- Konu Sahibi Yazanhanim
-
Kaçırmayın valla bi sans da olsa var aklımızda kalmasın sonra. Bu akşam benimde var çalışma bakalim inşallah tutar yaAnlam veremedim yani daha koyu olması gerekirken neden siliklesir gerçi akintim baya cok bugün ihtimali yüksek degerlendiriyim umarım kaçırmam
Ama pozitif olan lh testi. Hcg negatifHamilesiniz büyük ihtimalle . Kan testi verin
A çok pardon ben gebelik testi sandim. 2 kez yumurtlayan varmış. Ayrıca adet araliginiz uzun 2kez yumurtluyo olabilirsiniz . Bu günleri degerlendirdinizmi ilişki açısından.35 günde adet oluyorum. Bu ay ovülasyon testi ile takip yaptım. 21. 27. Ve 38. günlerde pozitif çıktı. Aralarda silikleşti. Bir döngüde birden fazla koyulaşıp silikleşmesi normal mi?
Evet değerlendirdik. 30 Eylül de adet olmam gerekiyordu belirtiler var fakat olmadım hala. Gebelik testi negatif ama lh pozitif görünüyor.A çok pardon ben gebelik testi sandim. 2 kez yumurtlayan varmış. Ayrıca adet araliginiz uzun 2kez yumurtluyo olabilirsiniz . Bu günleri degerlendirdinizmi ilişki açısından.
Gebelik testi için erken olabilir. 35 günden fazla adetinizin geciktiği oluyor mu bazen . Ovulasyon testi hamileligide gösteriyormuş öyle öğrenen çok var bu sitede . Cuma 'ya kadar bekleyin bence bir de cuma günü test yapın . Ben ilk hamileligimde 5 gün gecikince çıkmıştı test . Adet belirtileri vardı . Sizde ki belirtiler nasilEvet değerlendirdik. 30 Eylül de adet olmam gerekiyordu belirtiler var fakat olmadım hala. Gebelik testi negatif ama lh pozitif görünüyor.
Sizde akıntı var mıydı? Ben de herhangi bir akıntı yok kupkuruGebelik testi için erken olabilir. 35 günden fazla adetinizin geciktiği oluyor mu bazen . Ovulasyon testi hamileligide gösteriyormuş öyle öğrenen çok var bu sitede . Cuma 'ya kadar bekleyin bence bir de cuma günü test yapın . Ben ilk hamileligimde 5 gün gecikince çıkmıştı test . Adet belirtileri vardı . Sizde ki belirtiler nasil
Göğüste damarlar nasil oluşuyor. Ben bilmiyorum onu hic dikkat etmedimGögüslerim de damarlar oluştu gibi ağrı ve şişkinlik var. Alt karın bölgesinde özellikle sol kasık da ara ara sancı var adet olacak gibi. Agızda kuruluk var..
Belirginleşti yani damarlar şiş gibi. Eğildiğim zaman çok ağrıyorGöğüste damarlar nasil oluşuyor. Ben bilmiyorum onu hic dikkat etmedim
Evet adet yerine akinti geliyordu hep.akinti adet günü baslamistiSizde akıntı var mıydı? Ben de herhangi bir akıntı yok kupkuru
Hımm benim akıntım yok hiç. Beklemek çok zor gerçektenEvet adet yerine akinti geliyordu hep.akinti adet günü baslamisti
Aynen cnm çok zor . Allah bi an evvel nasip etsin inşallahHımm benim akıntım yok hiç. Beklemek çok zor gerçekten
amin inşallahAynen cnm çok zor . Allah bi an evvel nasip etsin inşallah
Bu ay ben kalırsam 2. Ay test kullanip kalmis olucam. Gecmiste tabi kaybim dahil 20 aydir bebek istiyorumKızlar ben biseyi merak ediyorum umut olsun diye. Uzun zamandır bebek isteyip her şeyi yapıp da en son çare ovulasyon testi ile hamile kalanınız var mı .
Geçen ay pik yakalayamadin mi yoksa birlikte oldunuz ama tutmadimiBu ay ben kalırsam 2. Ay test kullanip kalmis olucam. Gecmiste tabi kaybim dahil 20 aydir bebek istiyorum
Canım nasıl bir akıntı yaşamıştın? Sulu ve sarı mıydı?Evet adet yerine akinti geliyordu hep.akinti adet günü baslamisti
Cnm sulu ve Beyazdi sarı hic olmadı.sari akıntı benim adete yakın geliyor 1 2 gun kalaCanım nasıl bir akıntı yaşamıştın? Sulu ve sarı mıydı?
Benim daha önce olmazdı sulu bir kaç gündür önce şeffaftı sonra sarı oldu enfeksiyon baktırdım yok çok şükür.Cnm sulu ve Beyazdi sarı hic olmadı.sari akıntı benim adete yakın geliyor 1 2 gun kala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?