- 14 Şubat 2017
- 847
- 543
- 53
- Konu Sahibi Yazanhanim
-
Suan o uyku hali bende de varCanım ümit vermek de istemem ama aynılarını bende yaşamıştım 1 hafta kala başlamıştı benimde dün gibi hatırlıyorum 3 sene oldu hamileligi geçireli. Umarım hamilesindir . Adet günü hemen bi test yap çok az kalmış zaten . O uyku hali hele berbat bişey oluyor uyuşukluk oluyor insanda. Haber ver mutlaka
bendekı daha çok uyuşukluk yanı uyanıyorum işe gelıyorum ama bılıncım aklım uyuşuk..hızlı hareket edemıyrum net düşünemıyorum..oğlene kadar kafamı nereye koysam uyusam şu uyuşukluk gecse ustumden dıorum..kahve içemıyorum ,her kahvaltıdan sonra ıcerdım işyerınde..gecen hafta bı tıksıntı geldı içtim bı anda mıdem bulandı artık 1 haftadır kahvede ıçemıyorum gormek dahı ıstemıyorum..ondan da ayılamıyor olabılırım..Suan o uyku hali bende de var
Ama havalar esiyor kapali genel birşey de olabilir.
Cnm ne güzel anlatmışsın tam bir yeni hamile psikolojisi:) yumurtlamaya dikkat edildiyse o zaman ihtimal yüksektir . Insallah hamileliktendir bütün bunlar hep havalardan diyoz ya bu girdigimiz psikolojiye:) kacgun vardı bat atamam cnm veririm ya aslında eşimde bende çocugumuz olsun artık dıyoruz ama ne yumurtlama takvımı ne şu bu takıp edıp uğraşamıyoruz okadar yoğun çalışıyoruzkı hele 2 aydr annem bende kalıyor ayda 3-4 kez ancak ılışkıye gırebılıyoruz ama 5 yıldır uğraşıp hamıle kalan bı arkadaşım bı program soledı ındırdım telefona o da ovulasyon hesaplıyor hemde en pık oldugu gunu vs..buaykı bırlıktelıklerı o uygulamada takvıme işlerken gordumkı ovulasyon haftasında2 kez olmuş ılışkımız ve bı tanesı tam pık oldugu gun..oyuzden acabamı dıorum cunku ılkkez boyle bır ay gecırdım..gecen hafta yemekteyız programında ıstedıgım yarışmacı kazanamadı dıe oturdum ağladım çok duygusalım ya cok..herseye ağlayasım var hemen üzülüyorum:)5dak sonra aşırı mutlu oluyorum..ya galıba psıkolojım bozuldu :) hele şu son 3 gundur burnum ve burnumun ucundaki kaşıntıyı tarif bıle edemem ..akşamları tavuk gibi 10da en gec uyumuş oluyorum normalde ben 12-1 olmadan asla uyumazdm ev işi vs hak getıre halımde yok canımda istemıyor zaten iş guc yapmak..sadece yatmak ve yemek yemek ıstıyorum..bıde annem yanımda olsun cunku cok duygusalım :)
7 ekım bat cnm..ve hiç şaşmaz reglı tarıhım bakalım beklemedeyım:)Cnm ne güzel anlatmışsın tam bir yeni hamile psikolojisi:) yumurtlamaya dikkat edildiyse o zaman ihtimal yüksektir . Insallah hamileliktendir bütün bunlar hep havalardan diyoz ya bu girdigimiz psikolojiye:) kacgun vardı bat a
Ben diyorum ki bu belirtiler hamilelikten . Erken gebelik testi oluyor ya idrar da bi denesen şuan tam zamanı yapmak için eğer sabirsizlaniyorsan. Ben bile merak ettim . Iyi yapiyosun paylaşarak . Bende hemen hemen paylaşıyorum herseyi . Ilkim benim güzel kızımın ismi . Tşk ederiz çok cnm :) seninde bi kızın olursa sende koy yaa :)7 ekım bat cnm..ve hiç şaşmaz reglı tarıhım bakalım beklemedeyım:)
kahve içemedığım için uyuşukluk hıssedıyorum dıorum(her kahvaltıdan sonra turk kahvesı ıcerdım ve cok severdım gecen hafta ıcerken mıdem bulandı bıdaha kahve ıcemedım gormek bıle ıstemıyorum),havalar soğudu dıe uyumak ıstıyorum dıorum,3 gundur burnum ve ucu cok kaşınıyor alerjıdendır dıyorum ama hıç. hamılelıktendır dıyemıyorum...sanırım heveslenmemek ıçın..sonrasında üzülmemek ıcın ...ama acaba mı demeden de sızlerle paylaşmadan da duramıyorum tatlım ya..buarada ilkim ne güzel bir isim ya bayıldım :)
Allahta içimi biliyor hep kızım olsun isterim,tabıkı Rabbim hayırlsıını nasıp etsın ama aynı şeyi düşündük şaun..ben hep kızım olsun adını naz koyacagım derdım..benım ismim ilknur ve düşündümde ilkim çok güzerl uyuyor :)Ben diyorum ki bu belirtiler hamilelikten . Erken gebelik testi oluyor ya idrar da bi denesen şuan tam zamanı yapmak için eğer sabirsizlaniyorsan. Ben bile merak ettim . Iyi yapiyosun paylaşarak . Bende hemen hemen paylaşıyorum herseyi . Ilkim benim güzel kızımın ismi . Tşk ederiz çok cnm :) seninde bi kızın olursa sende koy yaa :)
Evet evet çok guzel olur.ne zamandır korunmuyosunuz cnm.Allahta içimi biliyor hep kızım olsun isterim,tabıkı Rabbim hayırlsıını nasıp etsın ama aynı şeyi düşündük şaun..ben hep kızım olsun adını naz koyacagım derdım..benım ismim ilknur ve düşündümde ilkim çok güzerl uyuyor :)
12 ekım evlılık yıldonumumuz 4 yılı bıtırıyor olacagız evlılığımız boyunca ben hıç korunmadım tatlım hep eşim korundu...Evet evet çok guzel olur.ne zamandır korunmuyosunuz cnm.
hayırlı ugurlu olsun cnm,Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin darısı biz isteyenlerın başına..Bugün kan testi yaptırdım. 45 çıktı. Pozitif yazıyor ama inanasım gelmiyor. Çok heyecanlıyım. Kasıklarım hala ağrıyor
Çok güzel bi haber .beliritlerinizi yazarmisiniz acaba ve gecikmeniz kaç gün olduBugün kan testi yaptırdım. 45 çıktı. Pozitif yazıyor ama inanasım gelmiyor. Çok heyecanlıyım. Kasıklarım hala ağrıyor
ımkanın varsa bugunu mutlaka degerlendır cnm..gerısını Rabbimize bırakmaktan başka çaremız yok..Hayırlısı olsun inş..Kızlar su testlere bir bakarmısınız. Dun ku ve bugünkü . Dun yumurtlamistim . Bugum de böyle hadi yorumlayın bana ya
Kızlar napcam ben misafir geldi bana bugün kalicaklar bende. Of nasil yapıcaz ki hadi yaparız bi şekilde de yıkanma olayı falan anlarlar yaa
Imkanlar bugum elverişli değil ama biseyler yapcaz bakalim ya of . Bugum olmassa olmuyor mu yaımkanın varsa bugunu mutlaka degerlendır cnm..gerısını Rabbimize bırakmaktan başka çaremız yok..Hayırlısı olsun inş..
bugun olmazsa yarın degerlendırırsın tabıkı ama bugun şans bıraz daha yuksek :)Imkanlar bugum elverişli değil ama biseyler yapcaz bakalim ya of . Bugum olmassa olmuyor mu ya
Cnm misafir olayı vardi ya of bakalim bu akşam olmassa olmaz mı acaba
ya aklını gonlunu içini ferah tut olacagı varsa her halıkarda tabıkı olur ama hanı bugunlerde şans daha yuksek dıe degerlendırılse daha ıyı dıyelım..üzülme şimdi bunun için..Cnm misafir olayı vardi ya of bakalim bu akşam olmassa olmaz mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?