.
Çok felaket amin :))Amin inşallah. Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Gerçekten beklemek çok zor. Sizde en kısa zaman da guzel haberlerinizi yazarsınız inşallah
Amin canım. Akıntı hiç yok. Kasıklar aynı adet olacak gibi. Göğüs hassasiyeti devam ediyorYaa geç yumurtlama demek ki . Olsun geç oldu güç olmadı. Sağlıkla gelsin bebegin cnm . Allah bizede nasip etsin . Akintimnne durumda suan.bir de kasiklar adet olacak gibi demi yine
Ovülasyon testiyle hamile olan ilk kişi sizsiniz ozaman bu topicteAmin canım. Akıntı hiç yok. Kasıklar aynı adet olacak gibi. Göğüs hassasiyeti devam ediyor
Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı kucağına almayida nasip etsin inşaallahAmin canım. Akıntı hiç yok. Kasıklar aynı adet olacak gibi. Göğüs hassasiyeti devam ediyor
Galiba öyleOvülasyon testiyle hamile olan ilk kişi sizsiniz ozaman bu topicte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?