Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun dahil 3 gun yap canim sonra zaten yumurtanin süresi geçer tutarsa 15 güne testte net cikar
Tmm cnm testi yapmıyorum o zaman artık nasılsa pik gördüm demi . Sende bugün pik oldu galiba demi cnm. Birde senin kaçıncı ayın ovulasyon testinde . Bir de zamandır bebek istiyorsun

Tmm cnm testi yapmıyorum o zaman artık nasılsa pik gördüm demi . Sende bugün pik oldu galiba demi cnm. Birde senin kaçıncı ayın ovulasyon testinde . Bir de zamandır bebek istiyorsun
Benim 21 eylulde pik oldu. 22 si çatladı. Ben 20 ve 22 eylulu değerlendirdim. Sperm hucresi 3 gune kadar canli kalabiliyor nasip olursa tutacaktir. Benim 2. Ayim gecen ay erken regl oldum ama pik göremedim belki tamamen olgunlasmamistir. Bu ay cok fazla yasadım ovulasyon belirtileri o yuzden umudum daha fazla. Bata 3 4 gun civari kaldi

Çok az kalmış cnm benim hadi hayırlısı inşallah . Nedense içimdeki ses sen hamile kalicaksin gibi geliyor . 2 aydır test yapiyosun korunmayida 2 aydır biraktin demi daha önce testsiz denedin mi.
Benim kizim var 2 buçuk yasinda ona bi kardeş istiyoruz . 9 aydır korunmuyoruz olmuyor . Kizimada hemen kalamamistim hamile . Kistimde var ama senelerdir aynı şekilde duruyor sol tarafta . Doktor ilaç bile vermedi düşün . Ovulasyona yöneldim bende . Ilk denemem test te . Kendimde nedense umudum yok ama senin inşallah olur . Allah olmayanlara verskn5

Ayy ağzın bal yesin kucagin da bebis. Benim 2. Ay ovulasyon evet. Kurtajdan oncesi var ama doktor o zamanlari sayma hamile kalabiliyorsun tamamen sorunsuzsun sıfırdan düşün psikolojini bozma dedi. Hakli 3 ay korundum 2. Ay deniyorum iste. Testsiz 1 yil denedim ama hayatimda baska sorunlar vardi moralim kötüydü tutmamasi sasirtmadi. Simdi hazirim ve sanki en fazla birkac ay daha beklerim olacak gibi hissediyorum icime mi doguyo nedir.
Seninde ins. Hemen olur. Allah kardes nasip eder evladina. Doktor sorun yok dedi mi kist icin?

Simdi anladım canım . Aynen hamile kalabildigine göre sıkıntı yapma . Stres gerçekten bambaşka bişey ya benimde öyle gunlerim olmuştu seni anlıyorum belkide o yüzden tutmuyordu.simdi tamamen kendini evladına hazirla . Eğer olmassa da hic sıkılma onun sadece zamanı var . Tedbir birden takdir allahtan demişler . Biz elimizden geleni yapalım gerisini o halleder .
Ya aslında biraz uzun benim olay ama kısaca soleyim canım.benim kanımda pıhtılaşma var.coraspin kullanıyorum hergun.bir de çikolata kistim var 3 cm.kanda pıhtılaşma olunca doktor doğum kontrol hapi veremiyor yasak damarları tıkar yoksa . Ameliyatlık durumumda yokmuş . Oluruna bıraktı . Öyle kaldım ortada . Zaten bu kist ile hamile kaldım ve doğurdum. Demek ki olabiliyor .

Aa olabildigini görmüş yaşamışsın. Ee sende benim gibi oldugunu bilip bekleyenlerden. Aynen ben hayirli zamanda hayirli evlat gelmesini dilerim hep. Demek Allah 1 kapiyi kapatinca daha guzelini hazirlar derler dogru derler. Insallah birlikte paylasiriz annelik haberini

Canım benim inşallah inşallah inşallah. Böl bol dua edicez . Soz sana da edicem adını bagislarsan benim daha bat a 15 gün var umarım yaşarız tekrar ayni duyguları . Ama allah ilk sana versin . Ben bi taneyle idare ediyorum simdilik

Ezgi adım. Olsun sana da versin bana hatta ikiz versin cok istiyorum

Merhaba hanımlar. Ben 35 günde bir adet oluyor. Sat 26 ağustos. Bugün 38. Gün ama adet olmadım evde yaptığım idrar testlerin bu şekilde yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• IMG_20181002_164219.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 38
Suan cok bi belirtim yok. Ama ateş bamasi oluyo 2 gündür. Sabah 36.6 ölçtüm kalkmadan. Arada göğse sanci batma oluyo ama geciyo. Durum suan bu
Ateş basmasi da hem adet hem yumurtlama hem hamilelik belirtisi . Allahım çok benziyor bu belirtiler yaa

Kızlar ovulasyon testini bende yapıyorum dun 11.gunumdu ve test orta koyulukta çıktı c ile ayni renk degildi ben bugun daha koyu olur diye beklerken bugun görünmeyecek kadar silik çıktı sizce sebebi nedir? Birde dun cok hastaydim ondan olabilir mi yani yumurtlama olmusmudur

Geçen gün benimde öyle oldu. Yumurtlamayı kaçırdım sandim. Dün yani . Bugum testi tekrar yaptım ikinci çizgi baya belirgin oldu . Siz de tekrarlayın ama bugün yinede ilişkiye girin

Geçen gün benimde öyle oldu. Yumurtlamayı kaçırdım sandim. Dün yani . Bugum testi tekrar yaptım ikinci çizgi baya belirgin oldu . Siz de tekrarlayın ama bugün yinede ilişkiye girin
Anlam veremedim yani daha koyu olması gerekirken neden siliklesir gerçi akintim baya cok bugün ihtimali yüksek degerlendiriyim umarım kaçırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…