Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akıntı dışında belirtilerin varmı cnnm . Sen yinede akıntıya takılma . Adette olucak olabilirsin kendim öyle olduğum için söylüyorum cnm ama Allah bilir tabiki
Kasık ağrım var önce soldaydı bacağıma vuruyordu az bi bel ve sırt ağrım oldu ara ara sağ kasıkta oluyor sık idrara çıkma bir de gaz problemi yaşıyorum ama o yeni daha . Adet belirtileriyle de aynı . Kasığıma çatal batırıyorlar gibi oluyor bazen :/

Günaydın hanımlar. Sizce burda ikinci bir hayalet çizgi var mı

Eklentiler

• IMG_20181003_072553.jpg
    15,6 KB · Görüntüleme: 41
Günaydın kızlar dün ovulasyon testi yapmıştım 14.günümdü dün aksamda Afedersiniz yumurta akı gibi sunen beyaz akıntım oldu baya bi dun mu gerçekleşti ovulasyon. 8. Ve 11. Günde ovulasyon testi koyu çıkmıştı bide dün koyu cikti

Eklentiler

• 20181002_133055.jpg
    20,5 KB · Görüntüleme: 42
  • 2018-10-02 13.03.27.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 33
Bu belirtiler hem adet hem hamilelik belirtisi . Çok zor ayırt edebilmmek

8.günden itibaren testler
Ya pik yapmak üzere ya da akşam yapıp bugün çatlamaya başlamış her halukarda bugünü değerlendirin yarın aynı saatlerde tekrar edin derim
Simdi ben bu akşam ilişkiye gircem yeterli mi yarin da yapalım mı bir de test yapmaya devam edicem mi bırakıcam mi artik
Bence koyuluk görüldükten sonra 3-4 gün üstüste ilişkiye girmek daha iyi sonuç verir
Günaydın hanımlar. Sizce burda ikinci bir hayalet çizgi var mı

Ben gördüm gibi hadi hayırlısı inşallah seninledir bebeğin

inşallah. o kadar çok istiyorum ki ama yine de umutlanmamaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…