- Konu Sahibi Yazanhanim
-
Adetine ne kadar var acabaBenim daha önce olmazdı sulu bir kaç gündür önce şeffaftı sonra sarı oldu enfeksiyon baktırdım yok çok şükür.
Tahmini iki, üç gün canımAdetine ne kadar var acaba
Akıntı dışında belirtilerin varmı cnnm . Sen yinede akıntıya takılma . Adette olucak olabilirsin kendim öyle olduğum için söylüyorum cnm ama Allah bilir tabikiTahmini iki, üç gün canım
Kasık ağrım var önce soldaydı bacağıma vuruyordu az bi bel ve sırt ağrım oldu ara ara sağ kasıkta oluyor sık idrara çıkma bir de gaz problemi yaşıyorum ama o yeni daha . Adet belirtileriyle de aynı . Kasığıma çatal batırıyorlar gibi oluyor bazen :/Akıntı dışında belirtilerin varmı cnnm . Sen yinede akıntıya takılma . Adette olucak olabilirsin kendim öyle olduğum için söylüyorum cnm ama Allah bilir tabiki
Bu ay kadar pik olmadi gecen ay. Belki de olgunlasmadi o da tutmadi. Bu ay hem pik oldu hemde hissettim catladigi zaman belirtiler kayboldu.Geçen ay pik yakalayamadin mi yoksa birlikte oldunuz ama tutmadimi
Ben gördüm. 2 gun sonra tekrarla koyulasirsa kosa kosa kan vermeye :)Günaydın hanımlar. Sizce burda ikinci bir hayalet çizgi var mı
Ayy hadi inşallah ama dayanamam iki gün öğleden sonra gitmeyi düşünüyorumBen gördüm. 2 gun sonra tekrarla koyulasirsa kosa kosa kan vermeye :)
Benimde son 3 gun. Simdi yapsam böyle silik belki cikar ama yapmıyorum. Dayanicam ctesi evde yapicam testiAyy hadi inşallah ama dayanamam iki gün öğleden sonra gitmeyi düşünüyorum
Çok stresli bir süreç. Hep ikici çizgi silik te olsa çıksa diyordum. Şimdi koyulaşsa diyorum..Benimde son 3 gun. Simdi yapsam böyle silik belki cikar ama yapmıyorum. Dayanicam ctesi evde yapicam testi
Evet var canım ilk kaç dakikada çıktıGünaydın hanımlar. Sizce burda ikinci bir hayalet çizgi var mı
Bende o yüzden bekleyeyim diyorum iyice silik görüp hormon yukselsin beklemek daha sıkıntı. Durabildigim kadar durayimÇok stresli bir süreç. Hep ikici çizgi silik te olsa çıksa diyordum. Şimdi koyulaşsa diyorum..
Aşırı silik var evetGünaydın hanımlar. Sizce burda ikinci bir hayalet çizgi var mı
Bu belirtiler hem adet hem hamilelik belirtisi . Çok zor ayırt edebilmmekKasık ağrım var önce soldaydı bacağıma vuruyordu az bi bel ve sırt ağrım oldu ara ara sağ kasıkta oluyor sık idrara çıkma bir de gaz problemi yaşıyorum ama o yeni daha . Adet belirtileriyle de aynı . Kasığıma çatal batırıyorlar gibi oluyor bazen :/
Ayirt edemiyoruz ki vallaBu belirtiler hem adet hem hamilelik belirtisi . Çok zor ayırt edebilmmek
ilk 5 dk içinde çıktı ama sonraki 1 saatte çok değişme olmadı.Evet var canım ilk kaç dakikada çıktı
hayırlısıyla olur inşallah isteyen herkesinBende o yüzden bekleyeyim diyorum iyice silik görüp hormon yukselsin beklemek daha sıkıntı. Durabildigim kadar durayim
Ya pik yapmak üzere ya da akşam yapıp bugün çatlamaya başlamış her halukarda bugünü değerlendirin yarın aynı saatlerde tekrar edin derim8.günden itibaren testler
Bence koyuluk görüldükten sonra 3-4 gün üstüste ilişkiye girmek daha iyi sonuç verirSimdi ben bu akşam ilişkiye gircem yeterli mi yarin da yapalım mıbir de test yapmaya devam edicem mi bırakıcam mi artik
Günaydın hanımlar. Sizce burda ikinci bir hayalet çizgi var mı
inşallah. o kadar çok istiyorum ki ama yine de umutlanmamaya çalışıyorum.Ya pik yapmak üzere ya da akşam yapıp bugün çatlamaya başlamış her halukarda bugünü değerlendirin yarın aynı saatlerde tekrar edin derim
Bence koyuluk görüldükten sonra 3-4 gün üstüste ilişkiye girmek daha iyi sonuç verir
Ben gördüm gibi hadi hayırlısı inşallah seninledir bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?