- Konu Sahibi Yazanhanim
-
evet anında çıktı canımOvulasyon testi demi t daha koyu çıkmış 24.36 saat içinde catliyoki demi bole olunca hadi inşaallah
O spermin içinde bulunduğu sıvıymıs hemde güçsüz spermler geri döner şampiyon zaten ulasacaksa ulasırBen bugün saat 6 7 gibi yapicam test öğlen yapınca daha silik çıkıyor buna dikkat ettim . Ya kızlar bir de ilişkiye girince yatalım mi biraz napalim ya spermler çıkmasın diye benim anında akiyor hepsi . Tabiki içine giden gidiyor ama kafam da takılmıyor değil. 5 dk sonra gidiyorum ben banyoya
Mesay yazdıgınız yerde cevapla yazısının yanında dosya yukle var oradan yuklersenız yardımcı olabılırlerArkadaşlar bugun 3 te ovulasyon testi yaptım çift çizgi cikti dün de koyuyudu ama bugun t daha koyu gibi.Resim yukleyemedim.Simdi yumurtlama oldu mu? Ne yapmak lazim?Bugun 13. Gunum
Fotografı kesmeyi deneyin sonra tekrar yükleyinDosya boyutu hatası aldigim icin yukleyemedim ne yazik ki
Gebe olumca t c den koyu olur hamıleolabılırsınız :)Test bu
Ama ovülasyon testın cok koyu ve c -t aynı koyulukta degil bilemedim :)Yok yok değilim sadece yumurtlama var mı merak ettim. Daha adetime 21 gün var.Bu gebelik testi değil,ama gebelik testi de yapıştım sabah öylesine o negatif
Valla bana öyle geldı bışeyler var gbiBu da baska markanin testi
Madem yok diyorsun yumurtlama dönemindesinizdirBu da baska markanin testi
Canim 1 gun sonra ortalama catlayacak yumurta. Sen bugün degerlendir catlayinca hazir spermle karsilasir. Bide ptesi degerlendir 1 gun yasiyor yumurta garanti olsun derim. Hadi hayirli olsun 13. Gun gayet normalYok yok değilim sadece yumurtlama var mı merak ettim. Daha adetime 21 gün var.Bu gebelik testi değil,ama gebelik testi de yapıştım sabah öylesine o negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?