Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Suan o uyku hali bende de var
Ama havalar esiyor kapali genel birşey de olabilir.

Suan o uyku hali bende de var
Ama havalar esiyor kapali genel birşey de olabilir.
bendekı daha çok uyuşukluk yanı uyanıyorum işe gelıyorum ama bılıncım aklım uyuşuk..hızlı hareket edemıyrum net düşünemıyorum..oğlene kadar kafamı nereye koysam uyusam şu uyuşukluk gecse ustumden dıorum..kahve içemıyorum ,her kahvaltıdan sonra ıcerdım işyerınde..gecen hafta bı tıksıntı geldı içtim bı anda mıdem bulandı artık 1 haftadır kahvede ıçemıyorum gormek dahı ıstemıyorum..ondan da ayılamıyor olabılırım..
arada yemek yerken değişik alakasız kokular alıyorum 2 gundur..lağam kokusu gıbı bıde yemeklerden sonra mıde bulantım oluyor aşırı şışkınlığım vra..ne bılıyım ümitlenmekte ıstemıyorum ama 12 sı evlılık yıldonumuuz egerki hamıleysem eşıme en guzel evlılık yıldonumu hedıyesını verecegım :) değilsem sağlık olsun vardır Rabbimin bir bildiği ,onumuzdekı ayalara bakacagız artık Rabbim hepımıze hayırlısını versın ınş..

Cnm ne güzel anlatmışsın tam bir yeni hamile psikolojisi:) yumurtlamaya dikkat edildiyse o zaman ihtimal yüksektir . Insallah hamileliktendir bütün bunlar hep havalardan diyoz ya bu girdigimiz psikolojiye:) kacgun vardı bat a

Kızlar su testlere bir bakarmısınız. Dun ku ve bugünkü . Dun yumurtlamistim . Bugum de böyle hadi yorumlayın bana ya

Eklentiler

• 20181003_171220.jpg
    21,4 KB · Görüntüleme: 31
Cnm ne güzel anlatmışsın tam bir yeni hamile psikolojisi:) yumurtlamaya dikkat edildiyse o zaman ihtimal yüksektir . Insallah hamileliktendir bütün bunlar hep havalardan diyoz ya bu girdigimiz psikolojiye:) kacgun vardı bat a
7 ekım bat cnm..ve hiç şaşmaz reglı tarıhım bakalım beklemedeyım:)
kahve içemedığım için uyuşukluk hıssedıyorum dıorum(her kahvaltıdan sonra turk kahvesı ıcerdım ve cok severdım gecen hafta ıcerken mıdem bulandı bıdaha kahve ıcemedım gormek bıle ıstemıyorum),havalar soğudu dıe uyumak ıstıyorum dıorum,3 gundur burnum ve ucu cok kaşınıyor alerjıdendır dıyorum ama hıç. hamılelıktendır dıyemıyorum...sanırım heveslenmemek ıçın..sonrasında üzülmemek ıcın ...ama acaba mı demeden de sızlerle paylaşmadan da duramıyorum tatlım ya..buarada ilkim ne güzel bir isim ya bayıldım :)

Ben diyorum ki bu belirtiler hamilelikten . Erken gebelik testi oluyor ya idrar da bi denesen şuan tam zamanı yapmak için eğer sabirsizlaniyorsan. Ben bile merak ettim . Iyi yapiyosun paylaşarak . Bende hemen hemen paylaşıyorum herseyi . Ilkim benim güzel kızımın ismi . Tşk ederiz çok cnm :) seninde bi kızın olursa sende koy yaa :)

Allahta içimi biliyor hep kızım olsun isterim,tabıkı Rabbim hayırlsıını nasıp etsın ama aynı şeyi düşündük şaun..ben hep kızım olsun adını naz koyacagım derdım..benım ismim ilknur ve düşündümde ilkim çok güzerl uyuyor :)

Evet evet çok guzel olur.ne zamandır korunmuyosunuz cnm.

Evet evet çok guzel olur.ne zamandır korunmuyosunuz cnm.
12 ekım evlılık yıldonumumuz 4 yılı bıtırıyor olacagız evlılığımız boyunca ben hıç korunmadım tatlım hep eşim korundu...
4 aydırda bıraktık korunmayı ama işlerımızın yoğunluğu ve annemın 2 aydır bende kalması sebebıyle gun aşırı yada sık sık ilişkiye gırme gıbı bı dururumuz yok..

Bugün kan testi yaptırdım. 45 çıktı. Pozitif yazıyor ama inanasım gelmiyor. Çok heyecanlıyım. Kasıklarım hala ağrıyor
hayırlı ugurlu olsun cnm,Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin darısı biz isteyenlerın başına..
belirtilerin nelerdi paylaşırmısın?regli gecekmedenmı başladı belırtılerın yoksa gecıkınce mı başladı?

Cnm misafir olayı vardi ya of bakalim bu akşam olmassa olmaz mı acaba
ya aklını gonlunu içini ferah tut olacagı varsa her halıkarda tabıkı olur ama hanı bugunlerde şans daha yuksek dıe degerlendırılse daha ıyı dıyelım..üzülme şimdi bunun için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…