- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 30
- Konu Sahibi Yazanhanim
-
çatlamış bugünü de değerlendirinKızlar siliklesiyo artik
adet gelmezse kan testini tekrarlayınKizlar merhaba benm bu ayki ovulasyon testim adetime 5 gun var 3 gundur ovulasyon testleri hep pozitif dun kan testi yaptirdim gebelik cikmadi ama t kismi c den daha koyu oluyor boyle olan varmi bana yardimci olurmusunuz
Degerlendir bu günlerini CNmbugün 11 de yaptım tam şuanki hali soyle
koyu olduğu gün ve silikleştiği günü değerlendirmek en ideali ve sabah yapmışsınız. Buna göre tek yapmanız gereken tutması için dua etmeniz :) inşallah tutmuştur şafak şaymaya başlayabilirsiniz allah utandırmasınArkadaşlar merhaba konunuza bodoslama giriyor gibi olacağım ama değerli görüşlerinize ihtiyacım var. Bu ay artık bebek düşüncemizi kesinleştirdik ara ara gel gitlerimiz oldu :) Cuma günü doktora gittim. Smear testi yapıldı doktor Rahime baktı. Duvar kalınlığı çok iyi dedi bir de yumurtaları gösterdi ama çatlar falan demedi. Normalde programlar Salı günü yumurtlama gösteriyor ama ben ovülasyon testi yaptım Cuma akşamı bir çizgi biraz koyuydu dün iki çizgi de epey koyuydu akşam 10dan sonra bir daha baktım silikleşmeye başlamış bu sabah baktığımda iyice silikleşmişti. Biz de bu sabahı değerlendirdik. Biz önümüzdeki ay çalışmalara başlarız derken birden çattadanak yumurtlama yakalamak garip geldi ama merak ettiğim. Dün çift çizgiyi gördüm bugüne silikleşti bugünkü denememizde yumurta var mıdır olma ihtimali var mı bana yardımcı olabilir misiniz? Çok teşekkür ederiiim herkese
Çok teşekkür ederim yorumunuz için:) bizimkisi böyle tesadüfi oldu. Biz Kasım’da düşünüyorduk. Yani bebek için bir şeyler yapmadığımız için kırmızı çizgi de bir aksiyon olmadı klasik Pazar günü aksiyonu ama şöyle bir durum var normalde altta olmak en idealiymiş ben üstte olmuş bulundum. Belki bu yüzden olmayabilir sanırım üstte olmak şansı epey düşürüyormuş ama amacımız bebek olmadığından öylr olmuş oldukoyu olduğu gün ve silikleştiği günü değerlendirmek en ideali ve sabah yapmışsınız. Buna göre tek yapmanız gereken tutması için dua etmeniz :) inşallah tutmuştur şafak şaymaya başlayabilirsiniz allah utandırmasın
Pozisyonun etkisi varmış evet ama sperm hızı yerinde olduğu sürece olasılık vardır geri çekilme yöntemiyle bile hamile kalan çokÇok teşekkür ederim yorumunuz için:) bizimkisi böyle tesadüfi oldu. Biz Kasım’da düşünüyorduk. Yani bebek için bir şeyler yapmadığımız için kırmızı çizgi de bir aksiyon olmadı klasik Pazar günü aksiyonu ama şöyle bir durum var normalde altta olmak en idealiymiş ben üstte olmuş bulundum. Belki bu yüzden olmayabilir sanırım üstte olmak şansı epey düşürüyormuş ama amacımız bebek olmadığından öylr olmuş oldu
Son 3 ama hiçbişey yok vücut ısım desen o da aynıKızlar sizde durumlar nasıl bende geri sayım başladı diyebilirim batı bekliyorum 12 13 gün var inşaallah bebek olusuyodur
Bu 14 gün kesin mi peki? Bir iki gün esneme payı var mı :)Nasip CNm hiç belki olmaz bugünden itibaren 14 gün sonra adet olmazsan yaşlı hayırlı olsun diyelim
Vardir. 12-14 de sen ona. Herkesin yumurta sonrasi adet gelisi farkli olabilir hormonlarla alakali.Bu 14 gün kesin mi peki? Bir iki gün esneme payı var mı :)
Bende de 4 kaldi. Sonuç hicbirsey yok. Adet olacak hissi bile gelmedi.Son 3 ama hiçbişey yok vücut ısım desen o da aynı
Canım bugün pik yapmış öncesini değerlendirdin mi bilmiyorum ama bugün yarın muhakkak değerlendir. Yavaş yavaş koyulmaya başlıyor sonra en koyu olduktan sonra açılması lazım. Yumurtladıktan sonra 2.çizgi gözükmüyor.8.günden itibaren testler
Koyu 2.çizgi senindeKızlar kaçırdım saniyodum günümü pik olmuş demi bakın bi
Simdi ben bu akşam ilişkiye gircem yeterli mi yarin da yapalım mıKoyu 2.çizgi seninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?