Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bugün saat 6 7 gibi yapicam test öğlen yapınca daha silik çıkıyor buna dikkat ettim . Ya kızlar bir de ilişkiye girince yatalım mi biraz napalim ya spermler çıkmasın diye benim anında akiyor hepsi . Tabiki içine giden gidiyor ama kafam da takılmıyor değil. 5 dk sonra gidiyorum ben banyoya

O spermin içinde bulunduğu sıvıymıs hemde güçsüz spermler geri döner şampiyon zaten ulasacaksa ulasır

Ay dizlerimin feri yok düşecek gibiyim yürürken hiç olmazdı töbe Yarabim .bebektenmı

Arkadaşlar bugun 3 te ovulasyon testi yaptım çift çizgi cikti dün de koyuyudu ama bugun t daha koyu gibi.Resim yukleyemedim.Simdi yumurtlama oldu mu? Ne yapmak lazim?Bugun 13. Gunum

Arkadaşlar bugun 3 te ovulasyon testi yaptım çift çizgi cikti dün de koyuyudu ama bugun t daha koyu gibi.Resim yukleyemedim.Simdi yumurtlama oldu mu? Ne yapmak lazim?Bugun 13. Gunum
Mesay yazdıgınız yerde cevapla yazısının yanında dosya yukle var oradan yuklersenız yardımcı olabılırler

Yok yok değilim sadece yumurtlama var mı merak ettim. Daha adetime 21 gün var.Bu gebelik testi değil,ama gebelik testi de yapıştım sabah öylesine o negatif

Yok yok değilim sadece yumurtlama var mı merak ettim. Daha adetime 21 gün var.Bu gebelik testi değil,ama gebelik testi de yapıştım sabah öylesine o negatif
Canim 1 gun sonra ortalama catlayacak yumurta. Sen bugün degerlendir catlayinca hazir spermle karsilasir. Bide ptesi degerlendir 1 gun yasiyor yumurta garanti olsun derim. Hadi hayirli olsun 13. Gun gayet normal

Kızlar siliklesiyo artik

Eklentiler

• 15383026935281607303674.jpg
    14,6 KB · Görüntüleme: 35
Arkadaşlar merhaba konunuza bodoslama giriyor gibi olacağım ama değerli görüşlerinize ihtiyacım var. Bu ay artık bebek düşüncemizi kesinleştirdik ara ara gel gitlerimiz oldu :) Cuma günü doktora gittim. Smear testi yapıldı doktor Rahime baktı. Duvar kalınlığı çok iyi dedi bir de yumurtaları gösterdi ama çatlar falan demedi. Normalde programlar Salı günü yumurtlama gösteriyor ama ben ovülasyon testi yaptım Cuma akşamı bir çizgi biraz koyuydu dün iki çizgi de epey koyuydu akşam 10dan sonra bir daha baktım silikleşmeye başlamış bu sabah baktığımda iyice silikleşmişti. Biz de bu sabahı değerlendirdik. Biz önümüzdeki ay çalışmalara başlarız derken birden çattadanak yumurtlama yakalamak garip geldi ama merak ettiğim. Dün çift çizgiyi gördüm bugüne silikleşti bugünkü denememizde yumurta var mıdır olma ihtimali var mı bana yardımcı olabilir misiniz? Çok teşekkür ederiiim herkese

Eklentiler

• 639ED0F8-B9C1-43A0-8E45-A241AA138504.png
    148 KB · Görüntüleme: 38
Kizlar merhaba benm bu ayki ovulasyon testim adetime 5 gun var 3 gundur ovulasyon testleri hep pozitif dun kan testi yaptirdim gebelik cikmadi ama t kismi c den daha koyu oluyor boyle olan varmi bana yardimci olurmusunuz

Eklentiler

• 20180930_145551.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…