- 17 Nisan 2018
- 2.290
- 1.419
- 133
- 39
- Konu Sahibi Yazanhanim
-
Cinsiyeti ne oldu :) duydum ben sadeceöyle birşey mi varmış. ben 8 gün kala silik çizgiyle öğrenmiştim
Aa güzel belirtiler ama .insallah hayırlara vesile olurKızlar dışarişi yağmurlu biraz soğuk olmasına rağmen beni ateş basıyor kısa kolluyla bile yanıyorum karnimda alt taradinda çekilmeler hissediyorum goguslerim çok kaşıniyo erken belirtiler aramiyorum zaten olmazda acaba yumurta catladida dollenme oldu bölünerek rahmemi geliyo olabilirmi
Aslında kızlar birşey sorcagım benım adetım düzensiz 23gün 37gün 15 gün sürmüş gecen aylardaben 14.gün yumurtladım ozaman 28 gün müş gibimi hesaplasam[/QUOTE
Üçünün ortalamasını yap canım. Yani üçünü topla üçe böl çıkan sonuç ortalama adet tarihin olur. Sonra ona göre hesaplarsın ovulasyonunu
kısmet olmadı öğrenmekCinsiyeti ne oldu :) duydum ben sadece
Hayır canım son 3 ayın sadeceCanım 4ayı not etmısım 4ayı toplayıp 4e böleyim dimiYazanhanim
İlk çocuğunuz için demiştim :)kısmet olmadı öğrenmek
onu 8 gün erkenden öğrenmedim ama yapsaydım öğrenirmişim çünkü kanda baya yüksek çıkmıştı erkek olduİlk çocuğunuz için demiştim :)
Tamamdır 4ekim adet tarihim ozaman tesekkürlerHayır canım son 3 ayın sadece
Anladım canım Allah bağışlasınonu 8 gün erkenden öğrenmedim ama yapsaydım öğrenirmişim çünkü kanda baya yüksek çıkmıştı erkek oldu
Yo yumurtlamayı tutturdum adet tarihimi hesaplamak istemiştim 23 37 30 satlar 30 a tekabülMesela son 3 batı yazmışsınız. Ben hesapladım 25 çıkıyor. Döngünüzü 25 gün olarak hesaplayın. Ona göre yumurtlamayı tahmin edebilirsiniz. Ama düzensizliği olan insan için testi günlük tekrar etmeli. Bende de sabit bi gün yoktur mesela. Yani ya 2 gün geç ya 3 gün erken olur. Doktora gittiğimde gayet normal bi döngü demişti.
kuru olur canım Yada pürtük pürtük böyle beyaz. ne iğrenç anlattım ama demiKızlar adete yakın akıntınız nasıl olur?
Yok olması gerektiği gibi canım :) benim gebelerinki gibi suan sarı kremsı dekuru olur canım Yada pürtük pürtük böyle beyaz. ne iğrenç anlattım ama demi
Benimde öyle bata 7 gun kaldi sanki camasira diş macunu bulasmis kurumus gibi. Beyaz akintim var. Bazen ıslaklı bazen böylekuru olur canım Yada pürtük pürtük böyle beyaz. ne iğrenç anlattım ama demi
oooo hadi bakalımYok olması gerektiği gibi canım :) benim gebelerinki gibi suan sarı kremsı de
hamile kaldığım ay benimde bir süre kuruydu sonra hep sarımsı geldiBenimde öyle bata 7 gun kaldi sanki camasira diş macunu bulasmis kurumus gibi. Beyaz akintim var. Bazen ıslaklı bazen böyle
Hadi bakalim o zaman bende adete kadae sarımsı dönersem bat zamani test yapayimhamile kaldığım ay benimde bir süre kuruydu sonra hep sarımsı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?