Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhaba benm bu ayki ovulasyon testim adetime 5 gun var 3 gundur ovulasyon testleri hep pozitif dun kan testi yaptirdim gebelik cikmadi ama t kismi c den daha koyu oluyor boyle olan varmi bana yardimci olurmusunuz
adet gelmezse kan testini tekrarlayın

koyu olduğu gün ve silikleştiği günü değerlendirmek en ideali ve sabah yapmışsınız. Buna göre tek yapmanız gereken tutması için dua etmeniz :) inşallah tutmuştur şafak şaymaya başlayabilirsiniz allah utandırmasın

Çok teşekkür ederim yorumunuz için:) bizimkisi böyle tesadüfi oldu. Biz Kasım’da düşünüyorduk. Yani bebek için bir şeyler yapmadığımız için kırmızı çizgi de bir aksiyon olmadı klasik Pazar günü aksiyonu ama şöyle bir durum var normalde altta olmak en idealiymiş ben üstte olmuş bulundum. Belki bu yüzden olmayabilir sanırım üstte olmak şansı epey düşürüyormuş ama amacımız bebek olmadığından öylr olmuş oldu

Pozisyonun etkisi varmış evet ama sperm hızı yerinde olduğu sürece olasılık vardır geri çekilme yöntemiyle bile hamile kalan çok

Kızlar sizde durumlar nasıl bende geri sayım başladı diyebilirim batı bekliyorum 12 13 gün var inşaallah bebek olusuyodur

Kızlar 6 gün kaldı ama önceki 3 gün boyunca full bel ağrım oldu. Normalde bata 1 yada 2 kala belirtilerim olurdu. Çok hafif sarımtırak akıntım da var 2 gündür ama afedersiniz de kötü kokuyo. Mantar olabilir miyim diye düşündüm fakat kaşıntı yanma yok. Anlam veremedim bakalım hayırlısı olsun hepimiz için. İsteyen kimseyi hayal kırıklığına uğratmasın Rabbim

Kızlar bugün 14.gün koyulasmaya başladı yine anlamıyorum bu ovulasyon testini

Eklentiler

• 1538473808950-592879683.jpg
    13 KB · Görüntüleme: 44
8.günden itibaren testler

Eklentiler

• 1538474397876302498144.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar kaçırdım saniyodum günümü pik olmuş demi bakın bi

Eklentiler

• 20181002_130900.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…